Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב שיהיה חסכוני זריז ואמין עם שנתון נמוך ככל האפשר

מה אתם ממליצים בבקשה ?

תודה מראש לכל העונים

פורסם
אני מחפש רכב שיהיה חסכוני זריז ואמין עם שנתון נמוך ככל האפשר

מה אתם ממליצים בבקשה ?

תודה מראש לכל העונים

אומנם זריז זה נתון לפרשנות אך ביחס לאמין וחסכוני הייתי ממליץ לך לחפש איזו 106 1.4 / 1.6 (אם היא טופלה כראוי, אין סיבה שהיא לא תהיה אמינה), פורד פיאסטה ודייהטסו שרייד.

פורסם

106 קטנה מדי פורד פיאסטה ודייהסטו שרייד זה טוב? כי באמת חשבנו על זה ומה עוד האופציות ? אולי פיאט פונטו 99 זה טוב? כי כולם אמרים לנו רק יפני אבל בטוח שיש עוד רכבים טובים, אין לנו תקציב עכשיו לקנות מאזדה 99, רוצים לקנות אוטו קטן חסכוני אמין שישרת אותנו לשנה שנתיים לנסוע לאילת, עבודה, וכאלה ועם הזמן נביא משהו אחר...

פורסם

121 האישה אומרת מכוער ואי אפשר להתווכח עם לא של אישה

פורד פיאסטה פונטו על הכוונת

רק שחברים אומרים יפני בלבד ולא להתקרב לפונטו פיאסטה ופג'ו

אבל כל אחד יגיד תמיד מה שהוא חושב

דווקא פונטו ופיאסטה נראה טוב

אולי 99

כדאי ?יש עוד המלצות

תודה מראש

פורסם

תקשיב "לחברים" שמסתמכים בעיקר על סטיגמות שיש בשוק שיפני לא מתקלקל ובלה בלה בלה.

הפיאסטה אופצייה מצויינת לדעתי, כך גם הפונטו. האמינות טובה מאוד אם הרכב מטופל, חסכוניות, הפונטו מודרנית קצת יותר ויותר מרווחת.

פורסם

תודה רבה

אנחנו באמת אהבנו את הפונטו 99 או את הפיאסטה 99 נראים אחלה רכבים

וצרם לנו לאוזן הסטיגמה שרק יפני זה טוב

וכנראה באמת שאנחנו נלך על זה

כי האלטרנטיבה השניה היא לא לקנות כי בסכום של 20 שח לא שווה לקנות שום יפני (יחסי כמובן)

כי השנתון נמוך מאוד ולא משרת את המטרה שלשמה אנו קונים רכבים

שוב

קטן חסכוני שיסיע אותנו בביטחה ממקום למקום עם מינימום תקלות וכמובן שמה שיותר חדש יותר טוב

תודה באמת תודה

פורסם

אנשים רושמים שהרכב אמין אבל לא רושמים מה התקלות שקורות באוטו. כן, אפילו לסוברו יש תקלות אופיניות

יש לנו פונטו 95 וכללית הוא בסדר, יחסית לציפיות. לתקלות הפונטו קרא את השרשור הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=516753

כולל את התגובה שלי והלינק.

גם לפיאסטה יש בעיות ואם תחפש תמצא אותם.

בסכום שאתה מקציב קשה מאוד למצוא רכב טוב ומתוחזק נורמלי. מעט הרכבים הסבירים האלה נמכרים מפה לאוזן. או שתחליט לחפש במשך חודשים עד שתמצא רכב טוב או שתישאר עם הלנטיס שלך. לפחות את בעיות הרכב שלך אתה כבר מכיר.

יהודה

פורסם

חפש פג'ו 306 ,. תמורה טובה לכסף ואם הרכב מטופל כמו שצריך תהנה מאוד. עלויות וטיפולים זולים ודי חסכוני בדלק.. אבל הכל יחסי

החיסרון היחיד שהוא לא ממש זריז..

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

הנפח הוא לא הדבר החשוב, אם אין בעיה עם גיר רגיל אז ה1.0 מספק בהחלט, בגירסא האוט' הכל בעצלנות.

יש לסיריון תאוצה מצויינת, אנחנו חרשנו איתה את כל הארץ ובשנתיים שהיא איתנו היא נסעה בערך שנה וחצי ועשתה אצלנו יותא מ50 אלף ק"מ, לכל מקום נסענו איתה עם 2 נוסעים ואף עם 5 נוסעים, תמיד בלט החיסכון העצום בדלק, בתקופה שהסיריון איתנו היו בנוסף גם קסארה דיזל 2004, אוויאו 2006, פונטו 1.4 99, מיצובישי קולט 95, אפלהאוז 93 ועוד כמה שאני לא זוכר - בזמן שמכוניות באו והלכו הסיריון נשארה - כי מבחינתי לפחות היא עושה את העבודה ביעילות עם אמינות מצויינת ועם צריכת דלק כ"כ נמוכה שאתה חושב שהיא נוסעת על אדים.

haters will hate

פורסם

תריץ חיפוש ידידי, אני עשיתי חייל עם מנועי הליטר 3 צילנדר, גם ב"טיול הפורום הגדול" שנערך לפני 5 שנים בערך התייצבתי עם סוויפט 88 1000 ונסענו לאילת.

הרכב סוחב יופי, נסענו 5 אנשים ברכב בטיול של מועדון ב.מ.וו לתפן , לא היינו אחרונים בשיירה גם לא בעליות.

לירושלים נוסעים בלי קושי וגם לאילת, לחורשת טל בצפון, בד"כ בטיולים מצטרפים עוד חברים לרכב ואין בעיות.

המדינה שלנו בגודל של עיר מעהר לים, ומכונית עירונית שם תופסת יופי על כל ישראל :)

שוב היתרון הגדול הוא החיסכון והזריזות, בעיר הרכב מאיץ כ"כ יפה, ומחוץ לעיר שיוט של 120 עדיין על טורים נמוכים יחסית, ב140 בערך הרכב מתחיל להחנק.

haters will hate

• תוכן חדש...