Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.יש ברשותי הונדה סיווק 94. בשבוע שעבר שמתי לב לאחר נסיעה של שעה וחצי שמד חום עלה כמעת עד הסוף.

שפתחתי את המכסה המנוע ראיתי ש המאוורר עובד. לאחר ש האוטו התקרר בדקתי מים ברדיאטור כן היו מים. בדקתי אם יש נזילות ולא ראיתי שהמים בורחים. הרכב מתחמם רק לאחר נסיעה ארוכה לקראת עצירות או בנסיעה איטית בתוך העיר.משתמש רק בנוזל קירור ולא במים רגיל. רדיאטור יחסית חדש החלפתי לפני 10 חודשים עקב התיישנותו כמו כן בזמנו החלפו חלק מהצינורות, טרמוסטט, ומשאבת מים.

אם למישהו יש מושג ממה זה יכול לקרות אני מודה על העזרה.

פורסם

הסיבות יכולות להיות רבות אבל כדאי להתחיל מהקל אל הכבד ולעשות את הבדיקות האלו :

א- בדיקת תרמוסטט והחלפתו במידת הצורך,בדיקת כל הצינורות וחיבוריהם באופן מקיף.

ב- בדיקת אטימות למכסה רדיאטור,בדיקת מיכל עיבוי (שהוא לא מפוצץ ונוזלים ממנו מים- כבר נתקלתי במקרה כזה עם 309 שהיתה אצלי.

ג- בדיקה יסודית של עיתוי הפעלת המאוורר+בדיקת תקינות ליוניט המאוורר (אחת או יותר ) הקיימות ברכב.

ד- בדיקה בלחץ ולחץ הפוך של מערכת הקירור במוסך רדיאטורים (אולי תראה שהבעיה לא ברדיאטור אבל אם היא תגלה בריחת לחץ אתה בבעיה.

ה- פתח פקק מילוי שמן מנוע (לא מדיד שמן) ותסתכל אם יש טחינה בשמן או שהשמן לבן. אם כן נפרץ אטם הראש /ראש סדוק.

בכל מקרה תקווה שבהתחממות לא גרמת נזק למנוע ובכל מקרה אטל תסע עם הרכב עד שתתוקן התקלה !!

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מאחר ואתה מציין שהרכב מתחמם רק בתוך העיר או לקראת עצירות נשמע שהבעיה במאוורר מנוע, היוניט שמפעיל אותו, כיוון זרימת האוויר או משהו בכיוון.

למרות שציינת שראית אותו עובד יכול להיות שהוא נכנס לפעולה מאוחר מידיי, הורכב לא נכון או שהמהירות הגבוהה בו לא עובדת. לצורך זה יש לתת לרכב להתחמם בעמידה ולעקוב אחר הטמפרטורה והידלקות המאוורר.

• ספונסר פורום
פורסם

גש למכון ראדיאטורים לניקורי רדיאטור.

"מחלה" ידועה בהונדה,הראדיאטור נסתם ,בצע ניקוי ראדיאטור ושטיפה למערכת הקרור.

אורן

• ספונסר פורום
פורסם

אני בטוח ב100 אחוז

אני בעצמי ניקיתי עשרות ראדיאטורים להונדות לאחר החלפת רדיאטור.

צריך לנקות את המערכת טוב טוב אחרת הם נסתמים.

אורן

פורסם

מניסיון אישי בהונדה דומה.

לפני שאתה נכנס למסכת ניקויי מערכת קירור אין סופיים כמו שאני עברתי לשווא :x.

ברגע שיש כניסת אוויר למערכת קירור התופעה חוזרת על עצמה .

ממליץ לבדוק קודם בריחת אוויר מראש מנוע למערכת הקירור.מכניסים אוויר למקום חיבור הפלאגים ובודקים

ברדיאטור פתוח אם המים קופצים כמו שקרה אצלי ואז זה עניין של ראש מנוע.כל מוסך יודע לבצע בדיקה פשוטה זו.

בהצלחה

• תוכן חדש...