Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

יש לי מערכת מאוד חמודה במאזדה 3 2.0

רציתי לדעת האם קבל 2.0 פרד יוסיף למערכת מבחינת איזון השמע(וגם מבחינת איזון כללי ברכב משום שאני לא מאמין שיש למאזדה יותר מ70A אלטרנטור..חוסכים מה לעשות)יש לי ROCKFORD POUNCH 800.4

JBL 300.1 והתקנה איכותית עם כבלים של DRAGSTER מקצועיים+בית פיוז של ROCKFORD אבל ופה האבל הגדול הכול מותקן על הHU המקורי(אך ניסיתי לשפר את איכות הסאונד ושלחתי אותו למעבדה להוצאת RCAישירות מהמכשיר) עכשיו אני שוקל לקנות במחיר טוב מאוד קבל 2.0 פארד דיגיטלי לאיזון האמפר/מתח הכללי ברכב(למרות שאין נפילות מתח או משהו כזה פשוט יש לי הגברה זוללת מתח ורציתי להישאר על הצד הבטוח)וגם קרוס של LANZAR X5/7+נעל כבל (+) של המצבר מוזהב מפוצל..

רציתי לשאול האם רכיבים אלו באמת יתרמו לי לשמיעה/איכות של המערכת משום שאני חשבתי על קבל לשם איזון כללי של מערכת החשמל ברכב (וגם כי זה גרושים) ועך הקרוס שיחפה על "איכותו" של הHU המקורי של מאזדה(למרות שאני לא מזלזל)..אפשרי לקבל תשובה בהקדם כי זה די דחוף וגם על הדרך אם אתם ממליצים על משהו נוסף שיכול לשפר בעלות לא רצינית..אודה לתשובה בהקדם.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

קבל לא יכול להזיק. לגבי כמה הוא מועיל היו פה הרבה מאוד דיונים על זה תעשה חיפוש ותראה

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

אני מאמין שהאלטרנטור שלך הוא לא פחות מ 90 אמפר.

אם לרכב שלי שתוכנן בשנת 91 יש אלטרנטור כזה אני מאמין שגם לך , בכל מקרה אמונה שמורה למאמינים , אני אישית חושבת שעובדה חזקה יותר , רד לרכב , תפתח את המכסה ותסתכל מה כתוב עליו.

קבל 2 פארד גדול מדיי בשבילך והוא יהפוך לצרכן . 1 או 1.2 יספיק וגם לדעתי אין בהכרח סיבה.

לגבי תרומה לאיכות הסאונד , איזה רכיבים (לא רק מגברים) יש לך ברכב?

עד שלא תחליף את הרדיו דיסק המקורי אתה אתה יכול לשכוח מהכל...

פורסם

יש לי מקדימה קומפוננט של JBL P6550 ומאחורה INFINITI5*7 KAPPA PER'

ומאחורה סאב של JBL 250W.RMS בקופסא סגורה קטנה יחסית(20-25ליטר,מפאת חוסר מקום)

עכשיו המגבר שלי של הרופקפורד זולל חשמל כפי שהבנתי אז קבל רק ייצב אותו ויעשה לו רק טוב והמגבר השני יחסית בסדר אבל מה רע בלשים קבל 2פארד??אני פשוט מקבל עליו אחלה מחיר אז רציתי לשאול סופית...

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

קבל גדול מדיי לא יעזור תמיד.

הוא הופך בשלב מסויים לצרכן כיוון שהוא רוצה להגיע לרוויה ולהטען כל הזמן.

בסופו של יום סכום המטענים האפשרים הוא סופי.

לכן חוץ משני מגברים יהיה לך עוד רכיב שמושך חשמל.

אני לא חושב שעם מערכת כזו יש סיבה.

קבל 2 פאראד שמים במערכת שיושב בה סאב של 600-700 וואט , שנותן מכה של באס מתחת ל 40 הרץ בווליום גבוהה ויש לתת הרבה מאוד זרם במכה . אחרת אין סיבה.

פורסם
קבל גדול מדיי לא יעזור תמיד.

הוא הופך בשלב מסויים לצרכן כיוון שהוא רוצה להגיע לרוויה ולהטען כל הזמן.ואז הוא מפריע לאלטרנטור , בגלל הפריקה שלו , לפחות כך זה הובן על ידי מהתרד של דני

קבל 2 פאראד שמים במערכת שיושב בה סאב של 600-700 וואט , שנותן מכה של באס מתחת ל 40 הרץ בווליום גבוהה ויש לתת הרבה מאוד זרם במכה . אחרת אין סיבה. וגם אז לא בטוח שיש סיבה , כפי שהתרד של דני על מערכת החשמל ברכב הראה , זה לא מועיל עוד צרכן חשמל ועוד כזה גדול , זה יכול להזיק

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אז בקיצור לא שווה לקנות את הקבל למרות שיש לי עליו מחיר רצפתי..עדיין הוא יהפוך לזללן חשמל ובמקום לספק מתח ולייצב רק "ימשוך" מתח??

כי לפי מה שהבנתי הרוקפורד 800A4 שלי הוא צורך הרבה מאוד חשמל כי הוא יחסית ישן..שנת סוף2003(הצלעות) ואז בייצורו של המגבר לקחו בחשבון שהוא יפעל עם קבל כי הוא די זולל חשמל..ועוד שמתי עוד מונובלוק על הסאב של JBL אבל אם אתם אומרים שאין שום צורך אז סבבה..בכל מקרה איזה רכיב אני יכול להוסיף בשלב הזה בשביל לשפר את האיכות עוד קצת(למרות שאני שומע באיכות יפה מאוד יחסית לHU המקורי),האם כדאי לקנות את הקרוס כדי שיתחום את התדרים בצורה יעילה ויותר איכותית??והאם כדאי לשים קבל 1פארד בסופו של דבר???

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

יצור ה 800A4 הופסק ב 2001, וגם זה רחוק שנות אור מלהיקרא מגבר ישן "אולד סקול" וצרכן חשמל מטורף.

אין שום סיבה לשדרג את האלטרנטור. קבל יכול לעזור אבל 99% שבמקרה שלך לא תרגיש שום שיפור, ואם כבר קבל אז בנפח קיבולת של 0.5-1 פאראד. אין לך מה לקנות קבל גדול יותר.

השדרוג הכי טוב שאתה יכול לעשות במאזדה 3 הוא קיט בידוד לדלתות הנוראיות שלה. זה הדבר הכי טוב שכסף יכול לקנות ביחס לתמורה שמתקבלת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

להחליף את הרדיו דיסק.

אםילו אם תקח קלריון סדרה 3 , 4 או 5 אתה תקבל שיפור עצום , משהו שלא תגיע אליו עם איטומים , שדרוגים , רמקולים אחרים מגברים אחרים וכו..

החוליה הכי חלשה שלך כרגע במערכת הכוללת היא היחידה הראשית.

פורסם

אין ספק שאת השיפור כמו שאמר זה שמעליי אתה תקבל הרבה יותר דרך HU שאני מצטער להגיד לך הוא על הפנים והאיכות שלו זוועתי ...

תהיה קצת יצירתי ותמצא לו גם מקום ...

יובל

• תוכן חדש...