Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף את מ"ע השמע (רדיו דיסק,4רמקולים מקוריים של ניסן אלמרה 98 ),הקצבתי ביו 1500 ל2000 ש"ח.

אישתי היא הנהגת העיקרית ודרישותיה לא גבוהות ולמרות זאת נחמד שיש מ"ע שמע יותר אכותית מהסטנדרט.

מה אומרים המומחים על morael pulse 6 coax והאם מבחינת איכות יוסיף להתקין 2 מקדימה ו2 מאחורה (כל המוסיף גורע ?),על הסאב אני מראש מוותר, הרכב משמש את כל המשפחה ועל כל נפח פנוי בתא המטען יש מלחמת עולם.

ברחובות יש מתקין (על גלגלים)שמוכר את הרמקולים הנ"ל ב495 ש"ח, בהנחה שאני מתקין 2מקדימה+2מאחורה נשאר לי 1000ש"ח בתקציב לרדיו-דיסק או רדיו-דיסק זול+מגבר.

למרות חיבתי הבילתי מוסברת כלפיי הmorel אשמח לשמוע המלצות על רמקולים(מאחור ומקדימה)+רדיו-דיסק+מגבר.

אני משתדל לא לחרוג מימסגרת התקציבית (אישתי תיזרוק אותי מהבית)אך אני מצפה לחריגות קטנות (אחרי הכול אפשר לישון באותו).

תודה אבי

פורסם

מורל פולס קדימה 6.5, ו6*9 מאחורה, וכמובן שתיהם מוגברים, יתנו לך תוצאה מעולה לדעתי. שמעתי שילוב כזה במפגש האחרון, שמעו טוב, הרמקולים האחורים יהיו בשבילך בתור תחליף לסאב שויתרת עליו מראש.

תוכל לקנות HU של פאנאסוניק,פיוניר, ג'יויסי מהדגמים הפשוטים.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

תנסה להיות יותר מדויק

א.אנחנו תמימי דעים לגבי הרמקולים הקידמים morel

ב.המלצתה על רמקולים אחוריים 6*9 איזה פירמה?

ג. איזה מגבר

פורסם

לגבי המורל, הוא מדבר על קומפוננט נראה לי ואתה מדבר על קואקסיאלים

לא ייכנסו גם מגבר, גם HU וגם 2 זוגות רמקולים

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בסביבות ה 3K שח, תוכל לדאוג לעצמך למערכת טובה מאוד כולל החיוט הנדרש והתקנה טובה .אמנם למי שרגיל לסאב ולא רק, יורגש חסרונו של הסאב אך בסך הכל יש לבצע בהתאם למגבלות שציינת.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...