Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצערת לא נקייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לנו בעיה ברכב שאם מתחילים ליסוע אחרי רמזור שעוצרים למשל באדום יש רעידות כאלה ברכב בתחילת האצה כאילו הרכב עומד להתכבות

הבעיה הזאת כבר הרבה זמן ברכב ולא יודעים מה הבעיה של זה הוחלף חוטי הצתה פלאגים ניקוי מפלג (כל זה נעשה במוסך מרכזי מאזדה)

וכשהמנוע קר הטורים עומדים על 1200 ואחרי 10 שניות יורדים ל1000 ואחרי זה ל 750 ואחרי נסיעה ארוכה של 15ק"מ שעוצרים ברמזור אז הטורים עומדים על 600 ואפילו פחות והסל"ד שעוצרים ברמזור לא יציב ויש קפיצות כאלה ואם מדליקים את המזגן אז הטורים עולים ממש טיפה ואז המנוע רועד ועומד להתכבות חשבתי אולי אני יכוון את הטורים ויעלה אותם מהבורג של המצערת אבל לפני זה אני רוצה לנקות את המצערת, היום פתחתי את הצינור של האוויר מהפילטר אוויר למצערת וראיתי שמסביב לפרפר המצערת יש ליכלוך כמו גומי שנמס מסביב לפרפר ושמסובבים את גלגל המצערת מרגישים שהפרפר ניתקע כזה ידוע לי כרגע שהמצערת לא נקייה אבל אני מפחד לדפוק את חיישן מצב מצערת.

מעולם לא ביצעו ניקוי מצערת ברכב.

מאזדה לאנטיס 97 1.8 אוטומט הגיע ל162,000 ק"מ

ניקוי המצערת תעזור לבעיית הטורים?

איך אפשר להמנע מלדפוק את החיישן?

עלולה אחרי הניקוי לצוץ בעיה חדשה בגלל הניקוי?

ממה צריך להזהר?

תודה רבה.

יקיר

פורסם

מצחיק, לחבר עם לאנטיס דומה יש בעיה דומה. 44K על חצי מיכל לא עזרו, גם לא ניקוי של בית המצערת.

אם תמצא פיתרון - אנא עדכן בפורום :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ואי חבר אני מה זה מבין אותך עם הרעידות הללו... זה מה שיש לי בדיוק בקליאו1995 גיר רגיל! וזה מעצבן !!!!!!!! יש סיכוי שזה מנוע צעדים גם ! אני כבר לא יודע מה לעשות, ראיתי כאן תגובות מחבר'ה שהחליפו את מנוע הצעדים ולא פתרו את הבעיה, ואף החליפו יחידת הזרקה - וכל זה במוסך מרכזי, ועדין הבעיה נשארה.... אני כבר חושב למכור את הרכב ולא להתעסק בכל ה חרא הזה עם המוסכים , כי זה יעלה בסוף חצי מחירון של הרכב.... וגם אין 100% הצלחה.. עדיף להוריד איזה 1000 שח מהמחירון וסלאמת! (אני יודע שאני ממורמר - כי יש לי את הבעיה כבר שנה , מאז שקניתי את הרכב... למרות שבסה"כ הרכב מטופל וקילומטראז' נמוך - רק 140,000ק"מ.:cry:

• תוכן חדש...