Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה התאריך המועדף עליך לטיול הפורום ה I?  

34 הצבעות

1. 1. מה התאריך המועדף עליך לטיול הפורום ה I?

• סופשבוע 8-9.6.07
    • סופשבוע 15-16.6.07
    • סופשבוע 22-23.6.07
    • נחכה לקיץ שיהיה יותר חם ומגניב

פוסטים מומלצים

פורסם

בקטע הזה - ברוב המקומות האלה כמות הפריצה לרכבים היא גדולה מאוד ובגלל זה כדאי ללכת על מקום שאפשר לשמור את הרכבים שלנו צמודים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יחיאל, להבא תטרח גם לקרוא את מה שאני כותב, זה יחסוך לי זמן הסבר.

ואם אתה חושב שההערה שלי מיותרת, אז וואלה - לא אגיב יותר.

לי בא על מפגש אודיו, לא יודע מה אתכם.

תבלו.

גל כנראה שבאמת לא טרחטי לקרוא את כול מה שרשמתה ואני בתך שהיתי שמח אם גם אתה היתה נוחך במפגש שכזה ודרך אגב אפשר לסגור אל מקום אם מתואם מראש כמות גדולה של רכבים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

לפני מספר ימים הייתי בכנרת והחום שם ברמות שאפילו עם שישיית מים קשה מאוד לשרוד (מזרח הכנרת).

ממליץ על איזור הגלבוע יפייפה שם.

יש גם אתרים שמרכזים איזורי קמפינג שונים בתשלום שיש שם אבטחה ושמירה באיזור.. השאלה איפה באמת אפשר לעשות רעש.

פורסם

לפני שאנחנו קופצים יותר מידי גבוה, מדוע שלא נארגן טיול של יום אחד.

יציאה מוקדמת של הבוקר(6:00) ליעד מועדף ומוסכם על ידי כולם, עצירה מנוחה והתרעננות (9:00), המשך נסיעה וטיל ויעד אותו נבחר, 12:00 עצירה לארוחת צהריים על האש שאותו נארגן במקום.

חזרה משוערת בשעות הערב 18:00 19:00 לאיזור המרכז.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים...

הם דברו על זה, וכי הייה אנשים שרוצים שני ימים ואנשים יום אחד, עשו תשילוב המצויין הזה. וזה טוב. הסידור שאת עשית כך יהייה ביום השני, כשחברי הפורום יצאו ויתרעננו בבוקר עד למועד ארוחת הצוהריים, הם כבר יהיו באותו מקום של חברי הפורום שיצאו יום לפני. וכך נהייה כולנו ביחד וכולם מריגישים טוב

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

רק בתנאי ש - "ל" תמנגל שוב . =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

מבטיחה למנגל כמו בפעם הקודמת. :wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא לא ליטל אחרי מה שעברתי פעם אחרונה אני אאלץ לקחת את המלקחיים אליי בחזרה אני לא מוכן לעבור את זה שוב פעם :lol:

צודק 100%

הרמה שלך הרבה יותר גבוה.

ראינו את הסטייל בהחנה של המערכת לאוטו שלך

תזכורת :

attachment.php?attachmentid=87056&d=1180551625

סטייל ממנגל

ערב טוב

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

"צודק 100%

הרמה שלך הרבה יותר גבוה.

ראינו את הסטייל בהחנה של המערכת לאוטו שלך

תזכורת :

http://www.carsforum.co.il/vb/attach...6&d=1180551625

סטייל מנגל

ערב טוב

יעקב"

מה?

חמש תווים אחרת זה היה נשאר:

מה?

וכן איתמר אני אצטט הודעה מעליי י הוא ימחוק את זה וזה כבר לא יהיה מצחיק

פורסם

מה לא ברור ?

יש בעיה בהבנה ?

כולה שכחתי את האות "מ"

במילה ממנגל .

זה כל הבעיה? הסתדר לך ?

פורסם

תאמת כינרת זה רעיון גרוע בגלל כל ההמולה שיש מסביב, המון אנשים והמון ערסים.

ואני די בטוח שהשרשור סיום מפגש יכלול כמה הודעות בנוסח הזה:

כו* **מק ראיתם את החבורה ששברה לי את החלון ניסו לגנוב לי את האלפיין בני זו**ת

או גנבו לי את המערכת במפגש ועכשיו אני רוצה לעשות שדרוג וכו, וכו,

חברים הכינרת זה לא מקום סימפטי, ואני אומר לכם את זה בתור בן אדם שגר שם חצי שנה בקיץ האחרון

(קיבוץ מסדה דקה מהכנרת)

והיה שם המון.

לא בא לכם להיות סופ''ש בחברת ערסים קטנים.

יש המון מקומות בצפון שמשלבים מים + שקט + אפשרות לעשות רעש + בטחון שלא יגנבו לנו כלום.

וחוץ מזה כמה דקות מהבקעה זה רמת הגולן והבדלי המזג אויר הם אסטרונמים מלחות וחום של כבשן בבקעה לאויר הרים ונעים בגולן, עדיף אלף רמות.

אני מכיר לא מעט מקומות כאלה ואני בטוח שכל החברה הצפוניים מכירים גם.

אשמח להעלות רעיונות שנסגור על תאריך והדברים יהיו רלוונטים.

ונ''ב יש לי רעיון נחמד.

אולי נעשה סדנת פיבר ומי שרוצה ללמוד איך עובדים בפיבר יביא חומר ומי שיודע ילמד את הבסיס.

מוכן לנדב 8 מטר בד פיבר ו3 קילו פוליאסטר ומקשה וחבילה של דייסת פיבר.

(בתנאי שיצא לי מכל החומר הזה קורות :roll:)

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...