Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,:twisted:

תמיד עניין אותי הנושא של מי בודק את טיב המשאבות בתחנות הדלק ואת אמינות הצגים הדיגטליים שמראים כמה תדלקת.

האם היו בארץ מקרים של תחנות שזייפו נתונים? כלומר על כל תדלוק של חצי ליטר נכתב שנכנסו 750 מ"ל לדוגמא.

איך ניתן לבדוק תקינות של הדברים הנ"ל?

סתם שאלה מתוך סקרנות.

תודה:arrow:.

פורסם

כיול שמיול, קרה שתדלקתי קטנוע של פיצריה שעבדתי בה, על הצג היה ליטרים מסויים, וסכום אחר, גבוה ב3 ש"ח מהסכום שהופיע בקבלה שנפלטה מהמחשב (הסכום בקבלה היה נכון, מישהו שיחק בסנכרון של השעון, או לחליפין שינה את מחיר הדלק, לא יודע).

היום יש מחשבים, רוב העובדים והמנהלים בתחנות הדלק טוענים שנגמרו ימי הקומבינה, אין לי ממש כוח וחשק לספר לכם כמה קומבינות עוד נפרצו מאז המחשבים ואני מאמין שגם יפרצו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור, המשאבות כפי שנכתב לפני עוברות כיול . לא מכיר את המקרה שלך אבל אצלי,

הרכב (ואני) עוברים 10K בחודש ותדלוק של 1100 ליטר ואין זיופים.

ד"א יכול להיות שהיתה לך תוספת ערב/שבת בחש' ?

פורסם

יוצא לי הרבה לראות תדלוקים של כמויות קטנות יחסית של דלק למיכלים ניידים (דלק לסירה) ואני יכול להגיד שלא קרה לי בחיים שעל צג המשאבה יצא לנו יותר דלק ממה שיכול להכנס למיכל.

כלומר אם אנחנו ממלאים מיכל 15 ליטר בחיים לא יצא לנו שיש יותר מזה בצג.

ובאמת חשוב לבדוק ולוודא שיש כיול תקופתי של המשאבות בתחנת דלק שמתדלקים בה.

פורסם
כיול שמיול, קרה שתדלקתי קטנוע של פיצריה שעבדתי בה, על הצג היה ליטרים מסויים, וסכום אחר, גבוה ב3 ש"ח מהסכום שהופיע בקבלה שנפלטה מהמחשב (הסכום בקבלה היה נכון, מישהו שיחק בסנכרון של השעון, או לחליפין שינה את מחיר הדלק, לא יודע).

היום יש מחשבים, רוב העובדים והמנהלים בתחנות הדלק טוענים שנגמרו ימי הקומבינה, אין לי ממש כוח וחשק לספר לכם כמה קומבינות עוד נפרצו מאז המחשבים ואני מאמין שגם יפרצו.

שירות שבת.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

משאבות התידלוק מפוקחות ע"י משרד התמ"ת,בדיוק כמו משקלי המחיר שיש בכל הסופר-מרקטים.

המשאבות ניבדקות ומכויילות מעת לעת,ועד היום לא ניתקלתי בשום בעייה של חוסר אמינות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא נתקלתי בתופעה בולטת של יותר ליטרים מאשר המיכל מכיל וכו

אבל.. אוסף של מספר עובדות שכולן נכונות יכול (לכאורה) להצביע על כיוון מסוים

בדיקת הכיולים של התחנות הם רק כל מספר חודשים,

ניתן לשחק במחשבים זה לא בלתי אפשרי,

בתחנות גדולות המחזור ענקי - המון ליטרים על הרבה מאד מכוניות

נהג לא יכול לראות הבדלים זעירים ללא מכשור מדויק

שינוי קטן בכיול רק של פרומילים בודדים יכול להיצטבר לסכומים נכבדים

תחנות נתפסות לעיתים על מהילות דלק

הפיתוי גדול

פורסם

לשחק במחשבים? זה נראה לך הגיוני שמנהל תחנה ינסה לפרוץ את מערכת המחשוב של התחנה כדי לשנות מחיר? ואף אחד לא יעלה על כך?

אחת לחודש המחירים בתחנות משתנים באופן אוטומטי,ב חצות סוגרים את מחשבי התחנה ופותחים אותם שוב לאחר מספר דקות, המחירים מתעדכנים באופן אוטומטי.

אין למנהל התחנה אפשרות לשנות מחירים על דעת עצמו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אצלי קרה משהו דומה ..

אני בד"כ מתדלק בשירות עצמי, ובתחנה כבר מכירים אותי. אם אין להם לחץ, הם ניגשים אלי רק בסוף לקחת את העתק השובר מהמשאבה.

וכך יצא שבאתי לתדלק, והתחלתי קודם בתידלוק של שני ג'יריקנים (כ"א 20 ליטר) ואח"כ המשכתי מיד לתדלק את הרכב. בזמן שהרכב מתמלא (והרכב היה ריק כמעט לגמרי - מקסימום מיכל דחוס עד הסוף= 70 ליטר), הכנסתי את הג'ריקנים לרכב.

גמרתי לתדלק, ותוך כדי שאני מחזיר את המשאבה למקום, ניגש עובד התחנה, הסתכל על הצג ונידהם ואומר לי ישר, שמשהו לא הגיוני כאן כי תדלקתי כמעט 90 ליטר וזה לא יכול להיות ושכנראה המשאבה מקולקלת והוא ידווח למנהל ואולי אקבל זיכוי ושאשאל אותו בפעם הבאה.

נסעתי משם בלי להגיד מילה.

חזרתי כעבור מספר ימים לתדלוק נוסף, העובד ראה אותי ואמר שאגש למנהל התחנה שנמצא כל בוקר והוא כבר יתן לי איזה פיצוי, הוא לא יודע מה, אבל הבין שמגיע לי.

למחרת באתי לתחנה בבוקר, לא כדי לקבל את הפיצוי, אלא כי קבעתי עם מישהו שם שנשב במזנון ונדבר.

מנהל התחנה מכיר אותי, וכשראה שאני במזנון נכנס אלי וביקש שאבוא אליו אח"כ.

אמרתי לו שלא מגיע לי כלום, העובד לא ראה שתידלקתי שני ג'ריקנים, אבל טוב לדעת שיש עובדים שאיכפת להם.

המנהל הופתע מהתגובה שלי והלך.

כשסיימתי לשתות את הקפה וניגשתי לשלם, אמרו לי במזנון שמנהל התחנה שילם.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לכל החמודים שלא הבינו אותי:

בליטרים זה היה בסדר

נכנס לי 4.6 ליטר למיכל, אבל המחיר שהראה הצג היה גבוה ממחיר הליטרים דאז, כלומר, בקבלה שהודפסה המחיר היה תקין, והמחיר בצג היה עוד 3 ש"ח למעלה, הצג אף פעם לא מראה שירות לילה, אלא בקבלה נכתב המחיר שהיה על הצג ואז יש עוד "תוספת שירות" ונקוב המחיר שהתחנה גובה על זה.

אני כבר מגיל 18 עובד בתחנות דלק, ככה שאני יודע מזה שירות לילה.

ליטל, הגיוני או לא, זו תחנה שהיא שוק אפור במסווה של תחנת דלק, זה לא התחנה שלך ושל גורג ואריק שהכל שם מנוהל על זרי ורדים, אם תרצי אז יש עוד כמה דברים שראיתי על הריטליקס כבר...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
לכל החמודים שלא הבינו אותי:

בליטרים זה היה בסדר

נכנס לי 4.6 ליטר למיכל, אבל המחיר שהראה הצג היה גבוה ממחיר הליטרים דאז, כלומר, בקבלה שהודפסה המחיר היה תקין, והמחיר בצג היה עוד 3 ש"ח למעלה, הצג אף פעם לא מראה שירות לילה, אלא בקבלה נכתב המחיר שהיה על הצג ואז יש עוד "תוספת שירות" ונקוב המחיר שהתחנה גובה על זה.

..

אהה, משהו דומה קרה גם לי.

בתחנת סד"ש או טן (לא זוכר בדיוק), המחיר בצג היה לפני הנחה, המחיר בשובר היה הנכון.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

גם בתחנה שאני מתדלק בצג מופיע המחיר הרגיל, בחשבונית יש חישוב של הנחת תידלוק עצמי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לנהגת השודים - שמעורב הרבה כסף הכל נראה הגיוני (אפילו אם זה לא חוקי) כולל משחקים במחשב ושינוי בכיול המשאבות

ומכיוון אחר - נראה הגיוני שנשיא המדינה שלנו הוא עבריין מין סדרתי (כפי שהתבטאו מזוז, שנדר ואחרים) ?

נראה הגיוני שדוקרים למוות אדם בויכוח על חניה (לפני יותר משנה בפ"ת)

ויש עוד הרבה ....

• תוכן חדש...