Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

140 נחנק?

לא יודע בכל זאת מנוע 1000 והוא לא כל כך מושך אותי ויזואלית

נראה לי אלך על הפונטו או פיאסטה 99

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב לאחר התלבטויות וגם הרבה חיפוש בפורום, כנראה שנלך על פונטו שנת 99-00. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לנו, הרכב מיועד לנסיעות יומיומיות ובינעירוניות, טיולים בארץ וכו'. עוד לא החלטנו אם ללכת על אוטומאט או ידני וגם הבנו שיש כמה דגמים: מישהו יכול לשפוך אור בנושא, ואם יש דגם מסוים שהוא חלש מדי, מה מומלץ מבחינת: אמינות, בטיחות, חסכוניות, נוחות ונסיעה בכלל? אנחנו מתכוונים להביא ילד בקרוב אז חשוב לנו שהאוטו יהיה בטיחותי.

תודה מראש לכל התגובות.

מיכה

פורסם

אגב באיזה מהדגמים בשנתון זה יש הגה כוח, חלונות חשמל abs? ומה אומר בעצם s60 או xtz או ספייס לצורך הענין ? מה מומלץ ? שוב תודה מראש, לא אופצית עריכה בגלל זה ההקפצה.

פורסם

מה עם הונדה האצ'בק שנת 96-97, במידה ואתה מוצא אחת ידנית שטופלה כמו שצריך ולא שחטו אותה הרכב מדהים.

פורסם

האמת שאני רוצה לעלות בשנתון, הונדה האצ'בק באמת רכב מדהים והכול, אבל קשה לי להאמין שאני אמצא בתקציב של כ20 אלף שח אחת במצב שלא תצריך ישור קו רציני, אחרת ידרוש יותר.

אז הבנתי שהsx 75 זה הדגם המוצלח, אוקיי. 75 מציין כ"ס אני מבין, (אכן?) מה נפח המנוע של הדגם הנ"ל ?

תודה על התגובות.

שבוע טוב

פורסם

נפח המנוע של הפונטו 60 ו 75 הוא 1242 סמ"ק.

ההבדלים בינהם הם בסוג מערכת ההזרקה-חד נקודתית ב 60 ורב נקודתית ב 75.

דווקא בפונטו 60 המנוע גמיש יותר בסל"ד נמוך,והיא לא מרגישה עצלה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יפה, נשמע טוב. אז שתיהן יכולות להתאים לנו. איך ההאצה של הכלי באוטומט ? אני מתחיל לשקול לעבור לאוטומט, אבל אני חושש שאתאכזב. יש לנו מאזדה 626 במשפחה במצב טפו טפו עם גיר אוטומט ולפניה היה פורד מונדיאו אוטומט והרכבים נסעו והאיצו מעולה. אבל לא מזמן יצא לי לנהוג על מיצובישי של דוד שלי האוטו סחב כמו עגלה עם חמור בהאצות. אז אני חושש לאבד מהזריזות של הרכב, ופה נשאלת השאלה בעצם איך הזריזות של הפונטו בדגמים 60 ו 75 שצוינו לטובה?אם אפשר לענות לגבי אוטומט ולגבי גיר ידני גם כן, תודה מראש. אגב פונטו בדגמים הנ"ל מגיעים עם abs, כריות אויר, הגה כוח, חלונות חשמל, מראות חשמליות, נעילה מרכזית ושאר ירקות? איך המזגן (במידה והוא תקין והכול טוב ויפה כמובן), מקרר? הבנתי שבשנים 99 ומעלה קיבלה הפונטו 3 או 4 כוכבי בטיחות ? יש חיה כזאת ?

פורסם

אתה עושה סלט.

1. אין כזו חיה פיאט פונטו דור 1 אוטומטית.

2. כפי שכבר ציינתי, בדגם המאובזר SX יש את כל מה שאתה מבקש (ח"ח, ה"כ, נ"מ וכו'). ותבדיל בין רמת אבזור (S/SX) לבין כוח מנוע (60/75 כ"ס), קיימים כל השילובים בין השניים.

3. המזגן כשהוא תקין מקרר מצוין, רק הבעיה היא שהוא מתקלקל הרבה.

4. לפונטו דור שני ("ספייס") יש 4 כוכבי בטיחות. לדור הראשון זה לא ממש רלוונטי כי היא לא מכונית מודרנית.

פורסם

ראיתי היום סופר לנסר יד ראשונה במצב מעולה מה אתם אומרים ? אני הולך בערב לראות מיצובישי גאלאנט 94 יד שניה במשפחה גם לפי התיאורים במצב פצצה מה אתם אומרים גם עליה? שתיהן אוטומאטיות, בלנסר מנוע וגיר חדש מטופלת במורשה כל חייה.

• תוכן חדש...