Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני זוכר בילדותי את השכן שלי שהתגורר שני מבנים לידי .

השכן היה מפקד מחוז מרכז באותם ימים. ושמו היה מרכוס. היה לו פיזו 505 (בהתחלה היה לו דור 1 ואחרי זה החליפו לו לדגם החדש יותר) שמספר הרישוי שלה היה מ-3

מעניין למי היא שייכת כיום.

זאת שערוריה בפני עצמה,שקציני המשטרה הם היחידים מכל הפונקציונרים במדינה שממשיכים להחזיק (גם) במספרי "מ" פלצניים במו ברפובליקת בננות. נכון שהם לא חשובים למתנקשים (למי כן ?) כמו קציני צ"הל , שעברו למספרים אזרחיים כדי לא לבלוט לטרוריסטים ,ומבחינה זאת יכולים לנסוע עם מגדלור זיקוקין דינור ורקדניות בטן על הגג , אבל גם לפני כן אלופים נסעו עם 6 ספרות "צ" אקראיות . גם הרמ"טכל עזב את ה "צ-1000" . מה יש לאיזה פקיד בדרגת קצונה בינונית שמעביר את היום במשרד במשטרה, שחוץ מתנאי השירות והפנסיה בה היא מקור לבושה לכל אדם עם אינטגריטי ( תראו לי קצין משטרה כזה ),להתהדר עם מספר בן 2/3 ספרות כאילו הוא לפחות הסגן של הוגו צ'אבז ? לטיפולך דיכטר .( כשתתפנה מהתיקונים היותר חשובים , עם מפ"כל ברירת המחדל )

פורסם
...במשטרה, שחוץ מתנאי השירות והפנסיה בה היא מקור לבושה לכל אדם עם אינטגריטי ( תראו לי קצין משטרה כזה )

יש לפחות אחד כזה, עם אינטגריטי, שאני מכיר - הוא ירושלמי, יש לו בלורית וירטואלית, והוא נוסע לעבודה על ווספה אספנות...

הלו? לא הגזמנו קצת?

ועכשיו ברצינות - אנחנו לא אוהבים כאן בפורום הכללות מתלהמות כאלו.

התנצלות מצידך תהיה תגובה נאותה במקרה הזה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
קציני המשטרה הם היחידים מכל הפונקציונרים במדינה שממשיכים להחזיק (גם) במספרי "מ" פלצניים במו ברפובליקת בננות.

דווקא בהרבה מדינות מערביות נאורות, מקובל שלרכבי שרד יש לוחיות רישוי נבדלות מלוחיות הנוסעים הרגילות, ולא רק לקציני משטרה. הבדלה קבוצתית היא דרך לשפר את המוטיבציה, והמשטרה בהחלט זקוקה לזה אם היא רוצה לגייס כח אדם איכותי.

אגב, פלצנות היא בעיני המתבונן. אני לא רואה כל פלצנות במכוניות השרד המשטרתיות, שרובן ברמה נמוכה יותר ממה שמקבל עובד היי-טק מתחיל.

נמרוד

פורסם

א: בשום מדינה נאורה המספר של רכב ממשלתי לא מאפשר לדעת "שופוני- אני האיש ה 3 , 29 או אפילו ה 564 בחשיבותו במערכת ". במדינות נאורות בכלל אין רכב צמוד עד ראש המדינה . פונקציונר הולך ובא לעבודה ברכבו הפרטי ומוסע ברכב ממשלתי בתוך יום העבודה - בתפקיד.

ב: בישראל , אם לא שמת לב , אין כבר לוחיות כחולות לממשלה, הנשיא נוסע עם הנס רק בטקסים וגם "צ" רק לרכב חום- אין לאלופים כבר את שלט הפיקוד של גנרל פאטון על הוליאנט. ה"מ" האדומות בולטות כשהן על רכב לבן-בלי סיבה סבירה - הכל אגו שמאפיין את הנהלת המשטרה הקנאית לו תוך התעלמות שחצנית וסתירה לאיכותה האמיתית.

ג: אפילו במדינות מושחתות ומפגרות זה לא ייחודי וצעקני כמו כאן. זכור לי לפני כשנתיים שר יערות ומכרות, מהנדס מכרות, בא לפגישה עם 127 פרטי.הוא חלש על יותר ממשטרת ישראל.

פורסם

איימי, שוטר עצר רנו 12 שבתוכה, 12 נוסעים, ורצה לרשום לנהג דו"ח, נהג הרכב טען להגנתו כי לרנו 12 מותר לקחת 12 נוסעים...השוטר שלא היה בטוח התקשר לסמל שלו לשאול אם נכון הדבר, "עזוב אותי עכשיו" רטן הסמל אני עם רנו 19....

הסורים על הגדרות, הדולאר יורד, גאידמאק בדרך לראשות הממשלה, דץ ודצה כבר לא..... וזה מה שמטריד אותך?

צא מזה, חפש בעיות אמיתיות!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לעיר נידחת ברוסיה הגיע מפקד משטרה חדש והחליט לעשות סדר. "כל עבריין שתתפסו, קחו לככר העיר, ואני אומר איך להעניש אותו" פקד על שוטריו.

נוסע שוטר בניידת, ורואה איש זורק נייר ברחוב. מעלה אותו לניידת, ושואל בקשר את הבוס מה לעשות. " קח אותו לככר העיר, תוריד לו את המכנסיים, ודפוק אותו בXXX" פוקד הצ'יף. נדהם האזרח ומתחיל להתחנן בפני השוטר שיוותר לו, אבל השוטר ממשיך בנסיעה חרף הבכי הגובר.

בדרך רואה השוטר איש נוסף עובר באור אדום. "מה לעשות?" שואל את המפקד "קח אותו לככר העיר, ותכרות לו את הרגליים" באה התשובה. מתפלץ האיש השני ומחיל לבכות ולהתחנן. מצטרף אליו גם הראשון, מילל ומפציר. אבל השוטר - ממשיך בנסיעה לככר העיר.

בדרך רואים איש נוסף, חוטף ארנק לזקנה. הופ, וגם הוא על הניידת. "מה לעשות בוס?" שואל השוטר. "קח אותו לככר העיר ותתלה אותו על הפסל של לנין עד צאת נשמתו" עונה המפקד בקשר.

בוכה השלישי: "אדוני השוטר,אל תתלה אותי. חוס עלי!!!"

בוכה השני: "אדוני השוטר, אל תכרות את רגליי. רחם עלי!!!"

מתכופף הראשון קדימה ולוחש לשוטר באוזן: " אדוני השוטר, בבקשה אל תתבלבל. אני זה שצריך לדפוק אותו בXXX"

ואתה אומר שלא מגיע להם לוחית מיוחדת?

:wink:

נמרוד

פורסם

אני גם אומר ש"עזוב את זה , יש דברים יותר חשובים להתחיל בהם" זאת רעה חולה שבגללה לא מתחילים אף פעם לשפר כלום.

פורסם

אחד הדברים המקוממים זה לראות רכב ת"ש שגורם לכולם להרגיש את נחת זרועו של החוק.

לפני כחמישה חודשים, ב-02:30 בלילה לבערך, נסעתי על איילון דרום, קצת לפני היציאה מרוקח (איפה שהעיקול החביב שבגללו כמעט אין לי צמיגים קדמיים) נסעה לה מאזדה דמיו עם צ'קלה מופעלת, ב70 קמ"ש על השמאלי.

זה היה מחזה מאוד מצחיק לראות את כל הטייסים, הפושעים, אלו שמעיזים לנסוע מעל 90 בכביש מהיר, "מיישרים קו" עם הדמיו ולא מעיזים לעקוף אותה או להבהב לה שתרד מהשמאלי.

איכשהו הצלחתי להדחף ולראות מי נוהג בדאמיו הזו, וכנראה שמדובר באשתו של קצין, שכן לא ידוע לי על שוטרות שנוסעות ברכב משטרתי (עם צ'קלקה מופעלת כזכור) במהירות זחילה ובלבוש אזרחי. כמובן שאין צורך להזכיר שהיא הייתה קרובה כ"כ להגה, שהטייה קטנה של הראש קדימה הייתה מפעילה את הצופר...

העיקר שהצ'קלקה מופעלת. "לסכת תחושבת בטחון לאזרחים", מצחיק הקראדי הזה...:?

זה כ"כ עצבן אותי, אבל אין מה לעשות נגד זה, רק לפני כמה שבועות עצרה אותי איזה B4 בגלל שיצאתי ברמזור קצת יותר מהר ממנה (שילוב מנצח של הילוך ראשון עם יח"ה קצרים ורגל כבדה על הגז), מבעד לכרס (בלי לפגוע, הכותב שוקל 110 ק"ג) ולכובע נשמעה אזהרה כמו: " :nono: אתה לא שמעת על התאונות? :nono: אתה רוצה קנס על נהיגה בקלות ראש? :nono: לא חבל לך על האוטו של אמא?" (מדובר עדיין על הפיאסטה)

אני לא מאשים את המשטרה, אני מאשים את השוטרים שנכנסים אליה, כאלו שחונכו על תרבות הדריסה ו"אני מעל החוק, מגיע לי!" כאלו שלא מתייחסים לאזרח הקטן שזקוק להם בשעת צרה, ושלא תבינו לא נכון, לפעמים כשאני לא בהכרה מלאה אני עדיין מספר לאנשים שהחלום שלי זה לנסוע באוקטביה לבנה סמויה בדרום ת"א ולדפוק מכות לנרקומנים שודדי זקנות. כל אחד והסטייה שלו...

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

אני יודע. גם אני קצת מעורב בבראנז'ה הכחולה.

הכוונה שלי הייתה שבשעתו, זו הייתה הוראה מפורשת של קראדי שכל רכב עם לוחית משטרתית וצ'קלקה ינסע איתה מופעלת.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...