Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מהירות צריבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

יש לי צורב שהנתון צריבה שלו בדיסק רגיל (CD-R) הוא 40X אבל בתוכנת NERO המהירות

המקסימלית היא משום מה 32X, מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לכך ואיך אפשר לסדר את זה?

תודה מראש.

"And Justice For All..."

פורסם

כנס להתחל--->כול התוכניות-->NERO

כנס ל-NERO TOOLKIT--NERO DRIVESPEED

ושנה את הנתון ל-40 במידה והצורב שברשותך תומך במהירות קריאה זו.

איזה כייף לי :)

פורסם

שאלה בהקשר לנושא:

המהירות משפיעה על האיכות של הדיסק?

אם זה בצריבת מוזיקה או משחק וכו'?

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

אני אישית צורב על מהירות נמוכה,ככה הצריבה יוצאת טוב בטוח,שאני צורב במהירות גבוהה את השירים האחרונים שומעים מקוטע.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

מוסיקה תמיד מומלץ לצרוב במהירות נמוכה לא רק בשביל האיכות, אלא גם ע"מ להקל על העינית בקריאת הדיסק.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

מוזיקה אני משתדל לצרוב על מהירות X8 בד"כ.

דאטה אפשר יותר, בד"כ אני צורב על X16 או X24.

ההבדל מבחינת זמן בין 24 ל-52 הוא די זניח, במהירות 24 בסך הכל לוקח 3 וחצי דקות לדיסק אז כמה כבר אפשר לחסוך מזה.

(ובמהירויות הגבוהות ממילא זה CAV כלומר בהתחלה פחות מ-52 ורק לקראת האמצע זה עולה בהדרגה למהירות המלאה)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אחרי שצרבת DATA על 52 במשך הרבה זמן, התברר לי פתאום שכל הדיסקים הצרובים לא נקראים. חיפשתי את שורש הבעיה ואז סיפרו לי שהמהירות צריבה המקסימלית זה בדיוק כמו הקו של ה16K סל"ד- סך הכל להראות שאפשר להגיע לשם, אבל ממש לא מומלץ להשאר שם הרבה.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

יש לי (יותר מ- 15) דיסקים שנצרבו ב X52 לפני שנתיים ומנגנים גם היום בלי שום תקלה, ועוד ברדיודיסק המחורבן שחברות הליסינג נותנות, אלו שעולים 300 שקל.

כך שקשה לי להסכים עם הטענות שעלו כאן.

פורסם

אפשר בבקשה הסבר על הקשר בין מהירות צריבה לאיכות המוזיקה (וחוצמזה אם צורבים MP3 זה DATA לא ?)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

gsi16V - הכוונה היא לא לאיכות המוסיקה, כי אם לאיכות הצריבה - כמה זמן ישרוד הדיסק הצרוב, האם יקרא ע"י כל מערכת/כונן, האם יהיו קפיצות בטרקים אחרונים (אלו שממוקמים פיזית קרוב יותר למרכז הדיסק) וכדומה.

מכיוון שהצריבה היא למעשה הטבעת נקודות באמצעות קרן ליזר על שטח הפנים של הדיסק, הטענה היא שצריבה איטית יותר מאפשרת לקרן לצרוב "עמוק יותר" (או כל מדד אחר לטיב של נקודה...) ובכך הופכת את הדיסק לקריא יותר.

כאמור - אישית מעולם לא נתקלתי בבעיה עם דיסקים צרובים במהירות המירבית ויתר על כן - אני זוכר במפורש שקראתי איפשהו שהצורבים מתוכננים לעבודה אופטימלית במהירות המירבית שלהם, כך שכל עבודה במהירות איטית יותר רק מוסיפה צרות - ולא מפחיתה אותן.

פורסם

תשקיעו יותר על דיסקים איכותיים (ורבטים למשל, ולא, TEAC זה לא איכותי.) מאשר על התעסקויות בדברים קטנים כאלו (יחסית לאיכות הדיסק).

• תוכן חדש...