Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

L7 או L5 ?

yaniv518
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הסאב מספיק חזק בשבילך תשאיר אותו. אם אתה רוצה יותר עוצמה לך על ה-L7. אני הייתי הולך במקרה הזה על ה-L7 כי המונו שלך חזק.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לי יש את הL5 ועוד רק 10 אינץ' הסאב חזק מאוד ואפשר להגיד שגם מדיוק.

אישית אני ממליץ עליו בחום ואפשר גם להזיז אותו יותר בקלות מאת הL7 ואני חולה באס והוא מספק אותי מאוד.

לפנוי היה לי תיבה כפולה של רוקפורד והוא אוכל אותה

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

לפותח הת'רד.

תראה(תקרא) , אני אישת חולה באס מושבע.

אני לא אוהב רק לשמוע את הבאס אלא גם להרגיש אותו.

אני לא יודע להגיד לך על הL5 למרות שאני מאמין שהוא לא פראייר בכלל , אבל מה שכן אני יגיד לך זה שהL7 זה סאב SPL מטורף ברמות שקשה להבין! אם יש לך הגברה בריאה (מאוד) בשבילו (ואני רואה שלא חסר לך) אז הוא יפרק לאוטו שלך את הצורה ברמות שאתה לא מתאר! ולא מפרק עם סאונד של חתולה דרוסה כמו 4 פיונירים , הוא מפרק ועושה את זה בסטייל8)

פורסם

שאלה קטנה לי אליכם ..

אני לא מוצא מחירים של כל הרכיבים ש "קניתי" (עוד לא שילמתי ולא אמרו לי מחירים חח )

באיזה נזק אני עומד לצאת ? +-

אין חתימה!!

פורסם
איזה נזק הבנאדם מקומבן עם אפריל טק ליין - ועוד לא עושה פה לחברי הפורום פרוטקציות :p

חייב להודות שהתחלתי לצחוק, אגם מקומבן או לא גם לך לא חסר :-P .

קודם כל ניראה מה יוצא לי מיזה , אמרו לי תתקין אל תשאל אל מחירים, במחשבה שניה טעות קשה , נראה מה יהיה

ואם יהיה כדאי נארגן לך משהו בגלל ששיגעתי אותך (אבל לאט לאט אני מתחיל להבין בזה).

אין חתימה!!

פורסם

נו כמה יצא בסוף? אחרי קימבונים 10K? 20K? :-D

ובאמת תגיד לנו איך שומעים, השילוב אצלך מעניין.

גיא

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

האמת שלא היה ממש זמן לשמוע, אתמול התקנתי, סיימו בסביבות 7 7 וחצי ומה לעשות בדיוק יום השואה.

היום נכנסתי לסרטים אחותי לקחה ת'אוטו (ירד לי הלב :| ) והמערכת עוד לא מכוונת.

תמונות בקרוב.

אין חתימה!!

פורסם

תבוא למפגש מרכז הבא אנחנו גם רוצים לשמוע.

ואחיות זה מכה בכל מה שקשור למערכת באוטו. מזל שאין לי אחת. :-)

גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...