Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

נפגעתי בתאונה ככה: נסעתי עם האופניים שלי על הכביש. פתאום נהג פתח את הדלת שלו, נכנסתי בה. נפצעתי בכתף, וברגל.

נלקחו פרטים של שני הצדדים. ללכת למשטרה?

תודה!

פורסם

הנזק היחיד לדלת מסתכם בכמה עשרות שקלים. יש קמטוט מאוד מאוד קטן, של משהו כמו שלושה מיל' לתוך הדלת.(עיקום לצד ימין של שלושה מיל').

אז כדאי ללכת למשטרה, או לא? והאם הוא יכול לטעון שהוא לא ראה אותי, כי הדלת שלו היתה רבע פתוחה? ומה עם זה שהוא חנה על אדום לבן?

פורסם

אם נסעת על הכביש ולא על המדרכה, אופניים הם ככל כלי שנוהג בדרך,

אם הוא חנה על אדום לבן ופתח את הדלת בחוסר זהירות (כך עולה מדבריך) אז הוא אשם ולא אתה

פורסם

למה אתה חושב שאתה אשם?

אם אתה נסעת והוא פתח לך את הדלת בלי להיסתקל אם הדרך פנוייה, אז לדעתי הוא אשם.

מייד להיבדק ע"י רופא. בלי קשר לאיך אתה רוצה לסיים את הסיפור, עם או בלי משטרה.

פורסם
באדום לבן מותר לעצור להורדת נוסעים.

באדום לבן אסור לחנות או לעצור

למונית מותר לעצור להעלאה והורדה של נוסעים

גם מונית כאשר עוצרת לטובת העלאה\הורדה של נוסעים אסור לה בתכלית האיסור להוות הפרעה ו\או סיכון לתנועה

בכל מקרה במידה והנהג פתח את דלתו ופגע ברכב החולף בדרך (האופניים במקרה הזה) הרי שהנהג אשם כי ברגע שנהג עוזב את הרכב=הוא חונה...

פורסם
באדום לבן מותר לעצור להורדת נוסעים.

חברי הרומני, לצערי הפעם אתה טועה, אסור כל עצירה או הורדה של נוסעים. תאמין לי ... אחרי 3 ימים אינטנסיבים של למידה לתאוריה אחרי 5 שנים שלא טרחתי לקרוא את זה.. אני יכול בוודאות לדקלם לך את הנ"ל.

לבחור עם האופניים - דלת ימין או דלת שמאל, אם דלת ימין .. אתה אשם, אם דלת שמאל, מזל טוב- אתה לא אשם.

פורסם

א. דלת שמאל;

ב. עשיתי צילום יש פריקה של הכתף.

נאמר לבעל הרכב שישנה פריקה של הכתף, הוא שיכנע אותי שהוא ישלם את כל הנזק שנגרם (טיפולים וכו'... + פיצויים על עוגמת נפש, פלוס שלושה ימי עבודה), ולא לגשת למשטרה, ולא לערב את הביטוח שלו.

פורסם

אתה עושה טעות, טיפול רפואי זה הוצאה מאוד מאוד גבוה שיכולה להגיע חיש מהר לעשרות ומאות אלפי שקלים

תיגש מהר למשטרה תגיש תלונה על תאונה עם נפגעים, תמסור בסמוך לתלונה את פרטי הביטוח חובה של הבחור, חבל שאחרי זה תקבל חשבון מנופח ולך תחפש מי ישלם לך אותו...בזמן שהנהג יתחיל להכחיש הכל...

אם אתה ממש רוצה להיות נחמד איתו בכל מקרה תיקח את פרטי הביטוח חובה שלו, ותכין (עדיף ע"י חבר שמבין בזה או עורך דין מהמשפחה) תצהיר שהוא מודה שהוא היה מעורב בתאונת דרכים כזאת וכזאת ושהוא מודה באשמה ובלה בלה בלה כדי שבמידה וזה יסתבך ויגיע לבית משפט יהיה לך יותר קל לסגור את הסיפור הזה

פורסם

אם אתה ממש רוצה להיות נחמד איתו בכל מקרה תיקח את פרטי הביטוח חובה שלו, ותכין (עדיף ע"י חבר שמבין בזה או עורך דין מהמשפחה) תצהיר שהוא מודה שהוא היה מעורב בתאונת דרכים כזאת וכזאת ושהוא מודה באשמה ובלה בלה בלה כדי שבמידה וזה יסתבך ויגיע לבית משפט יהיה לך יותר קל לסגור את הסיפור הזה

בלי קשר לעובדה שאני מסכים איתך שאסור לסגור את הסיפור הזה "בשקט" (וכן לתבוע את הביטוח)

רק אידיוט מוחלט היה חותם על מסמך שבו הוא מודה באשמה

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...