Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מאתמול בערך האוטו לא בולם טוב בשביל עצירה אני לוחץ על הדוושה כמעט עד הסוף

הייתה לי בעיה כזאת לפני 3 שבועות החלפתי רפידות וצינורות ברקס וגם עשו לי בבלמים האחוריים כיוון וניקיו והבעיה הסתדרה וכעת חזרה שוב שאלתי ממה זה יכול לקרות ואיך אני מטפל בזה ?

תודה מראש

דגם הרכב (כולל שנה): פיאט טיפו 1.4 מודל 94

פורסם

יש סוג מסוים של בעיות ברכב שניתן לדון עליהם בפורום אבל ללכת ולהגיד איך ומה לתקן ועוד במערכת בלמים הדבר גובל בחוסר אחריות!!!

התופעה שיש לבחור בפיאט היא תופאה חוזרת ומתמשכת. הבעיה יכולה לנבוע מהרבה סיבות ולו דוקא ממשאבה מרכזית.

אני לא פוסל את האפשרות שהמשאבה המרכזית מקולקלת אבל כך לא בודקים ולא מיעצים ובטח לא מתקנים.

התקלה יכולה לנבוע מהסיבות הבאות . משיכת אויר ממשאבת אופן אחורי או חופש בקליפר קדמי או שסטום מימסר פחת תקול או צינור גמיש מיתנפח [עכבר] .

לדעתי יש להחזיר את הרכב למוסך מיד ואם צריך לפרק את כול הבלמים ולראות אולי טעו במשהוא או לא הרכיבו משהוא נכון.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

גיא 18, רצוי מאוד שתעדכן אותנו בסוף התיקון, כדי שנוכל לדעת אם היה כאן חוסר אחריות, לכתוב שהתקלה היא במשאבה המרכזית. מאחר שכתבת "לפני 3 שבועות החלפתי רפידות וצינורות ברקס וגם עשו לי בבלמים האחוריים כיוון וניקיו "

אני חוזר וכותב שהבעיה שלך היא במשאבה המרכזית. לא סביר להניח שמשיכת אויר ממשאבת אופן אחורי או חופש בקליפר קדמי או שסטום מימסר פחת תקול או צינור גמיש מיתנפח [עכבר] הם הם הבעיה. דעתי היא כמו דעתו של קודמי, שיש לחזור למוסך לאיתור התקלה. אבל בקשר לגורם התקלה יש ביננו הבדל. מעניין מי צודק ?.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

ברור בלי שמץ של ספק שיש לגשת למוסך מיד וליפתור את הבעיה"בטיחותית".אני מהמר שזה משאבה מרכזית,ואגב גם בטמפרה שלי הדושה שקעה לאט לאט בזמו לחיצה ממושכת(רמזור בעליה)הימרתי קניתי משאבה חדשה 300ש וצדקתי בהימור.

• תוכן חדש...