Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לקנות רדיו-דיסק לרכב, אני חפשתי בהרבה אתרים ויש יותר מדי דגמים. ואני לא יודע מה הכי טוב ובמחיר סביר.

יש ברשותי 500-700 ש"ח.

אני רוצה לקנות רדיו-דיסק כמובן שיתמוך בדברים השימושים ביותר(MP3).

מישהו יכול להמליץ לי על חברה מסוימת או על דגם של חברה.

כפי שאני רואה רוב רדיו-דיסקים הם של חברה PIONNER

ועוד שאלה, האם בעיה לחבר את הרדיו-דיסק או שזה שם סתם כמה כבלים ומחובר?

תודה לעוזרים:wink:

פורסם

שלום,

- קודם כל תעשה חיפוש, רק בשבוע האחרון שאלו את אותה השאלה כמו שלך לפחת בשני ת'רדים (אנחנו נשחקים). אנסה לסכם:

PANASONIC 1303

או PIONEER 2950

למידע מפורט יותר, תעשה חיפוש.

- כפי שאתה רואה איפה, רוב הרדיודיסקים הם של PIONEER, ב ZAP? בכל מקרה, זה לא אומר כלום. רוב המכוניות על הכביש הם ליסינג, אז מה.

- לחבר רדיודיסק בלבד - זה לא סיפור, כל עוד אתה יודע מה אתה עושה או לא נעשו קומבינות בחיבורים בעבר. אם אין לך מושג מה אתה עושה, אני ממליץ לשים 50 עד 70 ש"ח וללכת למתקין. רק חשוב לראות שהמתקין יודע מה הוא עושה (כלומר תמצא מתקין מומלץ באזור מגוריך).

בהצלחה, יואב

יואב :arrow:

פורסם

הייתי הולך על ה pioneer 2950 ראיתי אותו אצל חבר , יש לו עיצוב יחסית יפה לדעתי, והוא גם קל להפעלה.

השאלה היא אם אתה מתכנן לשים מגברים וכו' ואז כבר הייתי ממליץ על משהו אחר.

בקשר לחיבור שוב אם אתה ממש לא מבין עדיף שתלך למתקין ותראה מה הוא עושה , אם תחליט בכל זאת לחסות 50-70

שקל תוכל להעזר בטבלה שלמטה:

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/05-08-2003-DIY-HUInstall.html

אין חתימה!!

פורסם

תודה על תשובתכם, כעיקרון אני לא ישים מגבר וכ"ו.

yaniv518

איך השליטה בPIONEER אני מתכוון עברת שירים,כניסה לתיקיות,בחירת שיר,חיפוש וכ"ו יש בו? ושליטה קלה ונוחה?

ד"א העיצוב שלו נראה דיי טוב http://www.suchartsound.co.th/images/newproduct/pioneer_deh-2950mp_l.jpg

:roll:

הא ויש לי עוד שאלה המכישר עצמו יש להם גודל סטנדרטי?(אני מתכוון לא לפנל, אלה למכשיר עצמו שנכנס בפנים לא יודע איך קוראים לו)

נ.ב

עכשיו יש לי PIONEER רדיו-טייפ דגם לא זוכר בדיוק. ו4 רמקולים 50W או40W

פורסם

המכשירים בנויים בגודל סטנדרטי של 1 DIN. אם אין לך איזו שהיא מערכת מובנית ברכב (כמו ברכבים החדשים) לא צריכה להיות בעיה ב99% מהמקרים..

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

אנשים,

מישהו יודע איך קוראים לחנויות\אנשים שמתעסקים עם זה ומוכרים?

אנינ רוצה למצוא חנות באיזור שלי אבל אני לא יודע אך לחפש.. דפי זהב? להתקשר 144 ומה להגיד להם שם?:|

תודה

פורסם

אני ממליץ לך על רדיו דיסק של קינווד

קינווד יותר איכותי מפיוניר ויותר נוח להפעלה וכניסה לתיקיות והחלפת שירים

kenwood kdc-mp4033s

pioneer tsg1610r 6.5 160 wat

kenwood kfc6980ie 6*9 450 wat

סאב וופר 12 אינטש pioneer tsw306c 1000 wat מגבר platinum audio V12 350*4

פורסם

למה לא לשקול רדיודיסק יד 2? אפשר למצוא מידי פעם משומשים במחיר הזה (600-650 ש"ח) + 50 ש"ח התקנה ואתה מסודר. ככה תוכל לקנות משהו טוב יותר מרדיודיסק בסיסי.

פורסם
למה לא לשקול רדיודיסק יד 2? אפשר למצוא מידי פעם משומשים במחיר הזה (600-650 ש"ח) + 50 ש"ח התקנה ואתה מסודר. ככה תוכל לקנות משהו טוב יותר מרדיודיסק בסיסי.

מה הכוונה? משהו יותר מרדיו-דיסק רגיל?

ואם אני קונה יד2 ואחרי כמה שבועות הוא אשבר לי?:cry:

lionhearted

יש אולי איזה דגם שאתה ממליץ? ויודע שהוא באמת טוב.

אם יש פה למישהו PIONEER 2950 תגיד איך התפריט שלו? נוח? ואם ניתן לגלוש לתוך התיקיות?

פורסם

אני בתור בעלים של pioneer 2950 ממליץ לך על המערכת מאוד היא אחלה של דבר לא צריך יותר מזה אני רציתי את הדולפינים החדשות סתם בזבוז של כסף לפי דעתי כמובן... פשוט אחלה של מערכת נוחה להפעלה ברורה לא יקרה פשוט מצוינת

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם
אני בתור בעלים של pioneer 2950 ממליץ לך על המערכת מאוד היא אחלה של דבר לא צריך יותר מזה אני רציתי את הדולפינים החדשות סתם בזבוז של כסף לפי דעתי כמובן... פשוט אחלה של מערכת נוחה להפעלה ברורה לא יקרה פשוט מצוינת

תודה על תשובתך.

ככל הנראה אני באמת הלך על מערכת הזאת, וכניסה לתיקיות(בדיסק) נוחה שם? קלה?

ד"א היום בדקתי הרמקולים באוטו 40W, 2 קדמים 2 אחורים

פורסם

בלוח המשומשים של הפורום ראיתי איפשהו רדיודיסק יד שניה שעדיין באחריות. כשאתה קונה מיבואן רשמי יש לך אחריות מלאה (בפיוניר אם אני לא טועה 3 שנים של עוזי רדיו).

לדעתי שווה יותר יד שניה אבל עם עוד פיצ'רים כמו יותר מיציאת מגבר אחת, אפשרויות כוון נוספות וכו'

פורסם
בלוח המשומשים של הפורום ראיתי איפשהו רדיודיסק יד שניה שעדיין באחריות. כשאתה קונה מיבואן רשמי יש לך אחריות מלאה (בפיוניר אם אני לא טועה 3 שנים של עוזי רדיו).

לדעתי שווה יותר יד שניה אבל עם עוד פיצ'רים כמו יותר מיציאת מגבר אחת, אפשרויות כוון נוספות וכו'

כן הציעו לי כבר כמה אנשים לקנות רדיו-דיסק יד 2, ורוב הציעו לי ללא אחראיות. אז אני לא ממש רוצה ללכת על זה.

ואני מחפש רדיו-דיסק שאני יוכל לשמוע מוסיקה בסבבה אני לא מחפש משהו מפלצתי ולהוסיף עליו מגבר\סאב וכ"ו אני פשוט לא בקטע של זה8)

פשוט רוצה שאני יוכל לשמוע שירים מדיסקים שלי ולא מרדיו-טייפ שיש לי אותו עכשיו.

זאת המטרה שלי:wink:

• תוכן חדש...