Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

L7 או L5 ?

yaniv518
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום

רציתי לדעת על מה ההמלצות ?

מדובר על חברת kicker

מה עדיף ?

L7 או L5

אני יודע שצריך לשמוע אבל חוות דעת מהמבינים לא תזיק.

ואם כבר פתחתי שרשור , מה זה sq ו sql ?

אין חתימה!!

פורסם

הוא שאל מה זה , לא מה זה לא.

בקצרה.

SQ= מערכת שהרכיבים בה יהיו איכותיים ביותר ויספקו צליל מדוייק ביותר ואמין ככל האפשר למקור.

SQL= שילוב של ראשי תיבות. שילוב בין sq ל spl מערכת שתהיה איכותית ועוצמתית פה אחד (כמובן שבמערכת כזאת תמיד תהיה איזושהי התפשרות).

והמלצות למה?

אילו רכיבים חוץ מהסאב?

גם ה L5 וגם הL7 סאבים חזקים מאוד! תלוי לאן השאיפה.

לי למשל יש את הL7 וביום-יום אני לא שומע על יותר משליש מהעוצמה שלו. בימים שהמצב רוח מעולה אני מגביר אותו לחצי ושאני יוצא מהאוטו זה עם כאבי גב ואוזניים.

פורסם

בנוסף, L7 חזק יותר מהL5. בעניין העדיפות זה כבר עניין שלך, אני היתי מעדיף כמובן L7:twisted: .

אני מקווה שאתה מבין שלסאבים האלה צריך הגברה בריאה בשביל להוציא מהם את המיטב.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
בנוסף, L7 חזק יותר מהL5. בעניין העדיפות זה כבר עניין שלך, אני היתי מעדיף כמובן L7:twisted: .

אני מקווה שאתה מבין שלסאבים האלה צריך הגברה בריאה בשביל להוציא מהם את המיטב.

אפילו לא טרחתי לציין את זה מרוב שזה אמור להיות ברור.

פורסם

לא הייתי הולך לא על זה ולא על זה.

צרכנים גדולים מדיי בשביל להוציא מהם את המקסימום.

אתה תתקים וכל הזמן תרגיש שחסר לך משהו , בסוף תעשה שמניות באוויר, תחליף אלטרנטור, מצבר , מגבר וכו...

קופסאות ותוציא הרבה כסף בשביל סאב שצריך לעבוד הרבה מדיי בשבילו.

אם יש לך זמן , כסף , ועצבים תהנה.

אם לא , לך תשמע עוד דברים. במחיר שעולה L5 וL7 תביא כבר XXLS כמו שמופיע בשרשור של איך להביאו.

פורסם

זאת בהחלט ה"בחירה"!

פירלס זה הסאב.

וואו, באמת תהיה פה מאנית פירלס בקרוב.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

ואם הבחור בקטע של SPL (למרות שהוא שאל על SQ וSQL)??? הקיקרים האלה דווקא מתאימים מאוד. מה גם, שהפייז עולה פי שתיים מ-L5 חדש.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בנאדם שואל לגבי L7\L5 ואתם מציעים לו XXLS, מולטי פייז ?!?!

בשאלה אחת קצרה : מה יש לכם ?!

אין ספק שהמולטי והפירלס מצויינים , אבל בינהם לבין ה-L7 עולם ומלואו.

הגיע הזמן שתתחילו לשמוע עוד סאבים חוץ מהשכירים ביותר , ותגלו עוד כל כך הרבה סאבים טובים שאולי אפילו יקלעו יותר לטעמכם מה-XXLS (כל אחד עם הטעם והסטיה האישית שלו).

יותם

זה נכון

פורסם

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=130619

L5 חדש 1400 ש"ח.

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=550&CatCode=63

מולטי אוהם 1400 ש"ח.

אותו מחיר.

אגב גם ל SPL , צריך סאב כמה שיותר נציל . ושיכול לקבל עוצמה.

הבעיה בקיקרים זה שאולי הם יכולים לקבל עוצמה רבה אך הם לא נצילים בכלל.

למשל:

http://www.mac-audio.de/produkte/produkte.asp?grp=6&ser=189&lang=EN

או

http://www.mac-audio.de/produkte/produkte_detail.asp?grp=6&ser=184&nr=1612012&lang=EN

פורסם

כן כן טעות שלי. לא שמתי לב שזה המולטי אוהם ולא דגם אחר של פייז. סליחה, טעות שלי. :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בנאדם שואל לגבי L7\L5 ואתם מציעים לו XXLS, מולטי פייז ?!?!

בשאלה אחת קצרה : מה יש לכם ?!

אין ספק שהמולטי והפירלס מצויינים , אבל בינהם לבין ה-L7 עולם ומלואו.

הגיע הזמן שתתחילו לשמוע עוד סאבים חוץ מהשכירים ביותר , ותגלו עוד כל כך הרבה סאבים טובים שאולי אפילו יקלעו יותר לטעמכם מה-XXLS (כל אחד עם הטעם והסטיה האישית שלו).

יותם

הרבה מאוד פעמים אנשים שבאים בלי ידע, אומרים שהם רוצים משהו, בלי לדעת שיש צורך בהגברה מטורפת, שאולי הסאב הזה בכלל לא מתאים להם. והם שואלים פשוט לדעת מה עדיף מבין ה2 שהם התלהבו או שמעו או לא יודע מה, כשבאותו המחיר או הרבה פחות הם יכולים לקבל תוצאה יותר טובה. הבחור לא ידע מה זה SPL ומזה SQ, אז בוא נשאל אותו.

לפותח הת'רד, מה אתה מחפש מהסאב? עוצמה? בומים שמפרקים את הרכב? או לשמוע מוסיקה עם סאב שמשתלב טוב בתוך המוסיקה ומשלים אותה, וגם אם תרצה פה ושם תוכל גם להגביר אותו ולקבל את "הבומים".

יש לך מערכת? ממה היא מורכבת?

הגברה?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אז ככה .. קניתי אתמול את המערכת רציתי שני מגברים, המליצו לי על מגבר 1 בכדי לחסוך כסף.

אמרתי תעשו מה שאתם חושבים שיצא טוב העיקר .

התקינו כשחזרתי אמרו לי ששמו לי שתי מגברי alpine pdx (עדיין לא יודע תדגם בהמשך יפורט) מהסיבה שהמגבר שרצו

לשים לא החזיק את הסאב Kicker s12L7 כשהגעתי הביתה הרגשתי טמבל כי לא בדקתי את הרכיבים, וראיתי שעל הסאב

למטה רשום L5 כניראה שהחליפו לי גם את הסאב , כניראה שאני יכול להחזיר ולקחת את ה L7 אז התייעצתי.

אני מאמין שרובם מחפשים גם איכות וגם עוצמה , אני בינהם

המערכת מורכבת בינתים לפחות ממה שידוע לי:

HU alpine 9855R

קומפוננט kicker ss65.2

שני מגברי alpine pdx (לא זוכר את הדגם)

סאב kicker S12L5

אין חתימה!!

• תוכן חדש...