Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

לאחרונה הרכב מתחיל לעשות לי בעיות בהתנעה , אך ורק בבוקר .

בזמן התנעה נשמע צליל "תיק" בכל סיבוב של הסוויץ' ולאחר הרבה מלחמות עם הגז והסוויץ סוף סוף הסטרטר נכנס לפעולה , קצת נחנק אבל מניע , לפעמים לא נחנק בכלל וישר מניע .

האם ה "תיק , תיק , תיק" בכל הפעלת סוויץ' קשורה למצבר ? הייתי אצל המוסכניק שבדק לי א תהמצבר ואמר שהוא די חלש , למרות שאבא שלי מתעקש שהוא סתם מבלף כדי שאקנה ממנו מצבר ...

ועובדה - אם המצבר לא היה טוב זה לא היה מניע לי בשעות שהן לא בוקר ... וזה מניע כמו פנתר ...

אז מה הבעיה יכולה להיות ומה עליי לעשות בינתיים כדי שהרכב יניע לי לפחות עד שאיגש למוסך ? (בהמשך להמלצות שיישמעו פה)

כמו כן אשמח לקבל המלצה למוסך אמין וזול באזור ראשל"צ המתמחה ברכבי דייהטסו שרייד .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

18 צפיות ואף לא תגובה אחת ? בחייכם ....

קצת תשומת לב , תודה :)

פורסם

באים הקושי בהתנעת הרכב רק לאחר חנית לילי או חניה ממושכת ,סביר להניח שזה המצבר . בכול אופן בדוק אותו בעומס אצל חשמליא , כי התופעה שאתנ מצביע עליה יכולה להיות מקורוזיה, מצבר, סטרטר, סיוץ', ואמובילייזר. לכן רצוי לבדוק אצל בעל מקצוע.

יום טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

הוחלף מצבר והבעיה ממשיכה לסירוגין .

היום בבוקר היה תיק אחד קטן ולאחר מכן הותנע באופן מושלם .

יכול להיות שלוקח זמן למצבר להיקלט ברכב ? במהלך היום כבר אין את הבעיה ..

אני אחכה למחר בבוקר ואראה מה קורה , אם זה לא נפתר אני איגש למוסך שהמצלצתם לי עליו

תודה רבה .

• תוכן חדש...