Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני קניית הסאב תברר שהוא מהדגם שיש בו 2 סלילים של 4 אוהם, ככה שהוא יורד ל-2 אוהם (יותר נכון המגבר יורד ל-2 אוהם, הוא כבר מזהה לבד את החיבור).

גיא.

אז לעשות כפי שציינתי קודם נכון?

פורסם

אז בתכלס,350 WRMS מספיקים לCVR ואני אקבל את מרבית העוצמה שלו?

המערכת הזאת תספק אותי,או שהCVR לא ינוצל כלל(כמעט).

תודה.

פורסם

חבל על הטעות הזו שנקראת CVR.

הישמר לך מהסאב הזה!

עדיף (ובשיא הרצינות) את הלנזר MAX על פניו.

יותר חזק, יותר נציל (אם זכרוני אינו מטעיני) ויותר מוזיקלי ממנו (עד כמה שזה נשמע מצחיק)

ו... יותר זול.

פורסם

גל, יש משהו במה שאתה אומר, כי גם אני לא אהבתי בכלל את ה-CVR, מה גם שברוב המקרים למרות שאומרים שהוא מפציץ פשוט הוא לא הזיז לי בכלל. אבל, הבחור רוצה SPL, בלי קשר למוזיקה ככל הנראה, העיקר שיפציץ. ואכן, שמעתי את הלנזר MAX (של ה-400RMS) והוא נשמע טוב וחזק, למרות ששמעתי במזרחית (:?) וברכב כמו הקנגו (פתוח). אכן בחירה מועדפת על פני ה-CVR, מה גם שהחסכון דיי גדול בתקציבים האלה.

בקיצור, +1 ללנזר.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הלנזר בעל שני סלילים של 4OHM או בעל סליל אחד של 4OHM?

כי אם רק אחד לא אוכל לקנותו.

פורסם

היו לי שני cvr שהוחלפו ל2 l7

cvr סאב שלא ניתן להשוות אותו עם הלנזר(גואל נפש) הקיקר דופק ולא נימרח !אני בלי לחשוב פעמיים ההיתי קונה אותו

הייה אצלי בתיבה אטומה של 28 ליטר

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

אם היית כ"כ מבסוט מה CVR, למה עברת לסאב עוד יותר זוועתי?

אגב, אתה מוזמן לפרט מדוע הלנזר גואל = גועל נפש? במה זה בא לידי ביטוי?

אני אתן לך מעט עזרה מהצד:

לא תכננת/בנית יותר תיבות ממני לשני הסאבים הנ"ל - באחריות :wink:

פורסם
אם היית כ"כ מבסוט מה CVR, למה עברת לסאב עוד יותר זוועתי?

אגב, אתה מוזמן לפרט מדוע הלנזר גואל = גועל נפש? במה זה בא לידי ביטוי?

לא תכננת/בנית יותר תיבות ממני לשני הסאבים הנ"ל - באחריות :wink:

אז גל,בתכלס הלנזר יותר חזק?

פורסם
כבר עניתי מספיק בנושא זה, לא? :lol:

אתה מחפש SPL, קח ת'לנזר כבר.

הבעיה שאף אחד לא עונה לי :S

אם אני אקח תלנזר,איך אני אדע אם אוכל להגביר אותו עם 350WRMS בדיוק?

הרי אני צריך שני סלילים,ואני לא יודע כמה זה מכיל..

להתקשר לחנות זה הזוי=\

פורסם

אם היית כ"כ מבסוט מה CVR, למה עברת לסאב עוד יותר זוועתי?חיפשתי יותר כוח !!

אגב, אתה מוזמן לפרט מדוע הלנזר גואל = גועל נפש? במה זה בא לידי ביטוי?הייה אותו לחבר בתיבה פתוחה אני לא זוכר כמה ליטרים ,אבל הייה נישמע גועל נפש והוגבר ע''י מונו של רוקפורד כמה שניסו לכוון אותו לא הצליחו .

אני לא יודע איך להסביר את הראש שהייה אבל תאמין לי עם ההיתה יושב באוטו ההיתה מבין אותי

לא תכננת/בנית יותר תיבות ממני לשני הסאבים הנ"ל - באחריות בניתי תיבה אחת בחיים שלי ומאותו יום איבנתי זה לא בשבילי ,

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

• תוכן חדש...