Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רשיון ב' מזה 27 שנים.

החלטתי לאחרונה להוציא רשיון עד 12 טון.

הלכתי למשרד הרישוי והוצאתי טופס מיוחד שיש בו צריך למלא פרטים כגון: בדיקת עיניים, שאלון לרופא המשפחה ושאלון אישי.

את בדיקת העיניים עברתי בהצלחה, וכשהלכתי לרופא המשפחה הוא כתב בשאלון שאני צורך 2,3 תרופות ללחץ דם באופן סדיר.

כשהמורה שלי לנהיגה ראה את הטופס הוא אמר שיכול להיות שיהיו לי בעיות איתו, הוא מסר את הטופס חזרה למשרד הרישוי ובמשרד הרישוי אמרו לו שהם מעבירים את הטופס לרופא של משרד הרישוי.

בינתיים אני לא יודע אם להמשיך לקחת שיעורים, כי אני לא יודע מה הסיכוי שיאשרו לי את הטופס.

האם זהו הליך רגיל שקורה להרבה אנשים?

כמה זמן זה יכול לקחת?

האם כדאי לי להמשיך לקחת שיעורים עד שאדע תשובה?

ומה הסיכוי שיאשרו לי?

תודה רבה מראש.

פורסם

הבעיה היא שאף אחד לא יודע מה יחליט הרופא , והבעיה השניה היא שבאפריל היה דיווח שהרופא הקיים , עזב את העבודה ומשרד הבריאות עדיין לא הביא רופא אחר (לא שמעתי על עדכון שכן ) ולכן השאלה היא מתי יגיע רופא , ומתי יבוא תורך להגיע אליו לקבל תשובה .

לגבי סיכויים ולהחליט אם ללמוד או לא תתיעץ עם משרד הרישוי אולי יוכלו לעזור לך ועם המורה שלך

בברכה יהודה

פורסם

חבר,

לדעתי תפסיק(תקפיא) עכשיו כי יש סיכון להפסד ממון אם אכן לא תעבור בדיקת רופא - חבל :?

עד אז..

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

לדעתי עליך להתייעץ עם מורה הנהיגה שלך, הוא אמור לדעת יותר מכל אחד בפורום.

מקרה דומה קרה לאחת העובדות שלי, כאשר ביקשה להוציא רישיון על רכב.

מכיוון שהיא סבלה מבעיה רפואית היא נאלצה להבדק מספר פעמים, להפגש עם מנהלת משרד הרישוי, ולבסוף לאחר מספר חודשים אושר לה ללמוד נהיגה על קטנוע ולא על רכב.

לכן קח בחשבון שתהליך כזה עלול להתארך ולכן כדאי לשקול צעדים להמשך לקיחת שיעורים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תקפיא.

אני הייתי צריך לעבור גם כן וועדה רפואית, תהליך שלקח כ-4 חודשים. (ובין היתר עולה כמה מאות שקלים)

אתה צריך עכשיו לחכות להזמנה לוועדה, עד אז הייתי ממתין.

Passt scho...

• תוכן חדש...