Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תנו כותרת לתמונה מפ3יץ שוב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"בטח יש לו ניטרו" או "אבא שלי נוסע מהר יותר" (שתוק שתוק אבא שלי בכלל בנה תכביש הזה.....)

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
ידידי היקר, גמרת כבר חצי ג'יינט לבד.. תעביר לפה.. גם את הבמבה..

חזק :lol:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

הבחור עם החולצה השחורה והשיער הבהיר אומר לבחור שיושב באמצע: תגיד אתה בטוח שזה היה חכם לתת ליותם הזה לצלם אותנו?

הבחור שיושב באמצע: תשמע לי גבר הוא אמר שהוא הצלם של הפורום, וסבא שלו צלם.

ואז מתערב הבחור עם החולצה האדומה: אז למה לעזאזל הוא מצלם לנו את הגב ולא את הפנים?!?!?!?!

פורסם
הבחור עם החולצה השחורה והשיער הבהיר אומר לבחור שיושב באמצע: תגיד אתה בטוח שזה היה חכם לתת ליותם הזה לצלם אותנו?

ואז מתערב הבחור עם החולצה האדומה: אז למה לעזאזל הוא מצלם לנו את הגב ולא את הפנים?!?!?!?!

אותו הדבר רק שהבחור עם החולצה השחורה שואל, תגיד,

בכמה הGTI העגלה של עופר הפסידה לדייהו רייסר הזאת?

Race Smart

פורסם

אותו הדבר רק שהבחור עם החולצה השחורה שואל, תגיד,

בכמה הGTI העגלה של עופר הפסידה לדייהו רייסר הזאת?

:mm_nah:

חלש...

פורסם

פשיי איזה וולבו משופרת!!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

חחחחחח :roflmao::roflmao: מצטער יותם זה היה אחד חזק ! :rofl:

• תוכן חדש...