Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם רשום לי נתון על סאב שהוא דורש תיבה של 60-90 CU FT (קיוב פיט) איך אני ממיר את זה לליטרים?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

אין שום סאב שדורש 60-90 CF.

תחשוב ש 1CF שווה כמה עשרות ליטרים... מבין?

כך או כך, יש מחשבונים ברשת (גוגל) שממירים מידות כאלו.

אולי התכוונו ל 0.6-0.9CF

פורסם

והוא לא ציני, אם התשובה הזאת נראית לך קצת מופרכת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני יודע שלא, ראיתי את זה עכשיו גם בשרשור של אליקו והיה שם אזכור לזה שקיוב פיט זה 28 ליטר

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

לא לשכוח שזה נפח פנימי של התיבה ושצריך להוסיך בערך 3 ליטר בערך כי זה הנפח הפנימי של סאב 12. (יש סאבים שמגיעים עם מידת הנפח שלהם)

אז אומרים לך תיבה של 1 QF, תכין 31 ליטר בערך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חשוב מאוד לזכור שזה נפח פנימי , שכן אם תחשב תיבה שנפחה החיצוני יהיה 28 ליטר, ונניח שהעץ הוא 17 מ"מ , זה יגרע כ 8 ליטר מנפח התיבה עצמה.

אצלי העץ לקח 42 ליטר מנפח התיבה החיצונית , אבל הכל מחושב :)

זה סתם יצא גדול.

חוצמזה, כל שאלה שיש , גוגל בד"כ עונים עליה בצורה מעולה

למשל

תכתוב בגוגל

cubic foot

איזה גנבה! מאהאהאהאהאה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...