Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה על משטרת התנועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשם שינוי - פתיחה אופטימית על הבוקר :-)

בכל בוקר בו אני יוצא מהבית לעבודה, משתרך על מחלף פולג טור ארוך של מכוניות המגיעות מנתניה ורוצות לרדת לכביש החוף לכיוון ת"א. כצפוי במדינת ישראל, ברגע שיש טור ארוך, תמיד יהיה החכם אשר יעקוף אגב פתיחת נתיב חדש על אי התנועה, ומיד לאחריו ימצאו שאר החכמים אשר יסעו בעקבותיו, ומכאן הדרך לבלגאן קצרה (שלא לדבר על מגעילה) :?

הבוקר - שוב בדרך מהבית לעבודה - עוד פעם משתרך טור. אני מתקדם בו לאיטי (אני אומנם לא עובד בת"א, אבל כדי להגיע לעבודה מהמקום ממנו אני מגיע עלי לחצות את הטור הזה), וכאשר אני חולף על פני אי התנועה המדובר, אני רואה שעומדת שם ניידת של משטרת התנועה שעצרה שני נהגים שבצעו את הנוהג הנלוז הזה של עקיפת הטור על אי התנועה.

אז כן, מסתבר שלפעמים הם בהחלט עושים את מה שצריך לעשות - ואני מוריד בפניהם את הכובע על כך.

יום טוב לכולם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא יודע עד כמה זה תורם לבטיחות או לזרימת תנוע (בד"כ זה מייצר חסימות נתיבים מיותרות) - אבל זה בטוח מרגיע את העצבים ומעסיק אותם בזה במקום להתחבא אחרי שיח על כביש החוף עם ממל"ז..........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אותו כנ"ל בפניה ימינה מרוקח לרח' שטרית, שכמות החותכים ימינה שם מנתיבים שמאליים דרך שטח הפרדה היתה עצומה.

באה משטרה ושמה מיני מארב על אי התנועה, וכל יום יש שם המוני חותכים שמקבלים דוחות.

On the bad side, זה יוצר פקק שמגיע כמעט עד מחלף רוקח, וכל החיתוכים וההשתלבויות הכוחניות עברו לאיזור ה 30 מטר שמתחת לגשר לפני הפניה. :?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בעבר הייתי נוסע לאריאל כל בוקר ונהגים שנהגו להדחף לפנייה לכיוון פרק התעשייה מהנתיב של הפנייה לראש העין פקקו את הכביש ועצבנו את כולם ( היום הכביש שונה). יום אחד עמדה ניידת ובמקום לחלק דוח"ות שלחה את כל אותם נהגים לטיול בראש העיין ( לא איפשרה להדחף) ושאר הנהגים עמדו ונהנו מהמחזה

פורסם

גם בז'בוטינסקי בצומת שלפני גהה (היצירה) בערך 2-3 פעמים בשבוע עומדת ניידת ותופס את כל אלה ש"כאילו ממשיכים ישר ובסוף נזכרים שצריך לפנות ימינה" ועוקפים את כולם.

פורסם

לדעתי תרבות נהיגה מתחילה בדיוק מהדברים האלו, ולכן הפעם עבודת המשטרה מבורכת.

דוגמאות לחוצפה כזאת אפשר למצוא כמעט בכל צומת עמוסה בארץ. לא אחת אני מצטער על כך שאין לי את הדין לבצע שיפוט מהיר לאנשים כאלו, פשוט לעצור אותם מיד לאחר המעשה החצוף, לנפץ להם את כל השמשות והבקליות ברכב ולתת להם פתק שאומר "אתה בן זונה. מגיע לך".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אותו כנ"ל בפניה ימינה מרוקח לרח' שטרית, שכמות החותכים ימינה שם מנתיבים שמאליים דרך שטח הפרדה היתה עצומה.

באה משטרה ושמה מיני מארב על אי התנועה, וכל יום יש שם המוני חותכים שמקבלים דוחות.

On the bad side, זה יוצר פקק שמגיע כמעט עד מחלף רוקח, וכל החיתוכים וההשתלבויות הכוחניות עברו לאיזור ה 30 מטר שמתחת לגשר לפני הפניה. :?

אני כבר התייאשתי מרוקח עקב הפנייה הזו

מה הקטע לעשות פניה ימינה מ3רחוב של 3 נתיבים לעוד רחוב של 3 נתיבים בנתיב פנייה אחד בלבד?

ולא שחסר שם מקום לעשות עוד נתיב

:wink:
  • תוכן חדש...