Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש פיג'ו 307 חדשה דנדשה...

אתמול נגמר לו המלווה ויצאנו בשני מכוניות. חלק מהזמן הוא הסיע אותי ב 307, כי רציתי לראות איך היא נוסעת, ובעיקר איך הוא נוהג...

קודם כל, לגבי ה 307, אני חייב לציין, אהבתי. מאוד.

נסיעה שקטה, נינוחה. המנוע שקט. מאחורה טיפה צפוף (הייתי 2 דק' בלבד מאחורה, ומספיק בשביל להחליט שצפוף שם). לעומת זאת מקדימה מרווח מאוד, ויש מקום לידיים ולרגליים. המזגן מכוון היטב לכל מקום שרוצים, והכל נגיש.המנוע נראה לא חזק במיוחד, (כשהוא ניסה לעקוף, ולחץ על פול גז, ירד הילוך, כמו שצריך, אבל האוטו לא קפץ בעוצמה). פרט לכך, ממש אהבתי. הטויוטה קורולה שיש לי בבית, אני מחשיב אותה טובה יותר ממאזדה לאנטיס חדשה (נהגתי עליה), למרות שהטויוטה שנת 98. למרות זאת, ה 307 ממש יפה.רמה מעל. מה שממש לא אהבתי זה הישיבה באוטו. גבוהה. דיי מזכיר את היאריס. נכון שיש הרבה מכוניות כרגע ככה, כמו ה 307, יאריס, C3, אבל אני פשוט לא אוהב את זה. זה בקשר לאוטו, ועד כמה שהוא נחמד.

במהלך הנסיעה שמתי לב לקרקושים מאחורה. חריקות כאלה. בהתחלה חשבתי שאולי זה קשור לבולמים או קפיצים, כי זה קרה בעיקר בבאמפרים, או בקפיצות קטנות כאלו בכביש. כשעצרנו את האוטו בצד, ניערתי טיפה את האוטו, את החלק האחורי שלו, אבל לא היה קרקושים וחריקות. למישהו יש מושג מה זה?

האוטו חדש....לא נראה לי שזה אמור לקרות.

Back to the original - NC again.

פורסם
מאחורה טיפה צפוף (הייתי 2 דק' בלבד מאחורה, ומספיק בשביל להחליט שצפוף שם).

תגיד לחבר שלך שהוא יושב רחוק מדי מההגה... :?

או שהנוסע ליד שם את הכיסא עד הסוף אחורה.

ה-307 מרווחת למדי ביחס לקטגוריה. זה לא הונדה סיוויק אבל גם לא רחוק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מישהו...?

בבקשה.......?

זה חשוב. ללכת למוסך ולבדוק את זה, או שזה בסדר...(למרות שקשה לי להאמין).

ומה זה כבר יכול להיות...?

תודה.

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...