Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדי פעם יוצא לי להיכנס לנושא המדובר ואני פשוט נהנה לראות את ההצעות שלכם שם, עם רובם אני מסכים.

חשבתי לקחת את הנושא ההוא צעד אחד קדימה (או אחורה, תלוי איך מסתכלים) ולהציג למען כולם רשימה של דיסקים שפשוט הוקלטו בצורה גרועה ושמוציאים לנו את כל החשק להאזין למוסיקה טובה באוטו.

אני אתחיל

שלמה ארצי - צימאון , פשוט הקלטה ברמה של מגמת תקשורת בכיתה י'.

על הפנים.

פורסם

MC מנצור - שירים מצחיקים בטירוף, אבל ההקלטה? ברמת מיקרופון ב10 שקל שמתחבר למחשב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כמעט כל דבר בעיברית גורם לי להנמיך את הווליום באוטו. בשבילי עיברית (באוטו) זה מקסימום גלגל"צ בווליום נמוך כשאני פותח תחלון בשביל סיגריה.

HU: PRS

FRONT: Morel hybrid 5

SUB: Focal 27A

AMP: Bazooka EL460

פורסם

בשבילי עברית באוטו זה מקסימום דווחי תנועה..:roll:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

offer nissim - forever tel aviv

הקלטה פשוט גרועה! יש טראקים שממש שומעים את הטויטרים מוציאים צליל מעווט ולא חד.

ממש התאכזבתי מהאיכות, אין שום הבדל לדיסק שהורדתי מפורום מסויים לבין האוריגינל שקניתי ורדפתי אחריו (80ש"ח).

Ghost G - קבל ח"ח עצבני על הרעיון של השרשור :-P.

בברכה.

בוריס.

פורסם

זה יהיה שירשור אינסופי. השקל שלי לפה? אין לי כי אני לא שומע דיסקים אורגינל רק צרובים, אבל יש כמה שירים מתוך הפקות גרועות מאוד ששמעתי, ולא קצת :lol:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איך שכחו כאן את יצירת המופת המוזיקלית בשם "Push The Button"?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...