Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי במכון קרבורטורים הו בדק את כול מה שיכול להיות והכול תקין!

כנראה זה באמת חד פעמי.

בברכה לכס

פורסם

בדיקה של קרבורטור לא כוללת פירוק שלו והסתכלות או איזה שהיא פירוק לגורמים שלו על מנת לראות אם קיים לכלוך?

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

קיימים בדיקות שונות פשוט אנחנו לא בעלי מקצוע של מכון קרבורטורים ולא ממש מכירים בהם!

ובעלי מקצוע יודעים מה הם אומרים.

פורסם
קיימים בדיקות שונות פשוט אנחנו לא בעלי מקצוע של מכון קרבורטורים ולא ממש מכירים בהם!

ובעלי מקצוע יודעים מה הם אומרים.

אלכס,אולי תואיל לקרוא שוב את תגובתך, ותבהיר לחברי הפורום, כיצד יתכן שאתה ובעלי המוסך שאתה עובד בו, לא בעלי מקצוע בקרבורטורים, ולא מכירים בהם,ובכל זאת אתה טוען שבעלי מקצוע, יודעים מה שהם אומרים?

וכיצד בעל מכון קרבורטורים, יכול לקבוע קביעה חד משמעית שהקרבורטור תקין, בלי לפרקו לגורמים תחילה?ראה ציטוט של רנו 5:

בדיקה של קרבורטור לא כוללת פירוק שלו והסתכלות או איזה שהיא פירוק לגורמים שלו על מנת לראות אם קיים לכלוך?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

דבר ראשון את הרכב שלי בדקתי במכון קרבורטורים ולא במוסך שבו אני עובד!

דבר שני עם בעלי מקצוע מבינים את התחום שלהם הם צריכים לדעת ולהכיר את כול התופעות , בעל המקצוע שהלכתי אליו הו אמין ותותח כמו שאומרים, ובטח אחרי שהחלפתי מסנן דלק לפני שהלכתי אליו, בטח המסנן היה בעייתי ושכחתי להוןדיע את זה בשרשור הזה!

פורסם

היה לי משהו דומה עם האפלאוס שלי , גם קרבורטור , אחת הצינוריות המספקות אוויר מהפילטר אויר נקרע במקום אחד , דבר הגרם לטורים ממש נמוכים בניוטרל וגם למצב שהמנוע נכבה במהלך נסיעה בניוטרל ... כמו כן הוריד כוח

תיקון עם איזולירבאנד , כמו חדש :)

פורסם
היה לי משהו דומה עם האפלאוס שלי , גם קרבורטור , אחת הצינוריות המספקות אוויר מהפילטר אויר נקרע במקום אחד , דבר הגרם לטורים ממש נמוכים בניוטרל וגם למצב שהמנוע נכבה במהלך נסיעה בניוטרל ... כמו כן הוריד כוח

תיקון עם איזולירבאנד , כמו חדש :)[/quote]

תיקון עם סרט בידוד מיועד לחאפרים בלבד, מדוע לא להחליף את קטע הצינור וואקום הקרוע?

וכאן מדובר על אופל אסטרה, ולא על אפלאוז.

בברכה

צביקה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ערב טוב לכולם ושבוע טוב!

חזרתי לגבי אותו תקלה שהייתה, אתמול ולפני כמה ימים קרה לי שוב אותו מקרה.

מה שאני רוצה להגיד שיש הרבה חפרים ובמיוחד באשקלון, שאי אפשר להאמין כמעט לשום בעל מקצוע!

עכשיו מה שנשאר לי זה לקנות אולי קרבורטור מפירוק ולהרכיב כנראה שזה יותר יהיה אמין מלקחת למכון קרבורטורים באשקלון, לא שאני מנסה להעליב פה בעלי מקצוע פשוט ככה זה קורה פה!

בברכה אלכס

פורסם

על חאפרים שמענו כבר, יש אותם בכל מקום.

מי מבטיח לך שהקרבורטור שתקנה יהיה תקין ויתפקד כהלכה,מה יקרה עם לאחר ההרכבה, תצטרך להשקיע בעד נקוי שיפוץ וכוון,

ואז יתברר לך שוב, שהקרבורטור לא תקין והנקוי והשפוץ היה חאפרי, ושהבעייה לא קשורה כלל לקרבורטור, ואת הכסף תמורת קניית הקרבורטור+ השפוץ לא תקבל בחזרה, וחזרת לאחור חדש, ושם לפרט, את הסיבות, שלדעתך מחייבות החלפת קרבורטור,כלומר תפרט בהרחבה מה הבעיות ברכב, שלדעתך הקרבורטור צריך טיפול,יתכן ובעייתך כלל לא בקרבורטור חשבת על זה?

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...