Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעיכה בשאסי בפורד פיאסטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

למי שלא זוכר כבר שאלתי שאלה לגבי בדיקה של פיאסטה שירדתי ממנה...

בדקתי עוד אחת והבדיקה יצאה די טוב אבל:

במהלך הבדיקה הבוחן קרא לי והראה שיש מכה בשאסי.

הרכב עבר תאומה בכנף וכנראה שהבולם זעזועים פגע בשאסי והשאיר חותמו. המכה מאחורי הגלגל בצורה על גל

האם מכה כזו יכולה לפגוע בבטיחות - מבחינה של מרחקי גלגלים ושאר ירקות?

תודה :-)

פורסם

כנראה שאתה נופל מהפח אל הפחת עם המכוניות שאתה לוקח לבדיקה.

המלצה שלי- פעם הבאה כשתיקח רכב לבדיקה,תחתים את המוכר על התחייבות שאין תאונת שילדה כי אם לא אתה תמשיך לפרנס מכוני בדיקה על ימין ועל שמאל.

מובן מאליו,שאין מה לדבר על הרכב הזה ושיותר ממומלץ להתרחק ממנו.

אמנם לכל דבר יש מחיר,אבל לקנות רכב עם שילדה פגועה זה צרות שעלולות להתבטא בבטיחות הרכב וכמובן כשתרצה למכור אתה תקבל עליו פרוטות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

החתמתי אותו, אבל זה לא העניין- העניין הוא שהבוחן אמר שזה לא משמעותי וגם התיעצתי עם שמאי רכב שאמר שזה לא חשוב

בנוסף בעל הרכב הסכים להוריד כמה אלפים... מי יכול לבדוק האם זה משמעותי?

פורסם

בדיוק בשביל זה הלכת למכון בדיקה !

הם אלו שאמורים לפרש לך את חומרת הפגיעה.

הלכת למקום שהמוכר המליץ או למקום "משלך"?

מומלץ שתיגש לפחח שאותו אתה מכיר ועליו אתה סומך לקבלת חוות דעת שנייה,

אני בכל מקרה הייתי מעדיף תמיד רכב ללא פגיעת שלדה על רכב עם פגיעת שלדה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הלכתי לדינמומטר ת"א - מקום שאני החלטתי לבד ונאמר לו על כך ברגע האחרון ואין לי פחח טוב שאני מכיר

יכול להיות שהרכב לא כשיר ובכל זאת על הכביש?

פורסם

בנוסף כתוב שהיו הלחמות בתא מנוע וגשר עליון ותיקון וכיוון ציר קידמי

בנוסף שכחתי לציין שהמכה בשאסי היא מאחורי הגלגל הקידמי אבל בין שני הגלגלים - טיפה מאחורי הגלגל

תודה מראש :lol:

פורסם

כדי שיהיה כאן סדר ולמען הסר ספקצ תנסה להעלות את תוצאות הבדיקה של המכון כפי שנרשמו בדיוק.

אני בטוח שזה יוכל לעזור הרבה יותר בייעוץ.

אם הבוחן אמר שזו פגיעת שאסי אבל לא משמעותית יכול להיות שמדובר כאן על "קצה שילדה" ואם זה כך,כל הסיפור הוא יותר עניין מסחרי-פסיכולוגי מאשר עניין בטיחותי.

כמובן,שלא ניתן לחרוץ את דינו של הרכב ללא קבלת נתונים ישירים מדו"ח הבדיקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...