Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך הראש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, האקספרס עושה בעיות...(96)

אז ככה...

לפני שבוע בערך החלפתי מיכל מים אחרי שנזל , לא עברו יומיים וגם הרדיאטור נזל והוחלף בחדש (אגב..מאלומניום לא שוקל אפילו רבע מהמקורי)

עכשיו, הבעיה היא שמיכל המים יורד למינימום עם הדלקת הרכב ולאחר הכיבוי נשאר לחץ במיכל עד לפתיחתו , אפילו יום אחרי.

יכולה להיות סיבה אחרת מלבד ראש מנוע ללחץ במערכת? (זרימת המים למיכל המים נראית חזקה)

אם אכן צריך לשפץ אני מתכנן לעשות אוברול מלא וכל עצה תתקבל בברכה.

אגב....הקש ששבר את גב האקספרס היה תוסף "דבש" של LM שאכן עצר את אכילת השמן אבל.........

תודה מראש.

אלי

פורסם

תבדוק שמן מנוע. האם יש לך מין נסקפה על המדיד?? האם אתה מצליח לראות מה קורה שם בפנים, ואתה רואה מין נסקפה, נוזל בצבע חום?? אם כן - הלך ראש מנוע. אם לא, כנראה הלך משהו אחר, ועל המשהו האחר, יענו לך אנשים אחרים בעלי ידע נרחב.

פורסם

יש לבדוק ראשית אם אין נזילות שמן .

אכילת שמן ללא נזילה ממקום כלשהו מצביעה כמעט בוודאות על רינגים שחוקים או במילים אחרות על סוף דרכו שלך המנוע

ולידיעתך,אין כל תעודת ביטוח להצלחת אוברול (שיפוץ מנוע כללי).

כדאי אם זו אכן תהיה האבחנה לחפש מנוע מייבוא.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...