Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לברר אם מישהו יודע על עלות החלקים (פחות או יותר) הבאים של קליאו MK1 ואיפה אני יכול להשיג אותם.

עדיפות ליותר ממקום אחד. כמה שיותר מקומות יבורכו.

החלקים:

1) טמבון קידמי (רק פלסטיקה, ללא פנסי הערפל)

2) הגה (עדיפות לציפוי עור מחדש)

3) סמלים CLIO ו-RENAULT SPORT

הטמבון זהו הרכיב הכי חשוב לי ברשימונת הזאת!!! :wink:

* חברת רנו ומוסכיה ו-"המאגר"- כבר נמצאים ברשימה. אני מחפש עוד מקומות.

בעיקר עקב העלות הגבוהה של קניית המוצרים ישר מהחברה.

* מי שיש לו טמבון כזה, או מידע על אחד כזה למכירה שישאיר לי הודעה פרטית בבקשה.

תודה,

טל

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

פגוש קדמי- יש רק מקורי, הפגוש של הספורט יחודי לדגם זה. אני מאמין שהוא יקר יחסית- אין לי מושג מה המחיר.

הגה- יש מספר בעלי מקצוע שעושים את הציפוי מחדש, המחירים נעים בין 400-700 ש"ח. יש צורך בפירוק ההגה לכמה שעות.

סמלים- את ה-RENAULT תוכל להשיג לדעתי בהרבה מקומות, גם חליפי (למרות שאני לא בטוח כמה כלכלי לייצר במל חליפי של רנו), את ה- sport נראה שתשיג רק מקורי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

תודה על התשובות.

יש לך מושג לגבי מחיר של טמבון מקורי?

והאם אצטרך לחכות רק לטמבון חלופי שרכב מפירוק? ואני מעריך שזה יקח זמן עד שימצא אחד כזה.

פורסם

השבוע ראתי האוטו דיפו חוצות המפרץ סמלון ספורט שנראה ממש דומה

מצטער אבל לא ראיתי את המחיר.

מה שכן יש להם במלאי ואתה יכול לגשת לראות

פורסם

לירון גנבת לי את התגובה אה? לירון יודע כי אני החלפתי טמבון קידמי.

כמו שאמרו הוא עולה 5000 שקל אין תחליפי לא מקורי או כל סוג אחר חוץ ממה שמגיע מקרסו, למזלי הביטוח אצלי שילם את זה, מה גם ששלי היה היחיד בארץ ככה שאם אתה מזמין לא בטוח שתקבל אותו כל כך מהר.

הגה עולה בסביבות ה3000 (המחיר בעיקר בגלל הכרית אויר) אין שום מצב שתמצא אחד חלופי שזהה לדגם ספורט

אתה יכול לשים את כל הדגמים הרגילים או לעשות לו ציפוי מחדש.

לצערך אתה תצטרך לקנות את רוב החלקים מקרסו.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

ישנה אפשרות של הזמנה מ-EBAY של הטמבון או לחפש בפירוקיות טמבון של רכב לאחר תאונה... לא?

פורסם

הזמנה מחו"ל לא הגיונית לחלק עם נפח כל כך גדול מה שאני ממש לא בטוח שזה יצא יותר זול, הטמבון גם בחו"ל יקר.

מפירוק יש אולי סיכוי קלוש שתמצא אבל אף אחד לא יכול להבטיח לך כלום כי בסופו של דבר גם ככה אין הרבה מכוניות כאלה על הכביש, אם אתה מחפש ומוצא אחת דור שני מרוסקת אני ישמח לשמוע.

1969 Pontiac Firebird

פורסם

בחו"ל מחירי הטמבון הקידמי נעים בסכומים של עד 100 ליש"ט.

למה אתה צריך דור שני מרוסקת?

פורסם

אתה בטוח שעולה 100 ליש"ט? אני בספק, אני יבדוק את זה.

לגבי למה אני צריך? יש חלקים שהייתי רוצה לקחת ממנה ולשים אצלי, הבעיה זה שאין ממש אין לי זמן לחפש אחת.

1969 Pontiac Firebird

פורסם

הבנתי לגבי הקליאו החדשה... אני גם חשבתי על הנושא הזה.

לגבי הטמבון, אתה מוזמן לבדוק באיביי בריטניה. אחת לכמה ימים מופיע שם טמבון. חיפשתי אז גם לסיאט טמבון של קופרה ב-"זמנו".

פורסם

בנצרת היום עשו לי ציפוי הגה חדש תמורת 150 ש"ח. יצא מעולה. הבחור גם מתקן את המושבים וכל המשטחי ברכב.

• תוכן חדש...