Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלה-קרוס והמאליבו שתיהן מכוניות אמריקאיות, לטוב ולרע. רכות, גדולות, עצלות, רופסות, משעממות ומיושנות. יש אנשים שאוהבים את זה, וממשיכים לקנות, אני לא כלכך. עניין של העדפה.

הפאסאט ללא ספק הרבה יותר מתוחכמת, ולא רק טכנולוגית גרידא. כמו להשוות לה-סייבר לסדרה 5, נגיד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גראז' מאן הינה סופסוף מדברים ולא רק בהודעות פרטיות

אני לא מסכים הביואיק לא מנקר עינים ובטח לא יותר מפאסאט חדשה

ורועי אני חייב לשים דגש על מה שאמרת

המאליבו והלקרוס זה באמת אמריקאיות לטוב ולרע אבל ההבדל בין שניהם הוא גדול ועדיף הלקרוס

אני לא יודע למה זה ככה אבל שברולט היא מכונית עם אמינות ואיכות לא הכי טובים והביואיק אולי לא תאמינו היא טובה מאוד

זה מאוד מוזר כי זה אותו יצרן בעצם

ואני אגיד שוב תבדקו את המכונית בעצמכם לפני שאתם קונים זה הכי חשוב:idea:

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
על הפאסט אמנע מלהמליץ. מנסיוני האישי ונסיונם של רבים מחברי לעבודה שרכשו בעשור האחרון פאסטים, בורות וגולפים הדעות מאודדדדדדד חלוקות לגבי האמינות, השרות וכדאיות הרכישה. אומר כך, כולנו נכווינו במידה כזאת או אחרת וכולנו לא חזרנו אחרי המכירה למותג זה.

הפאסאט החדשה שונה בכל תכלית מהפאסאט דור קודם או שאר מכוניות הקונצרן מהשנתונים הקודמים.

לגבי אמינות, יש דעות חלוקות לכל יצרן, כולל רכבים יפנים וכולל צרפתים.

שירות היבואן גם הוא אינו עוגן להיאחז בו-אני מכיר כאלה שלא מרוצים מלובינסקי ואני מכיר כאלה שחוו קומבינות ע"י יוניון מוטורס, אז?

כדאיות רכישה? רכב זו לא השקעה, לא משנה איזה רכב חדש יבחר פותח השרשור לרכוש.

אגב,

חבר קרוב שהוא נכה משרד הביטחון היה במצב דומה למצבו של פותח השרשור:

הוא היה זכאי לסכום של 200K לרכישת רכב ואחרי נסיעות מבחן בלקרוס,פאסאט וקאמרי הוא הגיע למסקנה חד-משמעית ורכש את הפאסאט.

פורסם
קודם כל תודה לכולם.

אני חייב לציין שלא חשבנו כלל על הפאסאט וכרגע זה נראה כהעדפתנו הברורה על פני שאר המתחרים.

חשוב נוחות, הרכב אמור להסיע עד כ-5 אנשים, לא מחפשים ג'יפ ( איזה גי'פ כבר אפשר למצוא במידנתנו האושקת...)

נשארנו עם הפאסאט והמליבו עקב הארתו של אחד הגולשים, אפשר עוד פרטים בנוגע לגרסתה החדשה?

ובמה אתם הייתם בוחרים? והאם יש לכם המלצות נוספות או שכיסינו את רוב המכוניות?

תודה!!!

ניתן לקנות ג'יפ לא רע, דוגמת הדודג' ניטרו.

אבל אם חשבת שהלה קרוס מנקרת עיניים...

פורסם
הפאסאט החדשה שונה בכל תכלית מהפאסאט דור קודם או שאר מכוניות הקונצרן מהשנתונים הקודמים.

לגבי אמינות, יש דעות חלוקות לכל יצרן, כולל רכבים יפנים וכולל צרפתים.

שירות היבואן גם הוא אינו עוגן להיאחז בו-אני מכיר כאלה שלא מרוצים מלובינסקי ואני מכיר כאלה שחוו קומבינות ע"י יוניון מוטורס, אז?

כדאיות רכישה? רכב זו לא השקעה, לא משנה איזה רכב חדש יבחר פותח השרשור לרכוש.

אגב,

חבר קרוב שהוא נכה משרד הביטחון היה במצב דומה למצבו של פותח השרשור:

הוא היה זכאי לסכום של 200K לרכישת רכב ואחרי נסיעות מבחן בלקרוס,פאסאט וקאמרי הוא הגיע למסקנה חד-משמעית ורכש את הפאסאט.

נראה לי שפתרת לי את הבעיה. "אין חכם כבעל נסיון".

תודה לכולם

[=

פורסם
ניתן לקנות ג'יפ לא רע, דוגמת הדודג' ניטרו.

אבל אם חשבת שהלה קרוס מנקרת עיניים...

http://www.motocar.co.il/tests/test.aspx?VQ=KJH

יש כמובן עוד חלופות כמו קומפס, קיירון, ראב-4, אאווטלנדר, השאלה אם אתה בכלל רוצה או צריך דבר כזה.

הדודג' בהחלט מרשים ... אבל כמו שאמרת מנקר מאוד עיניים...

נבדוק גם את האופציה הזו.

[=

פורסם
הדודג' בהחלט מרשים ... אבל כמו שאמרת מנקר מאוד עיניים...

נבדוק גם את האופציה הזו.

שום דבר לא פוטר מנסיעת מבחן.

העדפה של רכב זה עניין אינדיוידואלי.

אם המקרה שלך אכן זהה למקרה של חבר שלי (הוא קיבל 200K, אם היה קונה רכב בסכום נמוך יותר הוא לא היה מקבל לידיו את ההפרש-כלומר היה לו כדאי לנצל את מלוא הסכום ואפילו להוסיף מכספו לגרסה מאובזרת יותר ויקרה מעט יותר)

אזי הפאסאט והקאמרי לדעתי הם עדיפות על פני המתחרות.

פורסם

תיקון קטן!!

בהודעה למעלה שציטטתי התכוונתי לצטט את זה:

נראה לי שפתרת לי את הבעיה. "אין חכם כבעל נסיון".

תודה לכולם

ולכן רשמתי מתחת:

שום דבר לא פוטר מנסיעת מבחן.

פורסם

איפשהו בכל המלל, נעלמה לה הB4, שקפצה בהתחלה...

יש סיבה שאתה לא שוקל אותה? כי מדברים שקראתי פה, יש הרבה מאוד שבחים :)

יום נעים :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
הלה-קרוס והמאליבו שתיהן מכוניות אמריקאיות, לטוב ולרע. רכות, גדולות, עצלות, רופסות, משעממות ומיושנות. יש אנשים שאוהבים את זה, וממשיכים לקנות, אני לא כלכך. עניין של העדפה.

הפאסאט ללא ספק הרבה יותר מתוחכמת, ולא רק טכנולוגית גרידא. כמו להשוות לה-סייבר לסדרה 5, נגיד.

אל תגזים.. האמריקאיות החדשות כבר לא "רכות, עצלות, רופסות, משעממות ומיושנות"

יש לחבר שלי את המאליבו, היא לא רכב כמו הקורסיקה, לא עצלה, היא סוסה המאליבו, היא אמנם משעממת (לטיפול) אבל לא לנהיגה, וגם לא מיושנת, כי הטכנולוגיה התפתחה, ובמיוחד של האמריקאיות.

ד"א נראה כי האמריקאים, הכניסו ראשונים את חיישן מצב סוויץ', שכשהמפתח בפנים והאוטו לא מונע, אי אפשר להתעלם, כי הזמזם מתריע, נעילת דלתות נגד ילדים קטנים, שלא יפתחו את הדלת, כבר היתה ב-91', בקורסיקה, לי יש את הדגם של 95', אבל זה מבוסס על אותו עיקרון, והנעילה ד"א פועלת כך: אתה מניע, ותה משלב הילוך (לא משנה איזה) ואז הופ! הדלתות ננעלות מעצמן.

פורסם

נו אז היא נועלת דלתות לבד. זה לא שיקול בקניית רכב, הפסאט היא הרבה יותר "אוטו", יותר מגובשת.

מצד שני, הלקרוס עלולה להיות יותר מרווחת, תבדוק את זה.

הB4 היא אופציה טובה אם אתה מחפש דינאמיות או אם התקציב שלך מעט יותר נמוך. בתקציבים האלה עדיף להתקדם לפאסאט ושאר המתחרות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

וזו בדיוק הסיבה שה-B4 נעלמה מהמלל, לכל המגיבים ממליצי הסוברו.

ב-200K אפשר להתקדם ליותר, ואנחנו רוצים לנצל את כל הסכום.

אם זה היה להנאת המשפחה נטו, ולא יצוגי היינו הולכים על הדודג' התאהבתי באוטו.

אבל מכיוון שאין אנו מחפשים לנקר עיניים, הפאסאט נראית הכי מתאימה.

שאלה אחרונה : האם כדאי לוותר על הלקרוס או לעשות נסיעה גם עליה? היא לא קצת מנקרת עיניים?

[=

פורסם

למדן שקדן אתה צריך לחזור קצת ללמוד

יש נעילה אוטמאטית בגלל הפשע באמריקה שהתחילו שם לחטוף מכוניות נוסעות

אין במאליבו התפתחות טכנולוגית בכלל וגם לא בביואיק ואולי זה לטובה כי יש פחות בעיות

אני חושב שגם אתה צריך לנסוע במכונית יענו גם בפאסאט וגם בשברולט וגם בביואיק ואז תראה הבדלים גדולים מאוד

CTS הביואיק מנקרת עיניים אבל לא יותר מהפאסאט

אבל למה אתה בכלל חושב על זה

שישרפו לאנשים העיניים

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
כי הטכנולוגיה התפתחה, ובמיוחד של האמריקאיות.

להלן הפירוט:

- האמריקאים הכניסו ראשונים את חיישן מצב סוויץ',

-נעילת דלתות נגד ילדים קטנים,

-אתה מניע, ותה משלב הילוך (לא משנה איזה) ואז הופ! הדלתות ננעלות מעצמן.

לחיי הטכנולוגיה המפותחת. :beerchug:

**אף אחד לא מזלזל באמריקאים, אבל בתחום הרכב יש להם עוד הרבה מה ללמוד מהתעשיות האירופאיות והיפניות.

אפילו הם הבינו את זה ורבות המכר שם אלו היפניות בעוד ש-GM צונחת.

• תוכן חדש...