Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני צריכה להחליף לאמא את הצמיגים עכשיו יש לה ג'יפ (ג'יפון)סוזוקי גראנד ויטרה ארוך עכשיו היא ממש לא נוסעת איתו בשטח ,היא נוסעת רק על כבישים.

השאלה היא האם צמיגי כביש יתאימו?

המקוריים שהגיעו עם הגיפ הם חצי שטח.

באנטון אמרו לי שצמיג כביש יהיה טוב ואין סיבה שיחליק בגשם... לעומת זאת באוטו דיפו סירבו להתקין לי צמיגי כביש כי אמרו שג'יפ צריך צמיגי שטח בגלל המבנה (האחיזה והכל...)גם אם הוא לא יורד לשטח אף פעם. מה אתם אומרים???

פורסם

התקיני את המידה המצויינת ברשיון הרכב.

מידות צמיגי כביש ומידות צמיגי שטח שונות מהגדרתן.

בכל מקרה הצמיגים שהיו מותקנים על הרכב בעבר לא היו צמיגי שטח "טהורים"

אלא צמיגים מעורבים (M+S?).

MCS 2008

פורסם

התקיני את המידה המצויינת ברשיון הרכב.

על שני הסוגים מצויינת אותה מידה....

לא בדיוק הבנתי...

פורסם

בגראד ויטארה יש להרכיב את הצמיגים המקוריים (דיולרים) בלבד, מכיוון שהם 80% כביש ו-20% שטח,וזה עושה עם הג'יפון חסד במקרי של אי אחיזה. :!:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

עדיף ללכת על צמיגים במפרט הרגיל של רכב SUV, ובמונחים של ארצנו צמיג 80/20 כמו הבריגסטון המקורי של הרכב .

לא ללכת על צמיג שמתאים למסחרית עקב הבדלי המשקל והעומס.

אבל אם הרכב לא יורד לשטח תמכור אותו ותקנה רכב פרטי - לא עדיף ?

פורסם

תנסי pirelli scorpion

אני שמתי עלהם רק דברים טובים

ב צמים תישתדלי ללכת על דברים ים שמות[מותגים] קמו בבגדים :D

bridgeston

yokohama

good luck 8)

• תוכן חדש...