Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקתוק מהמנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי

היום אני קונה לנצ'יה דדרה 1.6

אתמול הלכתי שוב לראות את האוטו

שמעתי שיש איזה תקתוק מוזר (כמו מכונת תפירה) שלוחצים על הגז התקתוק נהיה יותר מהיר

מאיפה הוא יכול להגיע ?

טיימינג הוחלף לפני 10K אז לא נראה לי שזה משהו שקשור לטיימינג

שמתי לב שהאלטרנטור חלש , יכול להיות ממנו ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אלטרנטור וטיימינג לא "יודעים" לתקתק.

התקתוק יכול להיות מהשסתומים או גרוע יותר מהקרנק. בדוק היטב כדי שלא תכנס לשיפוץ מנוע לא מתוכנן.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

איך זה הגיוני שבכמה ימים שבהם האוטו עמד ולא זז מילימטר פתאום התחילה הבעיה הזאת ?

כי ביום שלקחתי אותו לבדיקה (תחילת שבוע) לא היה את התקתוק הזה ..

ואתמול היה את התקתוק ..

האוטו לא זז בכמה ימים בין אתמול ליום ראשון

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אולי זה כמו אצלי - הרעש של המזרקים. לפי הבנתי הרעש של מכונת התפירה תקין לגמרי, זאת אם אכן זה מגיע מהמזרקים.

אם אתה אומר שהרעש לא היה לפני כן אז או שלא שמעת אותו לפני כן או שהבעיה נובעת ממקור אחר.

בריאות לכולם!

פורסם

מהיכול להיות הרעש הזה , כי זה של לא מכונת תפירה ..

יכול להיות איזה רצועה ?

אבל זה לא הגיוני שאוטו נוסע תקין ואז אחרי כמה ימים שבהם הוא לא זז פתאום מתחיל איזה רעש ...

שכמה שעולים בטורים הוא עולה במהירות שלו בהתאם

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

הגיוני מאוד. פעם קודמת המנוע היה חם והשמן היה דליל ולכן לא שמעת את הצלילים מהשסתומים. אם תתניע את הרכב ותתן לו לעבוד כ20 דק' אני חושב שהרעש יעלם. הפיתרון שיכול לעזור זה לעבור לשמן סינטטי מלא טוב.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...