Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת החלומות? יש כזאת בכלל? האם זה לא שם המשחק, להיתעניין,לקנות, לשדרג, לבנות, להרוס ולבנות שוב, אבל הפעם כמו שצריך (אבל באמת כמו שצריך!)? חלום זה משהוא שאי אפשר להגשים. ולכן, אנחנו לא נהיה מרוצים משום מערכת שבעולם, כי ברגע שכל נגשים את כל השאיפות שלנו, לא יהיה זה תחביב יותר, לא?

האמת? אני לא חולם על שום מערכת. שום דבר ספציפי. זה נראה טיפשי בעיני לרצות משהוא רק בגלל שהוא יקר, אבל מעולם לא שמעתי אותו. "הסדרה הגבוה של X!"... מה אתם צריכים שש סאבים? למה רק שש? ולא שמונה? ומה ההבדל בדיוק?

אני לא רוצה מערכת חלומות. רק מערכת טובה. עם סאב אחד,לא חזק במיוחד. סאב SQ. רכיבים? לא יודע. רכיבים איכותיים, אני מניח. כנראה גם יקרים. אבל אם כל העסק כולל גם בחירת רכב, למי בכלל אכפת ממה שמותקן בפנים?? Mercedes SLR. עם איזה מערכת שתהיה:twisted:.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניראה לי שמה שלא משנה מה תבחר שום דבר לא ישתווה להרגשה של שמיעת המשפט:

"הייתי רוצה להשתמש ברכב שלך כרכב הדגמה לתערוכת הסאונד ואודיו בגרמניה, הנה כרטיס אשראי, אני סומך עליך שלא תדלג על אף פרט oh and mouny is no object":shock2:

פורסם

מה זה Mouny?

קבלו שינוי בקשר לפנטזיה שלי

הפנטזיה שלי היא לשמוע מוזיקה ברכב שלי :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו , זה בדיוק מה שאני רוצה שתשמע לא שתתחרש

וללאנוס לא התכוונתי למגבר מנורות לבאס אלא שלא קונים ריינבואו , תקנה JL תקנה סאנדאון בקיצור משהו טוב ולא מותג

בברכה יהודה

פורסם
מערכת החלומות? יש כזאת בכלל? האם זה לא שם המשחק, להיתעניין,לקנות, לשדרג, לבנות, להרוס ולבנות שוב, אבל הפעם כמו שצריך (אבל באמת כמו שצריך!)? חלום זה משהוא שאי אפשר להגשים. ולכן, אנחנו לא נהיה מרוצים משום מערכת שבעולם, כי ברגע שכל נגשים את כל השאיפות שלנו, לא יהיה זה תחביב יותר, לא?

האמת? אני לא חולם על שום מערכת. שום דבר ספציפי. זה נראה טיפשי בעיני לרצות משהוא רק בגלל שהוא יקר, אבל מעולם לא שמעתי אותו. "הסדרה הגבוה של X!"... מה אתם צריכים שש סאבים? למה רק שש? ולא שמונה? ומה ההבדל בדיוק?

אני לא רוצה מערכת חלומות. רק מערכת טובה. עם סאב אחד,לא חזק במיוחד. סאב SQ. רכיבים? לא יודע. רכיבים איכותיים, אני מניח. כנראה גם יקרים. אבל אם כל העסק כולל גם בחירת רכב, למי בכלל אכפת ממה שמותקן בפנים?? Mercedes SLR. עם איזה מערכת שתהיה:twisted:.

מילים כדורבנות.

מערכת החלומות שלי כוללת רכיבים שטרם ידועים לי כרגע, כי אני לא יודע מה יספק אותי ברמה של לומר "הגשמתי חלום".

אפשר לומר שיש לי חלום לא רע ברכב כרגע, לא כי זה יקר, אלא כי טוב לי.

פורסם

דימה וגל, זה נכון מה שרשמתם, אבל העניין פה הוא לא המציאות אלא הפנטזיה שלכם. וגם לך, אני בטוח שיש אחת כזאת, בתחום שלנו :-D . יאללה שפכו!!!

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היית שם את האוטו אצל שמעון שיתפרע כאוות נפשו , יחייה על חשבוני חצי שנה ואז הייתי לוקח את הרכב ממנו.

אני מקרה קלאסי לזה שאם אין משמעות לתקציב אז המח מפסיק לעבוד עד כדי כל שלא היה מעניין אותי מה הוא ישים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
היית שם את האוטו אצל שמעון שיתפרע כאוות נפשו , יחייה על חשבוני חצי שנה ואז הייתי לוקח את הרכב ממנו.

אני מקרה קלאסי לזה שאם אין משמעות לתקציב אז המח מפסיק לעבוד עד כדי כל שלא היה מעניין אותי מה הוא ישים.

???? כמה שאני אוהב את שמעון , מי אמר שהסאונד שהוא אוהב לשמוע אתה אוהב???

אגב היה כזה שרשור בדיוק לפני חצי שנה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=133014&highlight=%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA+%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%AA

CD - מה שיש היום קלריון DXZ 925 .

מגבר mission freeway :

http://ampguts.realmofexcursion.com/Mission_Freeway/

חיווט : כבל חשמל תעשייתי להולכת זרם באירועים גדולים .

ייצוב החשמל במערכת : מצבר נוסף אטום של אופטימה בבגאז'

RCA : CyberLight Wave Source - Preamp Light Analog Module

http://www.audioweb.com/Store/StoreItem.asp?storeitemid=1394 יחוברו עם מטען משלהם למערכת החשמל של הרכב.

רמקולים : בניית עץ בתוך הרכב במקום הדש בורד ושם זוג רמקולים מפורקים של VIENNE ACOUSTIC או DALI GRAND COUPE . כאשר בניית העץ מותאמת אחד לאחד לנפח הניגון המקורי של הרמקול.

סאב וופר?

אם אני אזדקק לכזה דבר , אז :

REL studio III , מחובר לכח של הרכב.

הכל בתוך בנטלי Continental Flying Spur , רכב 4 בדלתות המהיר בעולם.

ובמקום להתאמץ אני קונה אסטון מרטין וונקוויש שבאה בתוכה עם מערכת שלמה ומלאה של LINN .

פורסם

אני הייתי הולך על הדברים הבאים:

1) רכב - ניסאן סקיילין GT-R34 שנת 99 SPEC 2 או טויוטה סופרה שנת 99 עם מנוע J2Z בנפח 3 ליטר עם TWIN TURBO כמובן שמשופרות כתאוות נפשי

2) HU - אלפיין F1 מסדרות הישנות ולא החדשות של אלפיין

3) רמקולים קדמיים - סט 3 חלקים של דרייברים של SCAN SPEAK או PEERLESS או CDT AUDIO

4) רמקולים אחוריים - לא בטוח שצריך אבל עם כבר שמים אז מיד + טוויטר של הדרייברים שיבואו מקדימה

5) הגברה לרמקולים - כמובן BI-AMP לקדמיים מגבר AUDIOSON VRX 6 ערוצים ואם יהיה אחוריים אז תוסיפו עוד מגבר של AUDIOSON VRX 4 ערוצים

6) סאב - יותר נכון שלושה שני סאבים של 10 אינץ וביניהם 12 אינץ עדיין לא נעול עם זה יהיה סאב בסגנון של PEERLES XXLS או בסגנון של W7

7) מגבר לסאב - עם הסאבים יהיו PEERLESS אז אני יסתפק בשלושה מגברים של JL AUDIO 250/1 ועם הסאבים יהיו W7 אני יסתפק בשלושה מגברים של JL AUDIO 1000/1

כמובן שאני לא יתנגד לשים איזה DVD ושני מסכים על משענות הראש ואיזה פלייסטיישן 3 או XBOX360 ברכב

פורסם

חלום שאני שואף אליו?

בבקשה:

רכב כבר יש: מונדאו 2002

HU: קלריון 9255

סט קידמי: פוקל K3P

מגברים למיד ומיד-באסים: AUDISON LRx4.1k

מגבר לטוויטרים: DLS A1/ג'נסיס סטריאו 60

סאבים: XXLS 10" כפול 2

מגבר מונו: LRX1.400 (או כל מונו רציני אחר בטווח מחיר שלו)

חיווט? איכותי בלי הגזמות

חשמל? אלטרנטור 150A

חלום שאני יכול להמשיך לשאוף אליו?

בבקשה:

רכב? BMW 650 (צבע שחור!)

HU: אלפין F1

סט קידמי: ג'נסיס אבסולוט 3 חלקים כולל הטוויטר "רינג רדיאטור"

הסט מורכב מ- 4 וופרים 7" (2 לכל צד) 2 מידריינג'ים 4.5" וזוג טוויטרים.

מגברים לסט:

GENESIS:

דואל מונו לוופרים כאשר כל זוג יקבל 250W RMS ב- 2 אוהם.

4 Channel לטוויטרים ומידריינג'ים כל ערוץ 95W RMS

סאבים: שניי ID MAX 12"

מגבר מונו:

2 X

GENESIS Monoblock כ-750W RMS ב- 2 אוהם

חיווט: מונסטר

חשמל: 2 מצברי אופטימה + אלטרנטור 250A-300A

בברכה..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
???? כמה שאני אוהב את שמעון , מי אמר שהסאונד שהוא אוהב לשמוע אתה אוהב???

.

אני אמרתי.

ואני גם סומך עליו בעיניים עצומות.

מכיר אותו עוד לפני שהוא פתח את העסק.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תחלמו גבוה. אתם תקועים במקום.

אני רוצה מטוס מנהלים. עם מערכת קולנוע של B&O. ומקרן ענק. וכמובן 2 תילנדיות שיעשו מסג' בזמן הסרט.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

HU-אלפיין F1

קומפוננט-פוקאל K3P

מגבר רוקפורד 8004 T

מונו 20001 T רוקפורד

קבל 3F סטינגר

סאב כפול 12W7

3SIXTI של רוקפורד

והאוטו יהיה הגיפ של אינפיניטי 35Z

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי