Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם!

יש רעש הדומה לזימזום ואולי דומה למאוורר שמגיע מתחתית החלק האחורי של האוטו(לא מהמכסה מנוע) הוא ממשיך גם לאחר כיבוי הרכב לדקות ארוכות, נשמע אולי גם סוג של שיחרור לחץ... באופן כללי הרכב נוסע ללא בעיות מיוחדות, לפני כשבועיים עבר טיפול 10,000 בנוסף להחלפת מיסב קדמי שמאלי והחלפת שמן תיבת הילוכים אוט'. כמו כן הרכב עבר טסט לפני שבוע.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

איך אוכל לדעת שזו משאבת הדלק?

האם זה כולל ריח או משהו בסגנון, היום יום שבת ואני צריך לנסוע במוצ"ש האם יש בדיקה פשוטה שאוכל לבצע ולדעת האם אפשר לנסוע או שרצוי לגרור?

כשאני חושב על זה היה ריח חזק של דלק, האם זו דליפה מהמיכל?

פורסם

קשה מאוד לענות לך ככה בלי לשמוע, בלי לבדוק...בכל מקרה בדיקת שסתומים, משאבה, ווסת לחץ דלק נעשית ע"י

חיבור שעון לחץ דלק למערכת, ולכן אתה חייב להגיע מחר למוסך.

במקומך לא הייתי נוסע היום. במיוחד אם יש ריח של דלק.

פורסם

לאחר בירור לגבי הרעש המוזר בסיוויק 99 שלי, הגיע בעל המקצוע למסקנה שמדובר במשאבת הדלק שמסרבת להפסיק לעבוד.

הוא טוען שהבעיה במחשב הרכב, בשביל לבדוק זאת הוחלף המחשב(לא כל כך שאלו אותי -לא ביקשו אישור,אבל מילא) וביקשו ממני להגיד אם עכשיו זה הסתדר... השאלה שלי כמה עולה מחשב כזה, והאם אין איזה צ'יפ קטן יותר שתפקידו הפעלת המשאבה בלבד, והאם אי אפשר היה להחליפו? אולי אתחול המחשב היה מועיל?

והכי חשוב כמה עולה מחשב כזה, וכל ההסברים יתקבלו בברכה כולל ירידה לפרטים הטכניים ביותר(למזלי הנדסת חשמל קצת יותר ברורה לי) תודה לכולם

פורסם

זה יכול להיות אפילו גורם קטן כמו ריליי שנדבק/נתפס במצב סגור. צריך לבצע סדרה רצינית של בדיקות לפני שהולכים על הפתרון הקיצוני והיקר של החלפת מחשב, גם באחריות, ועל אחת כמה וכמה כשזה על חשבון הלקוח, כמו שכנראה היה אצלך, עם רכב בן 8 .

במקרה שלך, למשל, אם למרות שניתקו את מחשב הרכב מהצמה, המשאבה עדיין המשיכה לעבוד, הרי שכבר בשלב הזה היה צריך להיות ברור שהתקלה לא קשורה למחשב.

פורסם

האם עשו לך איזו התקנה ברכב ,עכשיו או בעבר...קרו מקרים בהם נוכחתי שמשהו תקע איזה בורג פח לתפוס משהו .....בלי לבדוק יותר מידיי, ועלה על איזו צמה או חורר את טנק הדלק.

מחשב,זה הפיתרון האחרון, בהונדה בפרט.

רוצה מקום אמין לפיתרון הבעייה, אם אתה מהצפון,דבר איתי בפרטי.

פורסם

מה לעשות?

אני ממש בדילמות עכשיו שאתם אומרים שהחלפת מחשב זהו הפתרון הקיצוני בהחלט.

מה עלי לעשות ? הוא אמר לי לנסוע עם המחשב החדש ולהגיד לו איך זה....

וזה כאילו הוא מכריח אותי לקנות את המחשב הזה?

איך אני יוצא מהפלונטר הזה? בתכלס הוא בחור עם המלצות....

אולי אני יכול לעשות בדיקה פשוטה ולבדוק אם היה צורך בפעולה הדרסטית הזו?

כמה עולה מחשב כזה? וכמה עולה למשל משאבה כזו?

פורסם

האם החלפת מחשב זה משהו שאני אוכל לבצע, קצת רקע מכני+ידע בהנדסת חשמל?

ושוב השאלה לגבי המחיר, האם 1000 ש"ח זהו מחיר הגיוני, או שמא נמוך מדי או יקר מדי?

וכמה עולה לדוגמא משאבת דלק? (לא חשוב המחיר המדויק- לשם סדר הגודל)

פורסם

אם אתה יודע איפה משתרכת לה צמת המשאבה וכל החיבורים המובילים אליה, אתה יכול לפרק אותה ולראות אם יש איזשהו מגע תפוס/נמס בתוכה, אז תעשה את זה. יכול להיות שכבל נמס, או איזה חיבור חיצוני מהמשאבה נמס ונשאר מחובר, או שבתוך המשאבה משהו נמס ונשאר מחובר... אי אפשר לדעת עד שלא יורדים לפרטים הקטנים ביותר...

פורסם

1000 ש"ח למחשב חדש? לא נשמע לי סביר, אם כי אני מתמצא יותר במחירים של מחשבים של משאיות/אוטובוסים. המחירים מתחילים מ10K ש"ח ומעלה.

אתה בהחלט יכול להחליף לבד מחשב, זה לא יותר מורכב מלהכניס תקע של מאוורר בבית לשקע.

• תוכן חדש...