Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה ,

דבר ראשון אני אבקש ממנו את המחשב הישן, זה לא אמור לפגוע לו באגו?

שנית אני אנסה לדלות ממנויותר פרטים בעדינות, לגבי מעשיו...

אבל אם למישהו יש דעה נוספת או פרטים ע"מ להוסיף קצת אור על הפרשה אני אשמח.

פורסם
תודה ,

דבר ראשון אני אבקש ממנו את המחשב הישן, זה לא אמור לפגוע לו באגו?

שנית אני אנסה לדלות ממנויותר פרטים בעדינות, לגבי מעשיו...

אבל אם למישהו יש דעה נוספת או פרטים ע"מ להוסיף קצת אור על הפרשה אני אשמח.

מה איכפת לך מהאגו שלו?!:shock: מוסכניק כזה הייתי בורח ממנו מייד! בלי לשאול שום שאלה. אצלי באוטו הלך מחשב גיר - המוסכניק עשה שמיניות באוויר כדי לבדוק כל חלק וחלק - עד שהוא הגיע מחשב.ואז המחיר מצדיק גם את העבודה - בין 950 ל-1250 אני כבר לא זוכר (כ"כ הרבה טיפולים, לך תזכור כל אחד...). אז שיביא לך את המחשב הישן, בלי גינונים מיותרים, ואם הוא לא ירצה תה יכול ללכת לאיגוד המוסכים ולתבוע את האמאמא שלו... אין לך מה לפחד לבקש את המחשב הישן!

פורסם

האם יש צ'יפ שתפקידו הפעלת מערכת שאיבת הדלק, או שמא זהו מחשב מרכזי ששולט על כל מרכיבי החשמל ברכב, ואחד מתפקידיו הוא משאבת הדלק? והיכן הוא/הם נמצא/ים?

פורסם

אני מכיר רק מחשבי ניהול מנוע ששולטים על ריליי משאבת הדלק, אבל יתכן שיש סידור אחר שלא מוכר לי. למחשב יכולים להיות מיקומים שונים, בתא המנוע, בקבינה או על המנוע עצמו. לפעמים יש מעקף לריליי של משאבת הדלק ממיקרוסוויץ' של לחץ שמן מנוע. סוג של גיבוי למקרה של תקלה במחשב או בממסר.

פורסם
האם יש צ'יפ שתפקידו הפעלת מערכת שאיבת הדלק, או שמא זהו מחשב מרכזי ששולט על כל מרכיבי החשמל ברכב, ואחד מתפקידיו הוא משאבת הדלק? והיכן הוא/הם נמצא/ים?

בזה אני לא מבין אבל אני חושב שכן. כי לכל חלק יש צ'יפ במחשב. ואני מאמין שיש גם צ'יפ למשאבה, כי המחשב שולח לה אות כמה דלק לספק למנוע (???). יש פה אניש מקצוע שיענו לך על זה. מה שאני יודע בבירו זה:

אין לך מה להתבייש לבקש מה שמגיע לך:-D

פורסם

המכונאי בדק ואיבחן שהבעיה כנראה מקורה במחשב הרכב.

עידכונים: דיברתי היום עם המכונאי בעצתכם, וביררתי פרטים, דבר ראשון הוא שלח את המחשב הקודם לבדיקה במכון "קומפיומשהו.." ע"מ לאבחן האם זהו באמת מקור התקלה. שנית הוא יביא לי את המחשב הישן לאחר הבדיקה. הוא אמר שמחשב חדש עולה כ 3600 ש"ח (לעומת המשומש שבסביבות ה 1000), שאלתי אותו לגבי ה relay והוא אמר שהבעיה לא שם, וזה לא קשור כנראה בסיפור הנ"ל, ולא היתה לו בעיה לענות על שאלותי.

הנה אתר שנתקלתי בו במהלך חיפושי אחר מקור הבעיה ודרכי תיקונה, אתר נחמד המסביר הפירוט איך לתקן את הרליי (relay)

תהנו: http://techauto.tripod.com/mainrelay.htm

• תוכן חדש...