Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן רכשתי קומפוננט מגבר וסאב.

עכשיו השאלה שלי אם מישהו יודע אם יש יציאה למגבר מהפנאל המקורי של הונדה סיוויק 04' ?

עכשיו ונגיד יש, יפה הרכבתי את המערכת. עכשיו עוד שאלה אם אני יכול לקנות סתם רמקולים אחוריים 6.5 ב400 שקל בערך ולחבר ישירות לפאנל זה אפשרי?

אם אין יציאה למגבר אפשר לעשות קומבינה או משהו אחר שיהיה יציאה למגבר?

דרך אגב מי שמכיר תאוטו יבין למה אני רוצה להשאיר את הפנאל המקורי כי להחליף אותו זה לא יהיה במידות וזה יהיה מכוער.

פורסם
לא מזמן רכשתי קומפוננט מגבר וסאב.

עכשיו השאלה שלי אם מישהו יודע אם יש יציאה למגבר מהפנאל המקורי של הונדה סיוויק 04' ?

עכשיו ונגיד יש, יפה הרכבתי את המערכת. עכשיו עוד שאלה אם אני יכול לקנות סתם רמקולים אחוריים 6.5 ב400 שקל בערך ולחבר ישירות לפאנל זה אפשרי?

אם אין יציאה למגבר אפשר לעשות קומבינה או משהו אחר שיהיה יציאה למגבר?

דרך אגב מי שמכיר תאוטו יבין למה אני רוצה להשאיר את הפנאל המקורי כי להחליף אותו זה לא יהיה במידות וזה יהיה מכוער.

גם לי יש הונדה סיווק ואין יציאות ואפשר לחבר מתאם RCA שמתלבש אל איפה שהו שם..

וכן אפשר לחבר רמקולים למאחורה לפאנל אבל זה לא ישמע כמו שאתה מחבר אותם למגבר..

Mitsubishi Pajero

פורסם
גם לי יש הונדה סיווק ואין יציאות ואפשר לחבר מתאם RCA שמתלבש אל איפה שהו שם..

וכן אפשר לחבר רמקולים למאחורה לפאנל אבל זה לא ישמע כמו שאתה מחבר אותם למגבר..

כמה עולה מתאם RCA?

פורסם
מתחיל מ80 ש''ח ומעלה, בדר''כ תלוי בחברה.

רגע עכשיו ביררתי יש כל מיני כבלים אולי פשוט תמליצו לי על כבל כזה כי אני לא מבין בתחום.

פורסם
רגע עכשיו ביררתי יש כל מיני כבלים אולי פשוט תמליצו לי על כבל כזה כי אני לא מבין בתחום.

הכי טוב ללכת לחנות למערכות רכב ולשאול אותם והם יתאימו בידיוק למכשיר שלך ולפי האיכות תשלם יותר האיכות תיגדל..

Mitsubishi Pajero

• תוכן חדש...