Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכשיר ברמה מאוד מאוד מאוד גבוהה.

מכשיר משנת 2006. הדגם עם ה5 בסוף הוא ללא רדיו ישראלי.

מסך המגע לא רע בכלל. קח בחשבון פאנל כבד ורגיש(לא לשים בכיס במועדון).

בקיצור השאלה היחידה היא כמה הוא יעלה לך.

מכשיר מעולה. אם מסתדר לך בתקציב, לא שמעתי על מישהו שלא נהנה.

בסופו של יום זה היה המכשיר השני אחרי מכשיר הדגל וסדרות הפידאליטי שלהם. זה קלריון רע זה לא יכול להיות.

פורסם

רדיודיסק מצויין בעל איכות שמע מצוינת , ללא יותר מדי שטויות .

3 יציאות שליטה על סאב , חיתוכים , אקוליזר פרמטרי 2 ערוצים .

ומסך שנראה מש טוב וגם מסך נגיעה .

סך הכל מכשיר מצויין .

פורסם

אם אתה רוצה ר"ד של קלריון לך על ה775USB , אין שום טעם ללכת על ה865 , הוא דגם של שנת 2006 , ויש הרבה פיצ'רים שיש ב775 שאין ב865 .

מכול מקום אם אתה קונה משומש , אז הוא מכשיר מעולה , אבל חדש הייתי מייבא את ה775

בברכה יהודה

פורסם
אם אתה רוצה ר"ד של קלריון לך על ה775USB , אין שום טעם ללכת על ה865 , הוא דגם של שנת 2006 , ויש הרבה פיצ'רים שיש ב775 שאין ב865 .

אוצי מאנין האם המעבד צליל של ה- 775 טוב כמו של ה- 865 ואולי יותר? או שהוא בכלל פחות טוב?

אני בטוח שה 775 מדהים אבל זאת שאלה שמעניינת אותי..

פשוט בסדרה 7 הקודמת היה מעבד לא כל כך טוב כמו ב- 8/9 (היה מדהים אבל לא אתם יודעים על מה אני מדבר).

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
אוצי מאנין האם המעבד צליל של ה- 775 טוב כמו של ה- 865 ואולי יותר? או שהוא בכלל פחות טוב?

אני בטוח שה 775 מדהים אבל זאת שאלה שמעניינת אותי..

פשוט בסדרה 7 הקודמת היה מעבד לא כל כך טוב כמו ב- 8/9 (היה מדהים אבל לא אתם יודעים על מה אני מדבר).

תסתכל על רשימת הפיצ'רים שיש בחדש ותבין . הם לקחו את הביקורת שיש לאלפיין יותר פיצ'רים וידעו שפיוניר יכנסו עם רשימה כזו ואז הם הוסיפו מה שיכלו.

קלריון היא חברה שעובדת על עקרונות אודיופילים שאחד מהם זה מה שפחות מעגלים חשמליים בדרך לסאונד , בי באופן תאורטי כול מעגל יש לו השראה מגנטית , והוא עלול ליצור עיוותים . מה עוד שיותר מידי איקוליזציה , גם יכולה לפגוע בסאונד. ולכן אני חושב שכרגע חוץ מה9255 , אין באורווה של קלריון דגם יותר טוב

בברכה יהודה

פורסם

טוב הרשו לי לתת התיחסות הולמת

לי אישית יש את המכשיר

HU פצצתי (מי שרוצה פיוניר דולפינים זה הקונטרה של קלריון)

הוא גם יפה ללא כל תקנה (פיצ'רים של תמונות וסרטונים נעים)

והוא גם באיכות סאונד מרשימה ביותר

בדקתי אותו מול הפיוניר 8650MP והוא נשמע הרבה יותר טוב ממנו

(אגב בדקתי את זה על אותה מערכת שיש לי)

יש לו מסך נגיעה ושלט למקרה שיש(ואני בטוח שיש) אנשים שאוהבים רק עם שלט

יש לו 3 יציאות לRCA + שליטה על הסאב (שאין בכל HU)

יש לו יכולת חיבור ל IPOD (כמובן שצריך מתאם) יציאת AUX לחיבור כל דבר אחר

פנל מרשים ביופיו והכי חשוב שהוא נשלף בקלות (לא כמו הפיוניר שאם אתה לא שם אותו כמו שצריך הוא לא עובד או לחלופין

הציר שלו נשחק/נשבר)

הוא גם פנל מאסיבי

אני אישית מאד מרוצה ממנו (זה בדיוק מה שחיפשתי)

אני אוהב גם יופי וגם איכות

אם לא היה איכפת לי מיופי הייתי קונה אלפיין(אבל הרווחתי פעמיים)

בכל אופן דגם מעולה (לדעתי לא תתחרט)אבל שוב זו היא דעתי

שילוב מנצח בין מורל HYBRID לPHOENIX GOLD אצלי ברכב PEUGEOT 206 XT

להתקנה שלי:

פורסם

טוב אז לסיכום הוא מכשיר מעולה?

ועוד דבר איך הסאונד שהוא מוציא לא מתכתי אני שואל כי לפעמים או שזה ככה בפיוניר זה נשמע מתכתי

פורסם

+1

ואני אדם בעל 865.

nezzek- "טוב הרשו לי לתת התיחסות הולמת"- מזל שהגעת כי עד עכשיו התגובות היו ממש של ילדים

ויתרה מזאת איך שהגבת פתאום כל המצב השתנה לטובת 865, תודה.

לפותח הת'רד- עצתי לך אל תסתפק רק בתגובות פה (לא שהם לא טובות), תבצע חיפוש דובר על ה-865 הרבה בפורום

כולל יתרונות וחסרונות.

נ.ב

אם אתה רוצה לבצע באחד מן הימים הגברה אקטיבית, זה לא יוכל להתבצע דרך ה-HU אלא תצטרך לקנות קרוס חיצוני..

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

לי יש את ה 766 - שהוא מכשיר כמעט זהה, חוץ מהמסך הצבעוני.

אני אישית מאוד מרוצה מהמכשיר - איכותו (צליל + בנייה), נוחות ההפעלה ואני מאמין שה 865 רק מתעלה עליו.

שים לב שהמכשיר לא מלא יותר מדיי בFEATURES. מה שהוא נותן לך זה - מראה מרשים מאוד, צליל שנאמן מאוד למקור (לטוב ולרע!) ועוד כיוונונים בסיסיים כאלו ואחרים (LPF בלבד).

לגבי ה 775 - הוא מכשיר באמת מעולה שכולל את כל ה תכונות שאתה צריך או תצטרך בעתיד (אני משאר). הייתי רוצה רק להסב את תשומת לבך למספר דברים. בדגם הזה קלריון מיישמים טכנולוגיה (או גימיק) חדשה שהם קוראים לה - "SLIDETRAK" Controls. הווליום לא רוטורי וזהו מעין מסך הזזה - שבאמצעותו אתה מתפעל דברים. (אני התנסתי בתפעול המכשיר בעצמי)

המלצה חמה, במידה ואופציה זו (ה775) באמת רלוונטית לגביך, תתנסה במכשיר בעצמך - באופן פיזי, תראה אם הממשק הזה מתאים לך ואתה מסתדר איתו.

יואב

יואב :arrow:

פורסם
+1

ואני אדם בעל 865.

nezzek- "טוב הרשו לי לתת התיחסות הולמת"- מזל שהגעת כי עד עכשיו התגובות היו ממש של ילדים

ויתרה מזאת איך שהגבת פתאום כל המצב השתנה לטובת 865, תודה.

לפותח הת'רד- עצתי לך אל תסתפק רק בתגובות פה (לא שהם לא טובות), תבצע חיפוש דובר על ה-865 הרבה בפורום

כולל יתרונות וחסרונות.

נ.ב

אם אתה רוצה לבצע באחד מן הימים הגברה אקטיבית, זה לא יוכל להתבצע דרך ה-HU אלא תצטרך לקנות קרוס חיצוני..

הכוונה היתה ל"טוב הרשו לי גם לתת התיחסות הולמת"

איתכם הסליחה

שילוב מנצח בין מורל HYBRID לPHOENIX GOLD אצלי ברכב PEUGEOT 206 XT

להתקנה שלי:

• תוכן חדש...