Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי היום אזהרה על זה, והיות ואני רוצה לשמור על העבר התעבורתי שלי נקי כפי שהוא, אני מעוניין לבטל את השטות הזו.

השוטר עמד בין שני צמתות גדולות, כשהמרחק לכל אחד מהמעברי חציה הוא כחצי ק"מ לפחות, בז'בוטינסקי 31. באזהרה כתוב שהעניין התרחש בז'בוטינסקי 14 (ממש ליד צומת עם מעבר חציה), לצערי חתמתי בלי לשים לב לעובדה הזו. מצד שני, יש לי 3 תמונות פילם המראות שהרכב שלו עמד בז'בוטינסקי 31, והרחק מכל מעבר חציה באיזור.

האם יש סיכוי לבטל את האזהרה, ולאן אני פונה בשביל לעשות את זה?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

שלח מכתב מנומק ומנומס ליח' המשטרה שאליה שייך הדו"ח (אמור להיות רשום על הדו"ח למעלה) + העובדה שאתה אזרח שומר חוק + התמונות. מכאן קווה לטוב ליבו של מי שיקבל את המכתב במח' הפניות. סיכוי של 50-50.

כמובן שאתה יכול ללכת למשפט, אבל זו אופציה בעלת סיכויים קלושים יותר, בגלל כל מיני כללים משפטיים שאם תרצה אספר לך עליהם, שעלולה גם להסתיים בקנס בסופו של דבר.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

לפני שאתה שולח כל דבר,זכור: ברגע שאתה מערער או מבקש לבטל דו"ח אזהרה , הוא מומר מייד לדו"ח תשלום רגיל ונשלח אליך הביתה. אחרי שתקבל דו"ח רגיל תוכל להתחיל להתמודד בבקשות ביטול או בקשה להישפט. אז תחשוב שוב לפני הצעד הנ"ל. בהצלחה בכל מקרה.

פורסם

חציית כביש שלא במעבר חצייה

100 ש"ח ו 0 נקודות.

חצית כביש שלא במעבר חציה המצוי בקרבת מקום,

בניגוד לתקנה 110(ב) לתקנות התעבורה.

כו שאמרת זו שטות, קיבלת אזהרה, וזו לא עברה חמורה, כך שהעבר שלך נשאר נקי.

העברה שבסיצעת לא נכללת בסוג העברות החמורות, כמו חציית מסילת ברזל, קו לבן, רמזור אדום וכו'...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...