Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני שוקל להתקדם קצת ולהחליף את הרכב הראשון שבבעלותי ברכב יותר מתקדם מבחינת הגיל.

כמו שציינתי ישנה בבעלותי כרגע 205 שנת94 הזרקה. אני מאוד מרוצה ממנה וכרכב ראשון, לדעתי, (טוב אני לא ממש אובייקטיבי) היא אחלה בחירה מכל הבחינות (עלות טיפולים, חיסכון בדלק, אמינות מסויימת, זריזות, הנאה מנהיגה ונוחות) מקווה שלא הגזמתי :) עכשיו מה אתם הייתם ממליצים לי כיורשת. הבחירה המתבקשת כאמור היא ה306. אך ממה עלי להיזהר איזה דגמים מוצלחים יותר או פחות. אני מעוניין להוציא 20K. ומחפש שנה כמה שיותר מתקדמת כמובן בלי להתפשר על מצב הרכב.

עלי לציין שהנסיעות שלי הן בעיקר עירוניות ואולי אתחיל לנסוע נסיעות בינערוניות ארוכות מהמרכז לצפון הרחוק.

מה עלי לבדוק ואולי בכלל יש חלופות עדיפות?? אגב האם כל מה שאהבתי ב205 יש ב306 או שאני חולם?

רב תודות לכם!

ערב טוב!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא חושב שיותר מאובזרות, כי ב94 שלי יש ח"ח ונעילה מרכזית ששבכה חיים.

יותר איבזור זה אולי הגה חדש וכמו שציינת כרית אוויר, דיפונים ומושבים שונים ואולי גם דש טיפה יותר עמיד. אה ושאני לא אשכח לפעמים גם חישוקים קלים.

זה לא משמעותי.

חבל להחליף את שלי אם כבר אני אשאר איתה כי הקילומטרז' שלה סביר 170K ומצבה טוב. יד 2.

או אולי אני טועה? יש טעם להחליף את שלי ל205 משנת 99 שמורה? ולהוסיף באיזור ה8K אולי פחות? או שבכל זאת יש מצב לרכב אחר?

חשבתי אם להחליף למשהו חדש יותר ויותר מרווח מאובזר יותר ממש שיש ב205 לא חושב שיהיה וגם לא צריך.

פורסם

בתור מישהו שרק לא מזמן עבר מ 1.4 205 ל 1.8 306.

אני יכול להגיד לך שה 306 מאוד נוחה מפנקת מרווחת קיצר פי אלף יותר טוב מה 205, אבל.

היא קצת כבדה לא ממש מהנה כמו 205, אני את האמת אוהב את ה 306 אוטו מאוד טוב

אבל ה205 היה יותר כיף יותר זריזה. תבחר 205/306

פורסם

ה306 מאוד מהנה לנהיגה ונוחה אך מרגישה קצת כבדה האמת .. אך אפשר לסלוח לה בגלל התנהגות ודינימקה ממש אחלה.. שאל כל אחד שיודע מזה 306...

פורסם

מה לגבי האמינות? אגב קודמך ציין שברשותו 306 1.8 והיא עדיין מרגישה כבדה? אז מה עם ה1.6 או 1.4 היא בכלל תהיה עגלה?

רב תודות על התגובות!

פורסם

ד"א, ה-306 יותר מרווחת, אני מסכים, אבל אם רק אתה נוסע בה, אז מה אכפת לך? למה אתה צריך יותר מרווח?

בנוסף ה-306 לא יותר מאובזרת, נהפוך הוא, רק בגרסא הכי יקרה תקבל את כל האפשרויות שיש ב-205 שציינת.

בכל מקרה, אם חשקה נפשך להתחדש ואתה רוצה 306, אז אם אתה יכול ללכת על הדגם שאחרי מתיחת הפנים (2001 נדמה לי), לטעמי הן הרבה יותר יפות.

אני לא חושב ש-1.6 ידנית משנים אלו תעלה יותר מ-25K ש"ח.

פורסם

אני אבדוק זאת!! רב תודות לכם!

אגב יש איפשהוא מידע מדוייק לפי גרסאות ומה האיבזור של כל גרסה?

עד כמה שאני יודע הXN היא הפשוטה והXS היא המאובזרת יותר.

פורסם

מתחית פנים משנת 2000.

306 XS אין בארץ.

ה306 אכן כבדה,אבל מניסיון איתה בכל המנועים(חוץ מהדיזל) אף אחד מהם לא ממש "מת"

גם ה1400 מספיק בשביל להזיז אותה. נכון שהגרסאות הספורטיביות זה כבר סיפור אחר

אבל ליום יום אני חושב שגם ה1400 מספיק. אם אתה מחפש בסיס לשיפור זה כבר משהו אחר,אני הייתי

מתחיל עם XSI ולא פחות.

פורסם

:) את האמת הזריזות של ה205 מספקת אותי. אם הרכב זז ולא מרגיש יותר מידיי כבד זה כבר טוב.

אז אני אבדוק מה המחיר של ה306 משנת 2000, אגב אחריי מתיחת הפנים תוקנו כבר מהמחלות האופיניות לרכב או מדובר בשינוי קוסמטי בלבד?

פורסם

XS 306 יש בודדות משנתון 00'.

וזה לא רלוונטי לגבייך, מחוץ לתקציב.

ה-306 טובה מאוד, אבל למה שלא תלך על ה-106 דור שני ?

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

קלסטרופוביה :)? היא קטנה אפילו מה205

דור שני זה משנת97? ויש מתאימות בתקציב?

אגב היא שווקה עד איזו שנה? עד שנת 2000?

נקודה מעניינת. לא יודע למה שכחתי ממנה :) אגב ניתן עוד למצוא כאלה מדור שני במצב ראוי שלא טחנו אותן?

אגב ניתן למצוא גם את הסקסו הבנתי שהרי היא וה106 זה בעצם אותו רכב. אגב עד איזו שנה שווקה כאן הסקסו?

פורסם

אם היה לך טוב ב-205 אז יהיה ככה גם ב-106.

היא אמנם יותר קטנה, אבל לא בהרבה.

אכן, הדור השני שווקה כאן בין-97' ל-00'.

כן, ניתן למצוא אקזמפלרים טובים.

היא גם זולה לאחזקה יותר מה-306, עוד נקודה לזכותה.

הסקסו שווקה עד שנתון 02' בערך.

זו מכונית דומה מאוד ל-106, אבל היא הרבה פחות יפה ופחות מהנה לנהיגה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

טוב נתמקד ב106! רב תודות! זו באמת קפיצת מדרגה. לשמור על בערך אותו גודל מרכב עם אותו מנוע זריז וכל השאר

הפינוקים שחסרים ב205: הגה כוח, דש עמיד וכריות אוויר :) וכמובן רכב יותר מודרני ובטוח ואני מניח גם מהנה לנהיגה.

זה לא אומר שהפסקתי לאהוב את ה205, אבל צריך להתקדם :)

אגב יש בעיות מיוחדות שצריך לשים אליהן לב?

חוץ מקיומם של מים במקום מים ירוקים ברדיאטור? אגב במקרה כזה לפסול מיד או שצריך איזשהוא טיפול מונע אם קיים?

• תוכן חדש...