Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MERC SE 280 ...מודל 72

White-Night
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז אני בכלל לא מבין ברכבי אספנות ...

יש לנו MERC מודל 72 .. אורגינלית מהחברה יד שניה ... שמוזנחת כבר הרבה שנים בגלל אי יכולת לתחזק אותה , ובעיות אחרות ..

נדמה לי שהרכב כבר אמור להיות אספנות ...

כל המכונית אורגינלית מבפנים ומבחות גם הגנטים הרדיו שנראה כאילו צץ לי מסרט קוובוויס בטלוויזיה ..

אני רוצה לדעת אחרי כמה שנים שלא טיפלנו במכונית בכלל והזנחתה ..

אילו שיפוצים אנחנו צריכים לעשות כדי להחזיר אותה לכביש.....???

סתם מתוך סקרנות ואי ידיעה ...., :?::idea:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
תמונות ידידי היקר תמונות

אוקי אז ירדתי וצילמתי עכשיו ...

אין לי מפתחות וההורים שלי בחול כך שאין לי מושג איפה המפתחות ...(אף פעם לא נהגתי בה )

אבל בכל זאת התמונות לא רעות (איכות נמוכה כדי שאני אוכל לשים בפורום ..)

car 005.jpg

car 004.jpg

car 003.jpg

car 002.jpg

car 001.jpg

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

הבעיה העיקרית היא לא השיפוץ, האוטו נראה במצב מניח את הדעת (חצונית) וסביר להניח שיהיה צורך בהחלפת חלקי גומי שהתייבשו כמו צנורות, צמיגים רצועות וכו'

הבעיה הראשונה שיש לטפל בה היא הניירות.

כלומר יש לגשת עם רשיון הרכב למשרד הרישוי, ולהעביר אותו להיות אספנות.

נראה לי שזה יהיה תהליך שכרוך בטירטור משום שרכב מיושן שלא עשה טסט שנה אחת מבוטל באופן אוטומטי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבעיה העיקרית היא לא השיפוץ, האוטו נראה במצב מניח את הדעת (חצונית) וסביר להניח שיהיה צורך בהחלפת חלקי גומי שהתייבשו כמו צנורות, צמיגים רצועות וכו'

הבעיה הראשונה שיש לטפל בה היא הניירות.

כלומר יש לגשת עם רשיון הרכב למשרד הרישוי, ולהעביר אותו להיות אספנות.

נראה לי שזה יהיה תהליך שכרוך בטירטור משום שרכב מיושן שלא עשה טסט שנה אחת מבוטל באופן אוטומטי.

את עבודת הטירטור ... אני אעשה כשצריך ...

רק מבחינה חיצונית ומכנית .... אני צריך להחליף בטטרייה זה בטוח ....

וכל הפלסטיקים שהתייבשו ....

אבל האם אני צריך להחליף משהו אחר צינורות לא יודע מה ....

כמה עלות התקונים של הזמן עלולים להיות ??

והאם זה כדאי ??

ולבחור שהציע לקנות ...

אז התשובה היא לא ...

אבא שלי קנה את זה מלפני יותר מ 25 שנים .. הוא התחתן במכונית הזו ...

זו ממש מכונית שאני רוצה לשמור עליה...

Henry Miller

פורסם

תכלס כדי שתשמור עליה היא באמת נראית מיוחדת... מה כמה שנים היא עומדת ככה ...?

אבא שלך מניע אותה מידי פעם או שכבר הרבה זמן לא נגעו בה.?

1.6 206

פורסם
תכלס כדי שתשמור עליה היא באמת נראית מיוחדת... מה כמה שנים היא עומדת ככה ...?

אבא שלך מניע אותה מידי פעם או שכבר הרבה זמן לא נגעו בה.?

כבר כמה שנים טובות היא נמצאת כך בלי שאף אחד יגע פה ...

היא מיוחדת מאוד ... אני בטוח שהיא גם זוללת הרבה דלק :) מנוע 2800 משנת 72 ...

אבל יש לה משהו מיוחד ... אני לא יודע איך להסביר את זה אבל זה עדיין חלום שלי לשפץ אותה ...!

Henry Miller

פורסם

ידידי, תיכנס חעניינים לאט ובקצב שלך. יש המון מה לעשות באוטו או שלא - תלוי באיזה שרלטן תפגוש...

מה הייתי עושה במקומך? קונה ספר מקצועי על האוטו מאמזון או מ Ebay וקורא טוב את ההקדמות ואת הוראות האחזקה השוטפות. (כל X ק"מ יש לבדוק 1,2,3 וכו')

כך לומדים הכי טוב מה מתקלקל הכי מהר ואיפה הכשלים.

אח"כ הייתי מכין רשימת בדיקות ועובר דבר דבר. לאט לאט. ל ב ד !!!

בנוסף, כדאי ליצור קשר עם מועדון אספנים של ברכב הספציפי הזה. מועדון אנגלי / אמריקאי / גרמני - תלוי בשפה שאתה יודע. לשלוח להם דמי חבר ולקבל עלון חודשי הביתה. תוכל גם לשלוח להם שאלות ספציפיות ואני בטוח שהם ישמחו לעזור. הם פשוט לא ישראלים, מבין? אין להם אגו ישראלי טיפוסי.....

והכי חשוב - תוכל להתייעץ עם מי שתרצה אבל אל תיישם שום עיצה. פשוט תרשום אותה במחברת. בסוף יגיע הבנאדם הנכון - לא שרלטן, לא מוסכניק-נחש, לא אומר שהוא "מקצוען" אלא מקצוען אמיתי, לא בעל אינטרסים לקנות / לפרק וכו'.

תן לו את רשימת ההצעות ותעבוד איתו.

יש לך אוטו יפיפה, ידידי. ומצד שני אתה תמים כמו עגל שכרגע נולד ואתה לא יודע כלום כלום כלום. בקיצור אתה כרגע בתחתית שרשרת המזון ועד שתתפתח ותגדל - שמור על עצמך ועל האוטו.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

יש לנו MERC מודל 72 .. אורגינלית מהחברה יד שניה ... שמוזנחת כבר הרבה שנים בגלל אי יכולת לתחזק אותה , ובעיות אחרות ..

כל המכונית אורגינלית מבפנים ומבחות גם הגנטים הרדיו שנראה כאילו צץ לי מסרט קוובוויס בטלוויזיה ..

היי,

אשמח להפגש איתך, לראות את הרכב ולעזור לך בתכנון השיפוץ ולתת לך מידע אודות תהליכי שיפוץ, עלויות משוערות וכו', ללא תשלום, כמובן.

הצעתי זו תקפה לכל מי שירצה עזרה, זאת ההנאה שלי, לראות פרוייקטים של "לפני" ולראות אותם הופכים יום אחד ליצירה מוטורית כזו או אחרת.

המעוניינים מוזמנים ליצור קשר בה"פ.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

היי,

אשמח להפגש איתך, לראות את הרכב ולעזור לך בתכנון השיפוץ ולתת לך מידע אודות תהליכי שיפוץ, עלויות משוערות וכו', ללא תשלום, כמובן.

הצעתי זו תקפה לכל מי שירצה עזרה, זאת ההנאה שלי, לראות פרוייקטים של "לפני" ולראות אותם הופכים יום אחד ליצירה מוטורית כזו או אחרת.

המעוניינים מוזמנים ליצור קשר בה"פ.

כאשר הוזכר מקודם אדם שלא יהיה נחש-חאפר-או-מניאק אני מניח שליאור הוא הבן-אדם בשבילך. הוא יוכל לתת לך המון מידע להתחלה- ואני יכול להעיד על אדיבותו.

פורסם
ידידי, תיכנס חעניינים לאט ובקצב שלך. יש המון מה לעשות באוטו או שלא - תלוי באיזה שרלטן תפגוש...

מה הייתי עושה במקומך? קונה ספר מקצועי על האוטו מאמזון או מ Ebay וקורא טוב את ההקדמות ואת הוראות האחזקה השוטפות. (כל X ק"מ יש לבדוק 1,2,3 וכו')

כך לומדים הכי טוב מה מתקלקל הכי מהר ואיפה הכשלים.

אח"כ הייתי מכין רשימת בדיקות ועובר דבר דבר. לאט לאט. ל ב ד !!!

בנוסף, כדאי ליצור קשר עם מועדון אספנים של ברכב הספציפי הזה. מועדון אנגלי / אמריקאי / גרמני - תלוי בשפה שאתה יודע. לשלוח להם דמי חבר ולקבל עלון חודשי הביתה. תוכל גם לשלוח להם שאלות ספציפיות ואני בטוח שהם ישמחו לעזור. הם פשוט לא ישראלים, מבין? אין להם אגו ישראלי טיפוסי.....

והכי חשוב - תוכל להתייעץ עם מי שתרצה אבל אל תיישם שום עיצה. פשוט תרשום אותה במחברת. בסוף יגיע הבנאדם הנכון - לא שרלטן, לא מוסכניק-נחש, לא אומר שהוא "מקצוען" אלא מקצוען אמיתי, לא בעל אינטרסים לקנות / לפרק וכו'.

תן לו את רשימת ההצעות ותעבוד איתו.

יש לך אוטו יפיפה, ידידי. ומצד שני אתה תמים כמו עגל שכרגע נולד ואתה לא יודע כלום כלום כלום. בקיצור אתה כרגע בתחתית שרשרת המזון ועד שתתפתח ותגדל - שמור על עצמך ועל האוטו.

T

אני חותם בשתי ידים על ההמלצה הזאת, פרט לסיום האופטימי שתמצא מקצוען אמיתי וישר בסוף התהליך.

תרומתי הצנועה היא שם שממנו תזהר כמו מאש: מרדכי בן-שבת ממושב בני-ציון. מייבא מרצדסים וחלקי חילוף למרצדסים.

נמרוד

פורסם

תודות לכל מי שענה לי ...

אני באמת חדש בעניין מכוניות אספנות...

לא יודע בכלל איך לטפל בה ..

אני לא ממש רוצה היום לשפץ אותה כי אני לחוץ בכסף (סטודנט דירה וחיים ) אז ממש אין ביכולתי להשקיע בשיפוץ ...

אולי לא הייתי כל כך ברור בשאלתי ...

אני מעוניין בגדול לדעת איך אני שומר עליה במצבה הנוכחה ( שלא יגרם לה נזק מהזמן )

וכמה בגדול צריך לעלות שיפוץ אוטו כזה בסביבות 10-20 אלף או כמה ??

המכונית נמצאת במקום שממנו צולמה יותר מ 5 שנים ...

היא נמצאת במקום כמעט סגור ( חניה עם גג ) ו פתוח רק מצד אחד ...

ושוב תודה....

Henry Miller

פורסם

אחחחח שתהיה לי בריא......

אתה נותן לנו להזיל ריר - לא מתכוון למכור-לא מתכוון לשפץ ?? :lol::bigcry:

אתה מכיר את הפתגם עם השיניים והאגוזים?? :lol::lol::lol::lol:

פורסם
אחחחח שתהיה לי בריא......

אתה נותן לנו להזיל ריר - לא מתכוון למכור-לא מתכוון לשפץ ?? :lol::bigcry:

אתה מכיר את הפתגם עם השיניים והאגוזים?? :lol::lol::lol::lol:

מה לעשות ...

אני עדיין צעיר אבל ממש אוהב את המכונית הזו...

אין לי כסף לשיפוץ ...

אך אני עדיין רוצה לשמור .. לפחות לשמור אותה במצבה הנוכחי..

לשפץ עוד שנה בתקווה....

לשמור זה הכל...

ולדעת כהמ בערך עולה לשפץ מכונית אספנות כי אין לי בכלל מוסג בעניין זה...

על זה אני מקווה למצוא תשובה ... :)

יש לי אגוזים ... השיניים שלי עדיין לא בשלות בשבילן כנראה :lol::lol:

Henry Miller

• תוכן חדש...