Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה נועד קבל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תפתח תיבת פנדורה, אם אחרי חיפוש וקריאת מליון ת'רדים שתפתחו על הנושא הזה אז אתה צריך לקרוא יותר על תחום האדיו לרכב.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

קבל בגדול זה מונע נפילות מתח ומייצב מתח..

ואף מונע את האיבהובי אורות..

לדעתי ממולץ לכל מי שיש סאב ברכב.

פורסם
אל תפתח תיבת פנדורה, אם אחרי חיפוש וקריאת מליון ת'רדים שתפתחו על הנושא הזה אז אתה צריך לקרוא יותר על תחום האדיו לרכב.

אתה אומר שצריך להבין בתחום האודיו כדי שמישהו ידע מה עושה קבל?אני לא כל כך חושב שתחום האודיו קשור לאלקטרוניקה,אתה מבלבל שטויות!אין לך כוח להגיב?אתה רוצה להגיב בלי שתרצה?אל תגיב בנאדם,לא יקרה כלום אם יהיה לך פחות הודעה.

דני

קבל בגדול זה מונע נפילות מתח ומייצב מתח..

ואף מונע את האיבהובי אורות..

קבל לא מונע היבהובי אורות,הוא עוזר בהעברת מתח יותר טוב ברכב,שזה דבר שונה - היבהובי אורות קורה בד"כ כשיש בעיה כלשהי עם סיפוק מתח,הכבל לפעמים עוזר-אך העדיפות היא לטיפול בשלושת הגדולים.

לדעתי ממולץ לכל מי שיש סאב ברכב.

ממש ממש לא,קבל לא מומלץ(מבחינתי)בשיט ברכב,עדיף בהרבה לטפל בשלושת הגדולים כי הקבל כל הזמן בפעולה והוא גומר את כל החשמל שברכב.

ביקשתם שלא אגיב פה הרבה,ולהגיב רק אם אני יודע תשובה ב100% ,אבל לרמה כזאת של "לא קשור לנושא" אני לא אשב בשקט,בכל מקרה יש לי קצת ידע באלקטרוניקה ותחום האלקטרוניקה במחשבים.

-לפותח האשכול,

הקבל אוגר ופורק מתח,ושומר על יציבות.

הקבל לא יכול להזרים זרם ישר,אלה הוא רק טוען אותו(DC) כתוצאה לכך הוא מפשט את תהליך העברת המתח ברכב(בצורה מסוימת).

טעינה ופירוק מזרזים את התהליך לסיכום.

זה מה שאני יודע בנוגע לקבלים,

שאר חברי הפורם יכולים לפרט לך עוד.

פורסם

דובר מליון פעם על קבלים ועל תאוריות ומעשיות ואגדות.

תחפש שוב טוב, ותמצא בשפע מיידע מועיל.

תמיר

• תוכן חדש...