Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר מחליק - פאסאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

לפני מספר ימים חום המנוע עבר את ה-90 מעלות,המזגן הפסיק לקרר

והגיר התחיל לא להעביר את ההילוכים כרגיל.

לא יודע אם ראוי לציין אך היה זה יום שרבי והנסיעה היתה בתוך העיר.

היום כמה ימים לאחר מכן,הגיר פשוט מחליק,לא מעביר הילוכים בצורה נורמלית.

מדובר ברכב פאסט,שנת 05 עם 105,000 קילומטרים.

הרכב שמור ומטופל בדקדקנות במוסכי החברה.

מלבד להכנס לבדיקה ולשמוע שדרוש להחליף גיר,

אפשר גם אחרת?

תודה..

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא יודע,אשאל.

זה הרכב של אבא שלי.

במידה ולא היו שום נורת אזהרה...

איך כדאי לבדוק ?

מדובר ברכב אוטומט.

גם אני הגדלתי!

פורסם

יש איזשהי המלצה למכון גירים אמין?

גם אני הגדלתי!

פורסם

היכן בארץ?.

לדוגמא, אצל חבר הפורום ספי ושותפו יניב שב "י.ס גירים אוטומטיים" שברח' דודו מרכוס 27 א.ת סגולה פ"ת,

טל' לספי 057-3868964 או ליניב 057-4561723 או 03-9303488. הם מקצוענים, אמינים והוגנים מאוד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ובנוסף כדאי שתבדקו למה המנוע התחממם.

כשמחט מד החום זזה מה - 90 מעלות אז טמפ' נוזל הקירור עברה את ה- 107 מעלות.

ברכב תקין זה לא אמור להתרחש.

פורסם

הסתיימה האחריות לפני חודשיים

ואני הערתי לגבי חום המנוע ,במיוחד בפולצווגן..החום נשאר קבוע בשרב או ביום מושלג על 90

בכל מקרה הרכב יבדק מחר.

תודה..

פלויד.

גם אני הגדלתי!

פורסם

דווקא הייתי נמנע מאיבחון במכון גירים, הייתי ממליץ להכנס למוסך מורשה של צ'מפיון לאבחון התקלות, כל הקומבינה של החום עלה וכו' נשמע כמו בעיית רדיאטור\קולר שמן

בכל מקרה גש למורשה תבצע אבחון מסודר לאחר שתקבל את הממצאים תשקול איפה לבצע שיפוץ או החלפה, אבל לאבחון התקלה שוב אני ממליץ : מורשה

פורסם

בגיר אוטומט שמן הגיר מצתנן בתוך רדיאטור המים במידה והיתה תקלה כללית של קירור ברכב (שים לב - חום הרכב עלה מעל 90 מעלות, (בעיה שאופיינית למערכת קירור המנוע) ובו בזמן הגיר התחיל להחליק (בגיר אוטומט אופייני לחוסר שמן וגם להתחממות גבוה מידי שלו), ..............בכל מקרה כמו שאמרתי קודם יתכן והבעיה לא בגיר בכלל אלא במערכת הקירור, והחלקת הגיר היא רק "בונוס" נלווה של התקלה הקודמת....

פורסם

בבקשה ציין את קוד המנוע כפי שרשום ברשיון הרכב בכדי שאוכל לספק לך נתונים מה לבדוק.

בנוסף לדבריו של עתיד ,יש לבדוק את תקינות חיישן הטמפ' בגיר, במקרה וחיישן זה לא מתפקד, באופן אוטמטי הטמפ' למחשב הגיר מתקבלת מחיישן טמפ' נוזל קירור ובמידה וטמפ' נוזל הקירור גבוהה הגיר נכנס למצב חירום.

כמובן קיימים עוד פרמטרים.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק תקן אותי אם אני טועה, בSAFE MODE הגיר ננעל בהילוך שני או שלישי ולא מבצע העברות, אבל לא מחליק עד כמה שאני זוכר....יתכן ואני טועה, אני כבר חלוד בנושא :-)

• תוכן חדש...