Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב: 200 אלף ש"ח

לצערנו אפשר רק מכונית חדשה מהנליון, ואנחנו רוצים להוציא את המקסימום.

מה דעתכם על הביואיק לה-קרוס? אנו קצת נרתעים מכיוון שיש לה מראה טיפה "ערסי", מה דעתכם?

בנוסף יש כמובן C5, 407, ACCORD, MALIBU,B4 ועוד.

אישית אני ממש לא אוהב את הסיטרואן.

אשמח לשמוע את דעתכם ואם יש לכם עוד מכוניות חשדשות עד 200 אלף או חריגה קלה ביותר מה-200 גם יתקבל.

מחפשים אוטו שימצה את התקציב, יפה, נוח, רחב, יוקרתי עד כמה שאפשר ...

תודה מראש לכולם !!!

[=

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במילה אחת: פאסאט !

אני לא רואה מתחרה שוות ערך לפאסאט בסכומים האלה ובדרישות שציינת.

הלה קרוס לא באותה רמה, מדובר במכונית אמריקאית טיפוסית.

על ה-407 נכתב רבות-אתה יכול למצוא בחיפוש גם רשמים אישיים שלי.

האקורד בהחלט רכב מצויין, ובגרסאות היקרות הוא אפילו מאובזר (מה שאין ברמת הגימור הבסיסית) אבל עדיין ההונדה לא תרגיש איכותית כמו הפאסאט והיא נופלת ממנה ברוב הפרמטרים.

פורסם

הביואיק מכונית מצויינת שמציעה אמינות מוכחת לטווחי זמן ארוכים במיוחד (המפעל מס' 1 בארה"ב בכל הקשור לאיכות ייצור וכו', שזכה לאחרונה לגושפנקה ככזה ע"י j.d power ועוד) ונוחיות בלתי רגילה.

עם המאליבו (ואני בעליה של אחת כזאת משנת יצור 2007)הייתי ממתין לסתיו כי אז מגיעה המאליבו החדשה שעפ"י כל המקורות היא קפיצה אדירה באיכויות שלה ובמה שהיא מציעה תמורת המחיר)

האקורד מצויינת וכך ה b4 . השאלה היא מה האוריינטציה בטעם האישי (וברמות האבזור המצופות מצדכם כרוכשים....).

על הפאסט אמנע מלהמליץ. מנסיוני האישי ונסיונם של רבים מחברי לעבודה שרכשו בעשור האחרון פאסטים, בורות וגולפים הדעות מאודדדדדדד חלוקות לגבי האמינות, השרות וכדאיות הרכישה. אומר כך, כולנו נכווינו במידה כזאת או אחרת וכולנו לא חזרנו אחרי המכירה למותג זה.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

לדני שלום.

שוב הצלחת להציל נפש תמימה מצפורני VAG הנורא. יישר כוח. אבל למה לעצור כאן? יש בהמשך שרשור הנוגע להתלבטות בין מזדה 3 לגולף ובין בורה ( רחמנא ליצלן ) לאסטרה. לא ראוי שתבקר גם שם?

פורסם

אתה מוציא מאתיים אלף שקל על אוטו אז תלך לכל הסוכנים ותבדוק בעצמך:idea:

מה זה יעזור אם אני אגיד לך שאני היתי קונה ביואיק בכסף הזה ומישהו אחר פאסאט

זה אוטו חדש ויש אחריות אז אתה לא צריך לשבור את הראש על זה

אני מעדיף ביואיק כי יש לי ניסיון טוב עם שברולט קורסיקה שזה רכב פחות טוב

היה לי חבר עם פארק אווניו מיבוא אישי שהיתה מאוד אמינה אבל לא היה הרבה חלקים לבודי

היום המצב יותר טוב כי גם יש הרבה לקרוס בכבישים ומי שקרא אתמול ידיעות אחרונות ראה שביואיק מכרו יותר מכוניות מאודי ומרסדס ווולו

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

רועי5:

שלום רב גם לך....

:-)

אני שמח לראותך גם כן.....

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

חוץ מפוזה ומרווח מה עוד אתה מחפש?

ברמות המחירים הנ"ל יש הרבה עניין של טעם אישי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

וקבל רכב אנמי, אנונימי ושקוף ללא כל יתרון על המתחרים..

מלבד רכב יוקרתי, מה חשוב לך ברכב ?

כמה אנשים הרכב אמור לשנע ??

לאילו רכבים אתה נוטה יותר , SUV, מיניואן , משפחתיות גדולות ??

האפשרויות רבות, הכל ענין של העדפה אישית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
תקציב: 200 אלף ש"ח

לצערנו אפשר רק מכונית חדשה מהנליון, ואנחנו רוצים להוציא את המקסימום.

מה דעתכם על הביואיק לה-קרוס? אנו קצת נרתעים מכיוון שיש לה מראה טיפה "ערסי", מה דעתכם?

בנוסף יש כמובן C5, 407, ACCORD, MALIBU,B4 ועוד.

אישית אני ממש לא אוהב את הסיטרואן.

אשמח לשמוע את דעתכם ואם יש לכם עוד מכוניות חשדשות עד 200 אלף או חריגה קלה ביותר מה-200 גם יתקבל.

מחפשים אוטו שימצה את התקציב, יפה, נוח, רחב, יוקרתי עד כמה שאפשר ...

תודה מראש לכולם !!!

המאליבו היא מצויינת, הLA CROSS היא יפה, אך מאוד מנקרת עיניים. יש את הרכב החדש של סקודה - SKODA ROMSTER שהוא גם טוב.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אני אישית היית מתלבט בין הb4 לבין הפאסט, למרות שאפציה נוספת ומאוד מעניינת מבחינתי זה האוקטביה rs , אומנם לא כל מפוארת אבל היא יותר מרווחת מהסובארו וכמובן יש לה מנוע פנינה וערך מוסף.....

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קודם כל תודה לכולם.

אני חייב לציין שלא חשבנו כלל על הפאסאט וכרגע זה נראה כהעדפתנו הברורה על פני שאר המתחרים.

חשוב נוחות, הרכב אמור להסיע עד כ-5 אנשים, לא מחפשים ג'יפ ( איזה גי'פ כבר אפשר למצוא במידנתנו האושקת...)

נשארנו עם הפאסאט והמליבו עקב הארתו של אחד הגולשים, אפשר עוד פרטים בנוגע לגרסתה החדשה?

ובמה אתם הייתם בוחרים? והאם יש לכם המלצות נוספות או שכיסינו את רוב המכוניות?

תודה!!!

[=

• תוכן חדש...