Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע עם חברתי לחו"ל לכבוד יום ההולדת שלי.

אני מחפש משהו בתקציב של עד 400$ לאדם.

ממה שהספקתי לראות - יש כל מיני מועדוני הכל-כלול בטורקיה ב199 דולר לאדם, אבל לא כל כך בא לי לשבת בבריכה עם 16 ילדים בני 8 שזורקים אחד על השני את ביגדי הים שלהם.

אם למישהו כאן יש רעיונות, הצעות, אזהרות או ניסיון אשמח לשמוע.

תודה.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

האמת היא שהכל כלול מיועד לגילאים הצעירים, 400 דולר זה תקציב ממש מצומצם בשביל חו"ל-חו"ל (דהיינו לא טורקיה ויוון).

עצה שלי היא לבדוק אפשרות של טיסה לאמסטרדם.

לטעמי אתה צריך לשקול את טורקיה שוב פעם, אתה בחור צעיר, היא בחורה צעירה, שמש ים והרבה אלכוהול וארטיקים.

נ.ב.: שיהיה במזל טוב :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אתם יכולים ליסוע באמצע שבוע ל-3 ימים לרומא, לגור ב- B&B ולהסתובב כל היום.

חוץ מזה - גם בתורכיה יש המווווום מה לראות - צריך רק לקחת מפה של העיר שאתה נמצא בה ולהתחיל להסתובב.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אתה לא יודע שבולגריה זה הטורקיה החדשה ?!

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
אתה לא יודע שבולגריה זה הטורקיה החדשה ?!

צודק, מצרף את וורנה גם לפונקציה.

יש שם קזינו גם שזה נחמד.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ממליץ בחום על ורנה ובמיוחד על חולות הזבה היינו שם שבוע לפני 9 חודשים הייה מעולה.

לא יקר ומחירים נגישים ,ממליץ על בירה בולגרית (לא זוכר את שמה) 6 ש"ח = 1 ליטר בירה טעים ביותר

ים ,חוף ,אנשים יפים יש מה לעשות יש מה לראות או אפשר להשאר גם במלון ולהנות בבריכה.

לפרטים נוספים בפרטי

פורסם

לטעמי אתה צריך לשקול את טורקיה שוב פעם, אתה בחור צעיר, היא בחורה צעירה, שמש ים והרבה אלכוהול וארטיקים.

נ.ב.: שיהיה במזל טוב :)

אבל בשביל זה מספיק לרדת לאילת.

ובאמת מזל"ט

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אומנם מעט יותר מהתקציב, אבל מאוד הייתי ממליץ על פראג. עיר מדהימה ביופיה ורומנטית אפילו יותר. אוכל טוב, מועדונים ופאבים אם רוצים. לדעתי היא עדיין בקורונות, תקנו אותי אם אני טועה.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מצטרף להמלצה על פראג. מקום נהדר לזוג.

כדאי לך לבדוק גם את בריסל. לא יודע איך המחירים בתקופה הזו של השנה, אבל למי שרוצה מקום בלי עברית ותיירים בכל מקום, מזג אוויר נהדר, אוכל נפלא ומקומות יפים להסתובב בהם, זה מקום נהדר.

אני נוסע לשם כל שנה לכמה ימי התאווררות, וזה עושה את העובדה תמיד.

פורסם

אני הייתי ממליץ על סיני. החופים מדהימים ושקטים, אין טינאייג'רס ומעט הישראלים המכוערים מתקבצים במלונות. 100$ לבנאדם לחמישה ימים באיזו חושה ואת שאר הכסף שרוף על קוק.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

עם כמה שהייתי שמח לבקר שם, גם אם היו משלמים לי לא הייתי נכנס לסיני.

כשיש בארץ פיגוע וחס וחלילה אדם נהרג, לפחות למשפחה יש קבר שבו אפשר להתייחד עם זכרו של הקורבן.

כשאלקאעדה חוטפים מישהו... ובכן... :roll:

אני מקווה שהצלחתי להעביר את הרעיון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בבולגריה המטבע הוא עדיין המטבע המקומי ויש דילים ל-4 ימים במלון 4 כוכבים בפחות מ-300$.

ממילץ בחום על ורנה!!

• תוכן חדש...