Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותנו דייהו לאנוס שנת 98 ויש לה בעיה במזגן.

אז ככה לפני כחצי שנה אמי מילאה גז מזגן לרכב והמגן פעל פשוט מצויין,ואחרי כמה זמן שניסינו להפעיל את המזגן הוא פשוט לא עבד כי פשוט לא היה גז מזגנים עכשיו אנחנו יודעים שיש דליפת גז ואולי עוד משו.

כאשר אני ואבי הסתכלנו מתחת למכסה מנוע ראינו היכן ששני הצינורות נכנסים לרכב עצמו אז יש כתם די גדול מסביבם, איך אפשר למנוע נזילת גז משם והאם יש עוד משו שעליי לבדוק? שאלתי את אבא שלי מה הגומי הזה עושה שם אולי הוא נסדק והוא לא אוטם טוב אבל אבא שלי אמר שהגומי הזה הוא לא לאטימה אלא רק נגד ויברציות ותזוזות כדי שהצינורות לא יפגעו. יש לכם העצות כי חייב מזגן בימים אלא אנחנו מתבשלים ברכב?:evil:

פורסם

עצות

1. חפש בפורום המלצות למזגניסט

2. הכתם הינו דליפה ממערכת המיזוג

3. לא ממלאים גז לפני שמערכת המיזוג נבדקה בצורה יסודית לנזילות בעזרת תאורת UV או כול שיטה אחרת

4. לא חסר גז כי הוא מתבלה אלא רק בגלל דליפה

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...