Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פיג'ו 206 שנת 2006, עדיין באחריות, והגיר עושה בעיות - מכות בהחלפת הילוכים, משיכת הילוך ונסיעה לא חלקה בכלל. הרכב היה הרבה במוסך וכל פעם עשו אתחול תוכנה ועדכון תוכנה ולא עזר.

במוסך האחרון שהרכב היה הם בדקו את הרכב מול אנגליה (קובנטרי) ואמרו שקיבלו אישור להחליף גיר.

הבעיה מבחינתי היא שהאישור הוא להחליף לגיר משופץ ואני לא יודע מה זה אומר, האם זה יפגע בערך של הרכב? האם זה יעשה את העבודה? במוסך אומרים שזה עדיף מגיר חדש ויש להם גם טיעון מעניין, הגיר שלי חדש ועושה בעיות מ11 אלף ק"מ (היום 17.5) אז מי אמר שהחדש לא יעשה?

הרכב אמור להיכנס מחר למוסך להחלפת גיר לגיר משופץ, אני ביקשתי שבמקום ישפצו את הגיר שלי, אופציה שלדעתי עדיפה אבל שוב אני לא מספיק מבין ואודה לכם אם תעזרו לי.

מה לעשות? להחליף למשופץ או לשפץ את שלי?

ומה המשמעות של החלפת הגיר או שיפוץ הגיר לעניין ערך הרכב?

תודה

רון

פורסם

יש בפורום בחור נחמד בשם ספי vbmenu_register("postmenu_1336785", true); בעל מכון לשיפוץ גירים אוטומטים.

ספי מבין בגירים של פיזו ומשפץ אותם.

תעשה חיפוש תמצא את הטלפון שלו ותתיעץ איתו.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

לדעתי,אם יש פאק בייצור ומחליפים חלק זה לא מוריד מערך הרכב.

כיוון שהרכב באחריות הייתי משאיר לחברה "לשבור את הראש".

הם צריכים לתת לך רכב נקי מתקלות ולא חשוב איך הם יעשו זאת העיקר שיעשו זאת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

colauti - בעולם משולם אתה צודק, אבל אני לא מאמין בטוב ליבם של לובניסקי שידאגו לתקן את רכבי בצורה הטובה ביותר ושהוא יהיה כמו חדש. מבחינתם, כפי שזה נראה עד עכשיו, הם יעשו את המינימום וגם זה לאחר המון מאמצים מצידי.

לכן אני מנסה לברר כאן עם אנשים שמבינים בגיר אם הצעת הפתרון שלהם טובה, אם שיפוץ הגיר שלי או החלפה לגיר משופץ זה דבר נכון וטוב לעשות או שכדאי להתעקש על חדש? ומה מבין ההצעות, שיפוץ הגיר או החלפה לגיר משופץ, כדאי לי לעשות? ומה זה יעשה לערך הרכב במכירה?

אז באמת, אם יש מישהו שמבין תעזרו לי להחליט מה לעשות?

תודה מראש

רון

פורסם

אז ככה, ברשותי פיג'ו 307 שהגיר גם עשה בעיות רציניות. בדקו במוסך המרכזי והחליטו שצריך לשפץ את הגיר (במסגרת האחריות). לקח להם כשבוע וחצי עד שהחליפו את הגיר.

אחרי קצת יותר חצי שנה, הגיר התחיל לעשות בעיות רציניות. כלומר, בעצירה מוחלטת, הגיר פשוט עבר לניוטרל ורק אחרי כמה שניות נתן מכה וחזר להילוך.

בעקבות כך הלכתי למכון גירים פרטי שיסדר לי את הבעיה ואכן כרגע (עבר 3 שבועות) הגיר במצב טוב מאוד.

סיכום: גם אם יחליפו, גם אם ישפצו, זה לא אומר שאחרי מספר חודשים הגיר לא יתקלקל שוב

פורסם

החליפו לך לגיר חדש? זה היה במסגרת האחריות?

ברור לי שאין לי ערבון שגיר חדש\משופץ יהיה נטול תקלות, אם רכשתי פיג'ו אז כבר חייב להיות ברור לי.

ההחלפה נדחתה למחר ואני ממש אודה לקבל תשובות ופרטים נוספים עוד היום.

תודה

רון

• תוכן חדש...