Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלו שני הדברים שישר עלו לי לראש, ואם מישהו כבר ניסח את זה יותר טוב ממני - למה לא להשתמש בזה? :D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני לא מבין למה העניין מעורר כל כך הרבה תהודה בפורום הזה. יחסי הציבור האדירים של יוניון מוטורס עשו את שלהם, יצרו הייפ שעוד לא ראיתי למכונית סטנדרטית לחלוטין שמשווקת כאן כבר דורות רבים, ובכל זאת אני לא יודע מדוע הקורולה החדשה צריכה לעניין אנשים שאוהבים לנהוג והאם יש לה 2 או 20 כריות אוויר.

סלחו לי על הדיבור בסטיגמות, אבל הקורולה היא מכונית מא' ל-ב', וברוך השם יתברך לא חסרות לנו מכוניות 1600 אוטומטיות יפניות אמינות, שיש להן שוק ומציעות מפרט בטיחות נדיב יותר, למען עתיד ילדינו.

פורסם

דניאל אני אגיד לך למה... תתכוננו אני הולך לסבך :).

הקורולה החדשה היא רכב פחות בטוח ממה שהוא אמור להיות, כלומר - סטטיסטית הסיכוי להיהרג בו גבוה יותר מאשר ברכב עם 7 או 9 כריות אוויר שהיבואן מסרב להביא.

מה שאומר שתאורטית יותר בני אדם יפגעו מהקורולה הזאת מאשר מהקורולה ה"בטוחה".

מה שלא תורם לנתוני ההרוגים בתאונות הדרכים שבאופן עקיף משפיעים על התקדמת הספורט המוטורי כיון שהאנשים בארץ מפחדים ממכוניות, מה שגורם לכך שחובבי רכב צריכים להמשיך לחפש כבישים נטושים ובכך לסכן את עצמם ואת רשיון הנהיגה שלהם.

דיי חפרתי, אני הולך לישון.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ככל שהקורולה תהיה פחות בטוחה, היא תגרום לכך שפחות חובבי קורולות יצליחו לשכפל את הגנים שלהם, מה שאומר שבדור הבא כבר יהיו פחות חובבי קורולות, וזה בעצם מה שהרוב כאן רוצה, לא ככה? SRONIS?

אז על מה הרעש?

חנן, ניצול קורולה.

פורסם
רוני, אני מעריך שאתה היית במספר השקות של מכוניות חדשות, תוסיף לעבודה הזאת את הערכה שלי שאתה לא בחור תמים, היית פעם בהשקה שהיבואן אמר, נכשלנו? לא הצלחנו למכור?

בהשקה היבואן ירצה מן הסתם להתפאר בכמות הזמנות (עוד לפני שמישהו נהג על הרכב בארץ). המספר שהוא יתן יהיה לא פעם גבוה יותר מהאמיתי, כאשר אם זהו מספר ההזמנות האמיתי אז יש לזכור שמדובר בהזמנות של אנשים לפני שאפילו נהגו ברכב - מה שאומר שיהיו הרבה ביטולים, כפי שאמרת.

עם זאת, מהניסיון המצטבר - אפשר להאמין למיכה כרמון כשהוא אומר שהוא מסוגל למשהו. לא יודע אם זה המספר המדויק או לא, אבל זהו מספר מכובד מאוד בכל קנה מידה, ויש לשער שגם אם היו בפועל חצי מההזדמנות אז מדובר בנתון מרשים.

נחכה ונראה.

ולחנן ג'יפולוג - יפה אמרת!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...