Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוברת הפעלה באינטרנט אומרת:

The air conditioning system is OFF when this button is depressed (the light will be on).

כלומר כשהכפתורלחוץ פנימה האור ידלק והמערכת מנותקת.

בחוברת העברית לוולו 960 כתוב: " עם לחצתו של מתג זה מופעלת מערכת מיזוג האוויר....מוארת המסגרת..."

זה מביך לשון המעטה....

(אם המערכת הייתה תקינה הייתי פשוט בודק...אבל היא כנראה לא ממש תקינה)

יש למשהוא מושג...?

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
חוברת הפעלה באינטרנט אומרת:

The air conditioning system is OFF when this button is depressed (the light will be on).

כלומר כשהכפתורלחוץ פנימה האור ידלק והמערכת מנותקת.

בחוברת העברית לוולו 960 כתוב: " עם לחצתו של מתג זה מופעלת מערכת מיזוג האוויר....מוארת המסגרת..."

זה מביך לשון המעטה....

(אם המערכת הייתה תקינה הייתי פשוט בודק...אבל היא כנראה לא ממש תקינה)

יש למשהוא מושג...?

כמו שאמרת, הבנת הנקרא: depressed = ללחוץ שוב. כלומר: הכפתור לא לחוץ, אלא במצב בולט החוצה!

פורסם
כמו שאמרת, הבנת הנקרא: depressed = ללחוץ שוב. כלומר: הכפתור לא לחוץ, אלא במצב בולט החוצה!

אתה יודע או מנחש??

אני שמח שאתה כבריודע מה שמילון אוקספורד עוד לא למד.

לפי מילון OXFORD

depress- press , push or pull down

פורסם

בוולוו 960 המדוברת יש מזגן בשליטה רגילה, או אוטומטית.

כאשר אתה רוצה שהמזגן יפעל אוטומטית, כלומר ימדוד את הטמפרטורות החיצונית והפנימית של הרכב ויבצע ופעלה לי מה שתוכנת מראש ע"י היצרן במחשב המזגן, יש לעביר את המפסק האמצעי בפנל ההפעלה למצב AUTO ואת בורר המהירויות השמאלי גם למצב AUTO אז המע' עובדת אוטומטית, אפשרות השליטה שלך בטפרטורת הקירור מתבצעת באמצעות הבורר הימני השולט על ברז החימום.

כאשר אתה מעוניין להפעיל את המזגן ידנית ולשלוט על כל האפשרויות, אתה צריך ללחוץ על מפסק ההפעלה הימני וכן להפעיל את בורר המהירויות לפחות למצב 1. האור בכחול נדלק סביב המפסק אז המזגן עובד בצורה ידנית ונשלט על ידך לפי רצונך.

הלחצן השמאלי בפנל שולט על סירקולציה פנימית או חיצונית של האויר הנשאב ע"י המפוח.

מקווה שעזרתי.

סימל יעקב

מנהל מוסך - מומחה וולוו הונדה

מדריך ירי מעשי בשעות הפנאי.

פורסם

תודה יעקב

אבל:

1. במצב אוטומטי- האם זה משנה אם הכפתור הימני לחוץ פנימה או נמצא בחוץ ?

2. כשהכפתור אינו לחוץ יש סביבו אור אדום (ולא כחול כשהוא לחוץ)...ואני נבוך

פורסם

כמה שאני זוכר,

לא משנה באיזה מצב לחצן ההפעלה כאשר אתה במצב אוטומטי אלה רק במצב רגיל.

במצב אוטומטי בכל מקרה נדמה לי שמנורה בצבע כחול, במידה ולא אז לחץ על המפסק והעבר לכחול שזה מצב מופעל, בכל מיקרה אין הפעלה מידית של המזגן אלא לאחר כ30 שניות מרגע ההתנעה או הפעלה.

סימל יעקב

מנהל מוסך - מומחה וולוו הונדה

מדריך ירי מעשי בשעות הפנאי.

• תוכן חדש...