Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הרכב המדובר הוא דייהטסו שרייד 98 5 דלתות. רציתי לדעת אך אפשר לשפר את האחיזה של האוטו.

לפי מה שקראתי בפורום הבנתי שצריך להחליף הבולמים והקפיצים של הרכב, צמגים וג'נטים. הבעיה שאני לא יודע מה מתאים

לי לרכב, התקציב שלי הוא 5k

תודה!

פורסם

כדור שלג מטעה אותך.

ב 5K אתה יכול לקנות בולמים וקפיצים וישאר לך עודף של לפחות אלפיה +

יש לרכב שלך גם בולמים וקפיצים ספורטיביים.

וכדור שלג מידת ההשקעה של מישהו ברכב שלו לא אצל כולם תלויה בשווי הרכב!

תאמין לי יש רכבים שכבר אין להם מחירון והם יותר מפנקים מרכב עם מחירון!

פורסם

הדייטסו, היא של חבר שלי ואני מעוניין לקנות רכב דומהת בגלל ש ראיתי שהו די אמין ויחסית זול להחזקה, אבל כשנהגתי בו לא ממש אהבתי את ההתנהגות שלו על הכביש אז חשבתי אם אפשר בכלל לשפר את האחיזה.

פורסם

אז האם שווה ליקנות את הרכב ולשפר אוטו קצת, כי בגדול אהבתי אותו אין לי הכנסה כספית גדולה (חייל) אז לא יוכל לוותר על אמינות ולקנות רכב אחר מהנה יותר אבל פחות אמין.

פורסם

***עריכה***

אצלנו אין : "חחחחח...."

תודה . יאשה .

צפון, אם היתי יודע את התשובה לא הייתי שואל. אם יש לך הצעה לאוטו קטן אמין עם התנהגות כביש טובה, אז היא תתקבל בברכה.

פורסם

בעיה ספציפית לא נירלי (נראה לי?), גם כי לא נסעתי בה הרבה אבל הרגשה כללית שחסר משהו, נהגתי פם(פעם?) על 205 gti, הייתה חוויה אחרת... (נגמר המשפט משתמשים בנקודה אחת, אין צורך ב 3)האם אפשרי לעסות (לעשות?)משהו דומה באחיזה של שרייד?

תתחיל לכתוב בצורה רהוטה וברורה או שהעריכה שלי תתחיל להיות מחיקה.

אנשים מקדישים מזמנם ונסיונם לנסות לתת לך תשובה, המינימום שאתה יכול לעשות בכדי להפגין הערכת תודה זה לכתוב כמו בן אדם.

בגירה

פורסם

לא

הרכב הזה רחוק מאוד מאותה שלדה\התנהגות של ה205 GTI

נכון שהוא רכב קטן וחמוד,אבל מלכתחילה לא יצרו אותו למטרה ספורטיבית

אני אקל עליך (אחרי שנים של נסיונות)

רוצה רכב ספורטיבי\מתנהג ומהנה - תקנה כזה

אם אין לך תקציב כרגע - תשמור על הכסף :mm_wink:

אני גם לא אהבתי לשמוע תשבות כאלו,אבל נוכחתי לדעת שזה הדבר הכי נכון

כשיהיה לך תקציב ונשימה ארוכה (וטיפת מזל) החלום לא ישאר בדימיון

יש לך רכב טוב,תשמור עליו ותהנה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

בתשובה לשאלתך העילגת, לא, אין שום בסיס להשוואה בין ה GTI ובין השרייד.

אפשר לשפר את האחיזה שלה יפה מאוד אבל אפילו לא קרוב ל GTI.

אלעד, אני לחלוטין לא מסכים איתך, אם הוא היה בא מתלהב ורוצה מנוע V8 עם טורבו וניטרו, אז התשובה שלך 100% נכונה.

הבחור בסה"כ רוצה לשפר אחיזה, מה הבעיה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קראתי שוב את כל השרשור והבנתי שהרכב בכלל לא ברשותך, אתה רק שוקל לקנות את הרכב.

בהתאם לחוקי הפורום, השרשור ננעל.

להבא שאלות רק על הרכב שלכם ולא על רכב שאולי יהיה יום אחד שלכם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...