Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני לא הבנתי מה המטרה של המבחן.

להראות שמע' טובה נשמעת יותר טוב? כאילו דההההההה :lol:

אני אישית השתתפתי בכמה וכמה מבחנים עיוורים ומתוך הניסיון האישי שנצבר אני יכול להגיד ש:

1. צריך מאזינים עם מיומנות האזנה ותשומת לב לפרטים.

2. חובה חובה חובה להשוות את עוצמות סאונד. המוח שלנו אוהב את עוצמה ולכן המע' שמנגנת חזק יותר אוטומטית מקבלת יתרון (שיעור מס' 1 אצל מוכרים בבסט ביי/שקם אלקטריק וכו').

אפילו הבדל של 0.5 DB עושה סלט ענק בתוצאות.

בלי שיש יכולת לקיים את התנאי הזה המבחן לא שווה כמעט כלום.

3. כדי שתוצאות המבחן יהיו כבילות המבחן צריך להיות double blind ועוד יותר חשוב עם תוצאה סטטיסטית מובהקת.

אחרת התוצאות או ניתנת להפרכה מיידית עקב אי קיום של תנאים בסיסיים או/ו פשוט לא אומרת כלום - ז"א "עשינו תרגיל, קיבלנו מספר אבל אין מה לעשות איתו".

4. לזהות במבחן עיוור הבדלים בין ציוד ברמה גבוהה זה כמעט בלתי אפשרי.

בכל מבחן שאני מכיר היה כישלון טוטאלי בתחום הזה.

אז למה "כמעט"? כי אולי היו בעולם או בארץ מקרים בודדים שכן הצליחו. אבל אלו באמת יוצאים מן הכלל.

בנוסף נתקלתי באדם עם "אוזני חתול" בעל יכול מדהימה לשמוע צלילים גבוהים (ולא רק עד 15 KHZ כמו כמעט כל אחד כאן) - היכולת הזו עוזרת לו לזהות הבדלים בין ציוד A ו-B בצורה משמעותית מאוד.

המפגש והדגמות זה נהדר. באמת.

תוצאה מדעית אני לא רואה איך אתם מקבלים כאן 8)

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוכן ומעוניין להיות מאזין.

מי בדיוק יכוון את המערכות לפני התחרות? צריך לכוון אותם באותו הסנגון ע"מ להקשות על המבחן.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

יאריק out!

כל אחד שיכנס לאוטו שלך יבין באיזה אוטו הוא נמצא לפי הסואנד!

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מי שיחליט איזה רכבים ישתתפו שלא יספר בפורום.

כי גם לדעת איזה רכיבים אמורים להיות יאפשר חיפוש של איפיון בסאונד. והחלטה מראש.

ולכן חובה להשאיר את בחירת הרכבים בחשאי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני מאמין שהאנשים שיציגו את הרכבים שלהם יקבלו הודעות פרטיות וגם סביר להניח שמקום המבחן לא יהיה ממש בסמוך למקום המפגש והמאזינים יובלו לאזור המבחנים כשהעיניים שלהם מכוסות.

מעניין עם תעבור ניידת משטרה באיזור ותחשוב שזה נסיון חטיפה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מנדב את האוטו :) רנו מגאן בעייתית אך עם מזגן קר ועובד! למערכת ממוצעת 2 מגברים לייטנינג אודיו סטרייק אחד מונו 500RMS השני מגבר רגיל 4 יציאות 400RMS קומפוננטים blaupunkt velocity v6 vantage סאב אודיובאן 400RMS רדיו דיסק jvc kdlhx500... המערכת נוטה לכיוון הSQ

פורסם

"נשמע" מעניין לי יש ג'יפ לאנד קרוזר עם מערכת קלריון דאבל דין max677VD עם פרוססור מקורי DVH940 של קלריון.

מזגן יש כמובן ואם אני מתאים אשמח ..ברכב.. שני סטים קומפוננט של קליף דיזאיין סאב 10" קליף דיזאיין מגבר 5 ערוצים רמקול סנטר של קלריון ..

פורסם

אני לא אוכל לארגן את האירוע.

אם מישהו מחברי הפורום מוכן להרים את הכפפה - הוא מוזמן לפנות אלי בה"פ ולקבל את הרעיון הכללי ודרך הביצוע.

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מוכן להיות מאזין. יש לי נסיון עם מערכות יוקרתיות אוזניות וסטריאו (לא לרכב).

יהיה מעניין לראות אם הדעה שלי שמערכת ברכב לעולם לא תהיה טובה ממערכת בבית תתנפץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...