Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ותראו איך הישראלים בטוקבקים קונים את זה - יש לה שלד חזק!

עצוב לי.

נ.ב.

ניב תרים לי מחר טלפון כשתתעורר - אתה יודע על מה מדובר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני לא אתפלא אם ה"ישראלים בטוקבקים" הם סוכנים של טויוטה.

בכל מקרה - היבואן צודק. אין יותר מידי אנשים שישלמו את התוספת בשביל איבזור בטיחותי בלבד.

מילא אם זה היה כולל גם איזה סאןרוף וספויילר..

אבל רק בשביל כריות אוויר? בשביל מה? גם ככה אנחנו לא עושים תאונות.. זה רק הערסים האלה שנוסעים כמו משוגעים :?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מאוד מעניין שפורד פוקוס (גם יותר בטוחה בכמה אחוזים בודדים), אפילו מאזדה 3 הצליחו להביא 6 כריות אוויר כסטנדרט בכל הדגמים ורנו מגאן ופיז'ו 307 אפילו הצליחו להכניס גם ESP וארבעתן עולות כמו הקורולה - 114 אלף ש"ח.

נכון שלפי מבחני הבטיחות רק הפוקוס בטוחה כמו ויותר מהקורולה אבל זה לא משנה. זה חמור שבעתיים שאוטו כמו הקורולה שזכה בציון גבוה מאוד בזכות 7 כריות, מגיע לארץ רק עם 4.

רק היום התפרסם סקר ה- ESP האירופאי הגדול שערכו ה- ENCAP שקורא לנהגים לבחור רק במכוניות עם ESP:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3397225,00.html

מנכ"ל יוניון מוטורס: זה לא שהישראלים לא מתעניינים בבטיחות אלא זה אתם החלטתם שאת הישראלים לא מעניינת הבטיחות. מבחינתכם זה שתמכרו הרבה מוכיח את הטענה אבל זה לא מוכיח כלום - זה רק מוכיח שהישראלים פריירים ועדר

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

Discover, לפי דעתי חובה על היבואן לפחות לאפשר עוד כריות ו-ESP כתוספת בתשלום.

אני חושב שהם פשוט פוחדים שאם הם יציעו את זה כתוספת אנשים יראו כמה הם צריכים להוסיף בשביל ESP וכ"א כשאצל המתחרים זה ניתן במחיר הבסיס ויעדיפו את המתחרים. כל עוד שומרים את זה בשושו ומפרסמים בעלון שהם קיבלו 5 כוכבי בטיחות אז מעטים מאוד ילכו ויבדקו שזה אכן נעשה עם מפרט הבסיס שמוצע ולא עם מפרט רחב יותר.

פורסם

אין פה עילה לתביעה ייצוגית?

טויוטה מפרסמת 5 כוכבי בטיחות לקורולה החדשה, בעוד שהקורולה שנמכרת פה בארץ לא קיבלה 5 כוכבים.

פורסם

אם הפרופסקט נכון ומצוין שהקורולה זכתה לחימשה כוכבי בטיחות, הרי שמדובר בהטייה מאחר ואתה כלקוח לא יכול (גם אם אתה רוצה) לקבל טויטה שזכתה לחמישה כוכבים-אלא לכל היותר ארבע כוכבים. אם יוניון מוטרוס היתה מציעה, אפילו כאופציה, את כריות הוילון הרי רק אז הם יכלו להתגאות בציון המקסימאלי.

לדעתי, עיתונות הרכב צריכה לצאת בפירסום כנגד זה ולהתריע בפני האנשים על ההטיה הזאת-לפנות ולקבל תשובה מהיבואן.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

מצחיק איך ברור לחלוטין שהרוב המוחלט של הטוקבקיסטים הם נציגים של יוניון מוטורס או של המתחרים.

אמנם מצד אחד אפשר לומר שמיכה כרמון חייב להגיד את הדברים שהוא אמר, כדי לא להראות שום אלמנט של חשש או דאגה, אבל מצד שני אני חושב שיש מספיק סיבות להאמין לו כשהוא נוקב במספר ההזמנות, מה שבאמת אומר שהציבור לא מודאג (וגם מנהלי ציי הרכב) ושאנחנו עומדים לראות הרבה מאוד קורולות חדשות על הכבישים בחודשים הקרובים. לכו תדעו, אולי הם יעקפו את מאזדה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

1.

יש לה שלייקס חזק!

;-)

2. אני מסכים במידת מה עם דברי Discover (למעט עניין הטוקבקיסטים. חסרים פריקים לטויוטה? :-))

נ.ב.

משום מה יש לי בעיה לערוך את ההודעה (צבע, גודל וכיו"ב).

פורסם
ושאנחנו עומדים לראות הרבה מאוד קורולות חדשות על הכבישים בחודשים הקרובים. לכו תדעו, אולי הם יעקפו את מאזדה...

רוני

גם היאריס היה לה בום מכירות גדול בהתחלה ואחרי זה (ככה טוענים בתגובות) שהייתה ירידה משמעותית במכירות שלה בגלל עניין המחיר הגבוה, התיבה הרובוטית ואולי גם בגלל שיש "רק" 4 כריות ולא 6 ועוד במחיר כזה גבוה, יחסית (עכשיו הוזילו אותה קצת).

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
, כדי לא להראות שום אלמנט של חשש או דאגה, אבל מצד שני אני חושב שיש מספיק סיבות להאמין לו כשהוא נוקב במספר ההזמנות,

רוני

רוני, אני מעריך שאתה היית במספר השקות של מכוניות חדשות, תוסיף לעבודה הזאת את הערכה שלי שאתה לא בחור תמים, היית פעם בהשקה שהיבואן אמר, נכשלנו? לא הצלחנו למכור? לדעתי בימי השקה יש פוטנציאל של כ-50% ביטול מההזמנות שנפתחות לכל איש ואיש (נראה לי גם לילדים) תוסיף לכך את העובדה שהמנכ"ל יכול לזרוק איזה מספר שהוא רוצה (הוא יכול היה להצהיר על 10,000 הזמנות, לא ניתן להוכיח זאת), בנוסף לכך, אני יודע שיש מנהלי חברות וליסינג אשר עצרו את האופציה לרכישת הקורולה עד לכאשר היא תיקלט בשוק הפרטי (כדי לראות את הביקורות והתגובות) וקיבלת את הדרך בה הגיעו למספר המנופח והלא הגיוני (לדעתי).

אני יכול להביא כדוגמא את הפאסאט, ביום המכירות הראשון טענו שהם מכרו 1,500 מכוניות כאשר בסוף, בסוף השנה, הם מכרו 1,600 מכוניות. מה הם מכרו ביום אחד 1,500 ובשאר 364 הימים כ-100 מכוניות בלבד?!? גם הגרפים של המכירות באותם חודשים בהם הייתה ההשקה, לא הראה על קפיצה מיוחדת במכירות. בסופו של דבר, מדובר על מהלך יחצ"ני (זול אם תשאל אותי).

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

פרצופה של המדינה / תיסלם

הוא יצא בבוקרו של יום קיץ מתיש

נשק לאישה, חצה את הכביש,

מכונית מטופחת נהג מיומן

שועטים לבירה - יום חדש לעסקן הקטן.

מחייג בנסיעה - ענייני מפלגה

ודואג לחלקו בפרוסת העוגה.

השיחה קולחת, הובטחו לו דברים

כבר שנים שהוא לא מייצג בוחרים.

מסמכים לעיון תקציבים לפיתוח

ועשן הסיגר לחלון הפתוח

הוא אומר לחבר מפלגה "רגע גדליה

אולי תהיה השגריר באוסטרליה".

הוא משקיף אל הנוף למדינה שאהב

אז מה אם בדרך שיקר וגנב,

פניו משתקפים בחלון בפינה

הפרצוף שלו הוא

פרצופה של המדינה...

מסדרונות השררה וקומות בירוקרטיה.

תקציבים לישיבות על חשבון האינפלציה

הוא קיצץ בדקה שלושה מפעלים

וארבע מאות איש הפכו מובטלים.

מדרימים במכונית - וילונות כחלחלים

הוא קופץ לביקור, הורים שכולים

הוא שכח שהטיף בעד מלחמה

הפרצוף שלו הוא

פרצופה של המדינה.

הוא חשוב מקורב הוא יהיה ויהי מה.

זה הוא שיחליט אם תהיה מלחמה.

זה הוא שיקבע את חינוך ילדיך

הוא יקבע נהלים אתה תצא מכליך.

בלהט נואם לקהל מתרגש

אדמה גואלים במגל וחרמש

הצביעו נכון ואני מבקש..

תנו לי כח

תנו לצרוח

מה שבא לי

כי היתה לי

ארץ זבת חלב

נגנו עכשיו...

ואני לא מבין מה השתנה?

אם אני האידיוט היחיד במדינה,

שחרד למחר וחולם עלי זית

ורוצה להרגיש שכאן זה הבית?

מלטף את פנייך משקיף לחלון

ואת מחייכת מתוך החלום

אוהב שאת ככה ולא משתנה

החיוך שלך הוא

פרצופה של המדינה...

וקטע מתוך "מחכים למשיח" / מוקי וברי סחרוף

תאונה למי

שואל ארציאלי הבן

תאונה למדינה

עונה השוטר המסכן

הבורסה נפלה

אנשים קופצים מהגג

גם משיח קפץ

והודיעו שהוא נהרג

הכל אבוד

בוכה עזרא דהן הקבלן

משיח בשמיים

ואנחנו בלי הכסף כאן

ירדנה היפה ממלמלת

זה לא יתכן.

משיח לא יבוא

משיח גם לא יטלפן.

דצמבר המר

זעקו כותרות בעיתון

ושר האוצר בא ונתן במבט ראיון

ואמר הציבור מטומטם

ולכן הציבור משלם

מה שבא בקלות

באותה הקלות יעלם

האזרח הקטן

נאלץ לשלם בגדול

ואותי מעניינת

ירדנה יותר מהכל

הולך למילואים

וסופר את הכסף שאין.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדס - נהיית משורר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יותר copy paster מאשר משורר. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...