Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגים צעירים מהדרום, גילו באחרונה, בשמחה את הקטע החדש בכביש 6, מנחל שורק לאזור שדה מנחם, שטרם נפתח לתנועה.

במדינה שאין בה כלל מסלולי מרוצים הם נהנו מהאפשרות לנהוג בו במהירות מבלי לסכן את התנועה שמסביבם.

אולם הנהלת הכביש נחרדה מהדיווחים שלפיהם נהגים מנצלים את הכביש כדי לבצע בו תחרויות מסוכנות.

המשטרה סירבה להתערב בטענה שאין טעם לאכוף את החוק בכביש שטרם נפתח לתנועה.

בחברה לא התייאשו. אנשיה הציבו לאורך הכביש מחסומי מתכת שימנעו מנהגים לפתח מהירויות מופרזות על הכביש החדש והשומם.

בהנהלת הכביש הזהירו בסוף השבוע כי מי שיתפס נוסע בו בניגוד לחוק, יינקטו נגדו צעדים חמורים.

"ידיעות אחרונות"

6-5-07

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רגע, אם יש מחסומים,זה אומר שיש אחלה שיקיינים לא?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

LOL, מחסומי מתכת בכביש נטוש בדרום זה יעיל בערך כמו רצועה לכלב שעשויה מעצמות. הם פשוט יגנבו את זה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
רגע, אם יש מחסומים,זה אומר שיש אחלה שיקיינים לא?

ראיתי את התמונה בעיתון.

יאמי :mm_tongue

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

תנו להודעה הזאת יום ימיים וכל המחסומים יעלמו כהרף עין......

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מזכיר לי את הימים ה"טובים" לפני שהאיזור של מחלף "אייל" נפתח לתנועה... :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בסדר.. אז עניין המחסומים זמני עד שיגנב הברזל..

אבל מה תעשו אח"כ כשיהיו שם שוטרים שיקבלו כסף מהנהלת הכביש בשביל לשמור עליו ?

באמת שווה לכם העלות של העו"ד והפיצויים שתשלמו אח"כ על הסגת גבול בשביל כמה רגעים של שכרון חושים?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני כמעט בטוח שכמה פושעים התחרו ביניהם במרוצי אופנועים בכביש 6 כמה מאות מטרים צפונית למחלף חורשים.

יכולתי לשמוע בבירור את המנועים שלהם בלילות כאשר רוח חלשה נשבה לכוון מזרח.

אני מקווה שעשו לזה סוף כי כבר כמה חודשים לא שמעתי אותם.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
נהגים צעירים מהדרום, גילו באחרונה, בשמחה את הקטע החדש בכביש 6, מנחל שורק לאזור שדה מנחם, שטרם נפתח לתנועה.

במדינה שאין בה כלל מסלולי מרוצים הם נהנו מהאפשרות לנהוג בו במהירות מבלי לסכן את התנועה שמסביבם.

אולם הנהלת הכביש נחרדה מהדיווחים שלפיהם נהגים מנצלים את הכביש כדי לבצע בו תחרויות מסוכנות.

המשטרה סירבה להתערב בטענה שאין טעם לאכוף את החוק בכביש שטרם נפתח לתנועה.

בחברה לא התייאשו. אנשיה הציבו לאורך הכביש מחסומי מתכת שימנעו מנהגים לפתח מהירויות מופרזות על הכביש החדש והשומם.

בהנהלת הכביש הזהירו בסוף השבוע כי מי שיתפס נוסע בו בניגוד לחוק, יינקטו נגדו צעדים חמורים.

"ידיעות אחרונות"

6-5-07

לא יותר קל לשים קישור - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3396211,00.html

במקום להעתיק את כל העיתון? :puzzled:

פורסם
בסדר.. אז עניין המחסומים זמני עד שיגנב הברזל..

אבל מה תעשו אח"כ כשיהיו שם שוטרים שיקבלו כסף מהנהלת הכביש בשביל לשמור עליו ?

באמת שווה לכם העלות של העו"ד והפיצויים שתשלמו אח"כ על הסגת גבול בשביל כמה רגעים של שכרון חושים?

אני לא מתכוון לעשות כלום מהסיבה הפשוטה שעם הרכב שלי אני מגיע לסגירה בכביש גישה לישוב ,וזה לא בגלל שאני נוסע שם מהר:wink:.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...